Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieLubieMaty

Odchudzanie

Polecane posty

Gość NieLubieMaty

Czesc. Mam 18 lat i musze [chce] szybko schudnac jeszcze przed wakacjami. Mam boczki , w tym problem. Dodam ze z ud tez chcialabym schudnac . Jakie proponujecie sposoby ? Z gory dziekuje ;)

Borsuku niestety nie posiadam maty :P ale gdybym mialam to ho ho ho :D ( a Autorka tak wprost wyraza swoje negatywne uczucia...:( ) ale nie martw sie...pozwole CI wybrac rodzaj aerobu, w ktorym sie zmierzymy :) PS. jak dobrze , ze piszesz, bo mam pytanie o cos:P...moge spytac?

Po tym udku, udeńku, uduniu, udeczku (:P) wszelkie cyferki zostawmy na 'potem':P ...bo ja chcialam spytac skromnie czy... (pamietasz te emotke?:P) robiles kiedyś HIIT-a?:P

Gość wstydze sie na czarno
Borsuk czym zajmujesz sie zawodowo?:) Prosze zaspokoj moja ciekawosc;)

Dobrze, ze mam znajomego w kafeterii, porowna sie IP i wszystko bedzie jasne ;) A wracajac do pytania ... zawodowo nie zajmuje sie tym, czym powinienem :( Obecnie jestem zwyklym (w sumie to niezwyklym ;) ) najemnikiem w branzy ... ogrodniczej :D

Borsuk dobrze,ze nie mozesz sprawdzic tego IP:P skad masz taka wiedze na temat diet i cwiczen?Myslalam,ze zajmujesz sie tym zaodowo:)

Nie, no dobra, zartowalem z tym znajomym i IP ... nie chce, zeby ktos nie przespal nocy przeze mnie (chociaz w sumie ... ;)).

Ale ta wiedza to nic wielkiego ... wystarczy przeczytac 2 madre ksiazki :) Poza tym bylem niezlym krolikiem doswiadczalnym ;)

Aha:)rozumiem:) myslalam,ze jestes trenerem:) Dla Ciebie🌼wiem,ze to nie to swieto ale za to,ze nam pomagasz:)

Gość a ja wiem jak
🌻

Oj Ty ... Naked ... niezle to wykombinowalas :P Zycze wszystkim Kobietom, zeby mialy w udzie, co najwyzej, 90% tego, co ja mam. Aczkolwiek Panie powyzej 188cm moga posiadac nawet 100%. 100%-we Kobiety powinny posiadac co najmniej 15% tkanki tluszczowej, tkanka tluszczowa powinna byc w 100% naruszalna, przy czym wydalona woda nie powinna stanowic wiecej niz 20%, dzieki czemu 80% mogloby byc spalonym tluszczykiem, przy 0% spalonych miesni :) Pedze ...

Powiem za siebie:P ...gdyby to powierszowac i dodac laurke z tulipanow (:D) to bylyby najpiekniejsze zyczenia w moim calyyym zyciu :P (z lezka w oku scieram smarka spod nosa ze wzruszenia:P) Kolorowych i mimo wszystko, dlugich:)

Gość NieLubieMaty
Ale ja pytam powaznie ; )

Gość Violeczka87
zapraszam wyżej na moje forum zaczynam dzisiaj diete jeste ekstra mozna schudnąć 10kg i się po niej nie tyje przez 3 lata!!! no i po całym tygodniu jest małe swieto bo na odiadek je się ile się chce i na co ma się ochote super9alebez obrzarstwa)!!! już niemoge się doczekac soboty :))))