Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dziewczynki

wózek z przekładaną rączką - jaki??

Polecane posty

Gość mama dziewczynki

moja córcia ma juz 11 miesięcy .Od początku jeździłyśmy x landerem xa. W sumie jestem bardzo zadowolona, gdyby nie 2 rzeczy : waga - dużo jeżdże samochodem i dźwigania go do bagaznika mam powoli dość, oraz to,że nie ma przekładanej rączki. Moja córcia jest bardzo towarzyska i na spacerach chętnie "gada" ze mną, no a poza tym jak wiatr wieje lub słońce razi....wygodna taka przekładana rączka. No więc dojrzałam do zmiany wózka.... Proszę was dziewczyny o opinie jakiej firmy są ok oglądałam w sklepie QUATRO RALLY ( http://www.allegro.pl/item937447259_wozek_quatro_rally_przekladana_raczka_hit.html ) i w sumie podoba mi sie. Taki sam "chińczyk" jak x lander też na dużych kołach - tyle że nie pompowanych.. Ale tkobitka mówiła mi że są też polskie tego typu...a ja jakoś ich w necie znaleźć nie mogę ( chodzi mi o samą spacerówke - ze względu na cenę i wiek dziecka odpadają 2 w1) Doradźcie proszę co kupić

Gość mama dziewczynki
naprawdę żadna z was nie ma wózka z przekładana rączką???

Gość DrMengele
Wymyslasz, jeszcze z klimą sobie kup.

Gość taki znalazlam
http://www.babydesign.pl/ zle wkleilam :)przepraszam,a tu podaje jeszcze raz na tej stronie poszukaj sobie

Gość mama dziewczynki
dzieki :p już oglądam Ale ponawiam pytanie do mam , które mogą sie wypowiedzieć na temat jakiegś takiego wózeczka, który używaja

Gość DrMengele
Przyjdzie zaraz ktos ze sklepu z wozkami, nawciska kitow ze jest mama, a ty bedziesz zadowolona i szczesliwa ze ci ktos odpowiedzial :>

Gość mama dziewczynki
a w jakim celu miałby ktoś to zrobić??? czy ja się jutro wybiorę do TEGO sklepu i dam im zarobić???

Gość ja mam bugaboo frog
z nim tez jest troche zabawy jesli chodzi o skladanie i nawet myslalam o zwyklej spacerowce,ale jednak ta przekladana raczka sie przydaje, szczegolnie ze tutaj sa silne wiatry

Gość spryciula ______cwaniura
Jak to dobrze, ze w można się teraz poradzić na forum :O bo biedne mamuśki już same do sklepu nie pójdą i nie zapytają bo po co... Autorko, co Ty byś bez tego netu zrobiła? chyba NIC!

Gość ja mam bugaboo frog
ale spacerowki lekkiej i taniej z przekladana raczka nie widzialam

Gość ja mam bugaboo frog
czasami net jest podstawa-ja wyprawke kupilam w ten sposob, wozek, lozeczko, ubranka, kosmetyki, zywnosc i mleko dla dziecka. Po co meczyc sie na zakupach skoro mozna miec wszystko dostarczone pod drzwi

Gość DrMengele
Mleko z cycka kupowałaś w necie?

Gość mama dziewczynki
spryciula ______cwaniura wiesz co ? Ja w sklepach bywam - przeczytaj uważnie mój pierwszy post. Jednak co innego jest wysłuchać rady sprzedawczyni lub właściciela sklepu ( zależy jaki mają narzut na daną markę i co opłaca im się najpierw "wypchnąc") a co innego rada mamy jak np: ja mam bugaboo frog (dzięki :P ) , bo juz wiem,że też ze składaniem jest nie teges :P

Gość Tupperware moim okiem
Autorko a po co ty chcesz prawie roczne dziecko wozić w takim wielkim wózku dla 6 miesięczniaków?! Kup zwykłą spacerówkę parasolkę, która posłuży już do końca i tyle. Daj sobie spokój z tymi wielkimi ciężkimi kolubrynami. Jak cierpisz na nadwyżkę wolnych środków finansowych to kup Maclarena, Silver Crossa albo coś z podobnej półki cenowej - mniejsza szansa że kiedykolwiek zawiodą na drodze.

Gość mama dziewczynki
zdecydowanie nie cierpię na nadwyżkę... A dzecko jeszcze nie chodzi, nie mieszkam w wielkim mieście , dookoła lasy i wyboiste drogi , a na spacery chodzimy długie. Mam jakąś tam parasolkę , biorę jak się wybieram do hurtowni po towar ( bo malo miejsca zajmuje) albo na szybko do marketu w mieście - ale dla mnie to porażka, ani to wygodne ani się dobrze nie prowadzi ( ale ten x lander chyba mnie rozpuścił ) :P Myślę że na spacery z wózkiem pocodzimy jeszcze minimum rok , póltora......moja starsza córcia jeździła ponad 3 lata taki była leń :p za to w ogródku popylała resztę dnia

Gość mama dziewczynki
a dippo cliper obejrzałam - naprawde warty uwagi...