Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Kto zrobi ze mną głodówkę od 8.03 do 31.03 ?

Polecane posty

Gość

Trzeba jakoś wyglądać na święta... Start z wagą 64 :( Liczę na Was, dziewczyny.... :D

Gość wiedza to postawa
ja waze 106kg i mam 185cm wzrostu i nie mam zamiaru głodowac wrecz przeciwnie :D

Gość
Serio? W takim razie jestem happy :P

Gość A po swietach chcesz byc juz
spasna beka? Glodowka Ci tak rozpieprzy metabolizm ze jak zjesz cos wiecej niz glodowa racje bedziesz tyla jak swinia i nadrobisz predziutko... :O

Gość wiedza to postawa
tylko ja to facet więdz ja to moge wszystko:D ale kobieta powinna dbac o siebie ale 65kg to w sam raz nie za duzo nie za mało własnie takie kobiety sa najlepsze :)

Gość o chryste panie /
ja na pewno nie bede sie glodzic, jak nie zjem dziennie 5 kanapek i porci makaronu z sosem to cierpie.

Gość
Myślisz, że nie wiem na czym polega głodówka? Po głodówce mam nadzieje zmniejszy się żołądek więc obżerać się nie zamierzam... No a po głodówce dietka :) PS: proszę bez głupich komentarzy :) Chcę widzieć tylko silne i zmitywowane głodówkomaniaczki :D

Gość
No proszę... Nawet panowie mają problem z wagą.... :D Ja chcę wrócić do moich cudownych 50 kg :) I nie obchodzi mnie to, że nigdy za nadto kochanego ciałka... oj nie! :) Zresztą kobieta o siebie dbać musi a nie wcinać puste kcal na kanapie z telewizorkiem :D Trzeba o siebie dbać ćwiczyć, ćwiczyć i raz jeszcze ćwiczyć :) :D Za 19 minut dzień kobiet... :P

szczerze sama głodówka nie załatwia sprawy wazny jest ruch a co do twojej wagi 64 kg to naprawde odpowiednia waga.

a w sumie co mi szkodzi może zaczne z tobą to odchudzanie tylko ja stawiam bardziej na ruch;) hehe a jutro dzien kobiet to pewnie słodkości dostane ciężka pokusa;p

Gość
Ja planuje codziennie brzuszki, skakanka, spacerki z psem i jazda na r. epileptycznym :) Chyba dość ambitnie? :P

ja zamierzam biegać dodatkowo bo poza tym troszkę ćwicze w tyg tzn 3 razy w tyg no ale i tak twój plan wydaje mi się bardzo ambitny;) i dobrze trzeba wysoko mierzyć;) zobaczymy jak pójdzie już sobie wymysliłaś nagrode ooo też musze o tym pomysleć dobra mobilizacja;)

Gość
A robiłaś już kiedyś głodówkę? Ile ważysz? :)

hmm w sumie to raz próbowałam się odchudzać ale jakoś dieta za mna nie przemawia;p wole jeść co lubie ale za to o wiele więcej się ruszać. Waże 60 kg

Ale ta głodówka przez tyle czasu to taka calkiem bez jedzenia? Czy dieta... Tyle czasu nic nie jesc czy ci zycie lub zdrowie nie mile?

ja tam stawiam na diete i ruch dosłowna głodówka nie dla mnie ja lubie jeść;)

Gość
Skoro głodówka to oznacza 0 kcal (woda mineralna, herbata, niektórzy kawę popijają :) ) Ale głodówka to głodówka, a nie żadna dieta :O Ja się mogę poświęcić, czas i tak minie. A ja bede szczuplejsza o jakieś 10 kg ;-)

Gość
To nikt ze mną nie zrobi tej piertolonej głodówki? :O :(

Gość wwrrr
Mylisz się, słońce, dieta typu 300 kcal to też głodówka, organizm wtedy głoduje. Można przecież zjeść coś małego i nadal być głodnym, głód i jedzenie się nie wykluczają. Obstawiam, że nie uda Ci się schudnąć, a jeszcze masz szansę na jojo, jeśli uda Ci się choć trochę dłużej wytrzymać na głodówce.