Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiającaaaa

Czy inwestować w związek z żonatym?

Polecane posty

Gość zastanawiającaaaa

na początek - obrażanie mnie rusza, więc sobie oszczędźcie, nie znając szczegółów. Jestem z mężczyzną który oficjalnie ma żonę. Ale tak naprawdę jest ze mną. Żony nie chce opuścić bo zabierze mu syna, a jest z nim mocno związany - to on się im zajmuje, odrabia z nim lekcje, jeździ do lekarza. Ze mną spędza prawie wszystkie noce i wieczory. Zaczyna mnie to już męczyć. to trwa już 5 lat.

Gość zastanawiającaaaa
Żadnych rad?

Gość bele de jour
ech...daj sobie spokoj

Gość moja znajoma tak miala

a ta jego zona wie o tobie?

Gość zastanawiającaaa
Wie. Ciężko nie wiedzieć jak mąż wychodzi codziennie ok 19 z domu i wraca rano dziecko odprowadzić do szkoły. A on nie pracuje na noc :)

wiesz co, nie chce cie martwic, ale właśnie faceci, którzy ie myslą o ślubie zawsze bronią się dzieckiem :( Tak właśnie miala moja znajoma. Po kilku latach, dopiero jego kolega po pijaku powiedział jej, że ten jej facet tak naprawdę w ogóle nie ma zamiaru sie z nią wiązać na stałe :( Jemu pasowało tak jak jest, bez zobowiązań. Faceci to świnie :(

Gość dorisbrbr
a jak sie poznaje czy facet jest zonaty, jesli nie ma obraczki :)? czy zonaci maja jakis specjalnyc kod zachowania ;)?

Gość zastanawiającaaa
Sama nie wiem czego chcę, jakby przyszedł z walizką i powiedział 'kochanie wprowadzam sie' to bym chyba zatrzasnęla drzwi :)

Gość no nieeeuuuu
jakieś totalne moralne bagienko na miejscu tej kobiety wystawiłabym szmaciarzowi walizki przed drzwiami a on też jakiś nie halo pod kopułą mający albo wóz, albo przewóz - tak mu powiedz

Gość _podejrzliwa_
A nie zastanawia Cię, że żona z tym nic nie robi? Nie bierze rozwodu, nie układa na nowo swego życia tylko czeka aż on wróci do domu i zajmie się dzieckiem? Coś mi tu śmierdzi...

Gość dorisbrbr
no smierdzi czy ja musze nowy wątek robic, cz ktos mi odpowie?

Gość zastanawiającaaa
Nie dziwi. Podpisaną mają intercyzę a dom i wszystko w nim jest jego. Ona by musiała wyjść tak jak stoi + rzeczy osobiste. I wzięłaby dziecko, to pewne. Co tu oszukiwać, jest jej wygodnie skoro się nie kochają. Ma gdzie mieszkać. Ma swój pokój.

Gość _podejrzliwa_
On chce się związać z Tobą czy nie rozmawialiście o tym?

Gość zastanawiającaaa
Chce. Mimo, że ja go nigdy nie pytałam ani nie nalegałam to sam zaczął rozmowę, że jak syn skończy ileś tam lat i będzie sam mógł decydować że chce z nim mieszkać to się rozwiedzie.

ej ale przeciez ona nie moze wziasc sobie dziecka ot tak :O To tak samo jego syn. Równie odbrzemożna powiedzieć, że on sobie to dziecko weźmie.

Gość zastanawiającaaa
Biorąc pod uwagę podejście sądów to dadzą dziecko matce. A ona jest osobą złośliwą, a że musiałaby wrócić do mieszkania swoich rodziców to mściłaby się poprzez syna na mężu.

jakie sądy?? Zabroniłaby kontaktów z synem?? Haha, moja droga, niejedna już tak chciała, no chyba że mąż ma coś na sumieniu :O

Gość cara -
no ,ale co z Tobą w tym zwiazku - nie chcesz mieć pełnej rodziny , dzieci , faceta , ktory bylby tylko dla Ciebie ?

pn ci zrobił wode z móggu wmawiając że była żona ukranie mu dziecko :O Chcesz to tkwij w takim związku, ale ja nie wróże mu dobrze, chociaż oczywiście dobrze życze 🖐️

Gość zastanawiającaaa
On jest ok. z pewnością jest czysty. To taki spokojny typ. Ja mam dzieci, jestem po rozwodzie. Mieszkam sama z nimi. Czy jest sens to zmieniać? Walczyć o tę 'normalność'? Chyba sie przyzwyczaiłam do tego stylu życia. Niezależności.

współczuje, tyle jest wolnych chłopaków, a tobie zachciało się zajętego. Zainwentuj raczej w siebie, bo i tak tak jesteś niezła i naiwną męczęnnicą....

Gość zastanawiającaaa
Do męczennicy mi daleko :D Poprostu się zagubiłam. Jestem na etapie, że najchętniej bym to skończyła.

Gość cara -
on też sie pewnie przyzwyczaił do tej jak to nazywasz " niezależności ". Ale czy taka niezależnośc nie jet w isocie pewną formą obcosci ? - niby jesteście razem , niby razem żyjecie - ale jakby coś - kązde w swoja stronę . ile lat mają Twoje dzieci ?

Gość zastanawiającaaa
10 i 11. cara - właśnie tak to czuję, że w istocie to wszystko jest takie na 'niby', na pół gwizdka.

jeżeli ten układ ci pasuje to super :)

Gość cara -
10 i 11 - czyli już nie dzieciaczki - ale daleko im do doroslości - patrzą i widże jak wujek odchodzi i wraca co noc i mozemy sobie gadać co chcemy - ale niczego dobrego ich to nie nauczy . nie chcę rozwijać tego watku - choć uważam ,ze jest b. ważny . Mineło 5 lat i podejrzewam ,ze teraz już jest tylko taka perspektywa - wszystko albo nic . Osiągneliście taki poziom zblizenia ,że pozostaje już tylko być narem - tak naprawdę - albo sie rozejść dająć sobie szansę na ulorzenie życia z kimś innym .

Gość zastanawiającaaa
Dziękuję. dało mi do myślenia.

Gość cara -
nie chcę Ci sprawiac przykrości - ale tak włśnie jest - żyjecie razem " na niby " , "na pól gwizdka " - bo milość miloscia ale ona nie funkcjionuje w próżni . Jęśli cos Ci sie stanie - czy on zajmie sie Twoimi dziećmi ? ćzy byłby prawdziwym oparciem - jako nie -mąż?