Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkajjdjdjdjas

Testy ciążowe - proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość olkajjdjdjdjas

Mam pytanie bo mam kłopot i jestem cała zdenerwowana. 11 dnia cyklu kochalam sie ze swoim mężem. Niestety bylo to po pijaku i on "nie skonczył" . Ale i tak bałam się że zaszłam. Po 12 dniach od stosunku zrobilam test. Wyszedł negatywnie. póżniej po 15 i tez negatywnie. Następnie zrobilam 2 dni przed planowaną miesiączką i tez negatywnie. Miesiączka się nie pojawiła ( cykle mam nieregularne dzis jest 33 ) więc dzis znów zrobiłam test. Wyszedł negatywnie. Wszystkie testy były robione po południu bo do rana nie mogę wytrzymać... Wciąż się boje że mogę być w ciąży czekam na okres, chodze zestresowana. Czy 4 testy mogą się mylić ?

Gość przykro mi ale jesteś debilem
może pytania były za trudne i dlatego te testy ci nie wyszły?

Gość emisiia
Nie martw się stres też może zatrzymywać miesiączke poczekaj spokojnie dwa dni i zrob rano kolejny. Jezeli negatyw spokojnie czekaj na @ nie ma co panikować :)

Gość olkajjdjdjdjas
Rety a najgorsze że cały czas jestem zmeczona, głodna, sikam czesto a wyczytałam ze czasami są to objawy ciąży i wszystko mi się wydaje że jest objawem ciąży :-p masakra normalnie nikomu nie życvze takieo doswiadczenia

Mi test pozytywny wyszedl juz po 9 dniach po... po 3 tyg to juz raczej wynik testu mozna uzyc za pewny w 100% Nie stresuj sie tak i spokojnie czekaj na @ pozdrawiam

Gość olkajjdjdjdjas
34 dzien a okresu jak nie było tak nie ma :/ Rano troche pobolewało mnie podbrzusze wie miałam nadzieje ale chyba złodną...

Gość abcdefghijklabcdefghijkl
To chyba nie katastrofa być w ciąży nie?

Gość olkajjdjdjdjas
Mam taką nadzieję, A w mojej sytuacji ciąża jest katastrofą naprawde...

Gość kaaieieb
mam podobny problem... ktos ma zdanie? :/

Gość olkajjdjdjdjas
35 dzien i dalej nic. Kurde . Czy jeśli wczoraj miałam robione badania krwi i moczu to wykryłyby coś jeśli byłabym w ciąży?

Gość a gdyby takkk...
Jak na moje to wmawiasz sobie i to ostro! Widocznie masz jakies zaburzenia hormonalne to na pewno nie jest ciaza!! tyle testow nie moze sie mylic!

Gość to nie tak jest
zwykłe badanie krwi i moczu nie wykrywa ciąży. Aby wykazać czy jest ciaża zrób badanie z krwi Beta HCG

Gość olkajjdjdjdjas
Dziś zrobiłam kolejny, Pre test rano, ale nie z pierwszego moczu tylko z drugiego koło godziny 10. I też nie widziałam tam żadnej kreseczki, dopiero po jakiejs 1,5 godziny zobaczyłam jakby przeźroczystą kreske ale to się chyba nie liczy prawda? Nie dosc ze o godzinie to jeszcze nie zabarwiona... Już wiecej nie bede robić :-p ale boję się bo okresu jak nie ma tak nie ma...

Gość nie kraj
sądze że nie jesteś