Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkaaaassssiaaaa

Nie mam już siły życ :((((((

Polecane posty

Gość 12348765
No, tobie będzie ciężko, bo nawet nie potrafisz pisać bezbłędnie... Życzę powodzenia i następnym razem zastanów się zanim rozłożysz nóżki przed chłopem. Żegnam

Gość NianiaSrania
buuuuuuuuuuuuuuuuu :((((( aż się zesrałam......

Gość kiniakiniakinia022
Wiecie co! Co do formy nie zgadzam się z 1234, ale co do idei ... Żadna z nas nie chce się przyznać, że przed kłopotami, które powstały na naszą prośbę (nie ma co tego ukrawać) pewnie nie jednej z nas mówił ktoś żebyśmy się zastanowiły. Ale my nie, byłyśmy najmądrzejsze... Nic dziwnego, że ktoś ma tak ostre zdanie... Sorki, ale zastanówcie się zamiast "Srać" (ps-to też było be :-)

Gość baba ryba
Filozofek ci u nas nie brak oraz tzw. cwanych , które p r z e d e wszystkim i n a d e wszystko zabezpieczją się, by nie zajść w "niepożądaną ciążę". A cóż to takiego w dorosłym wieku ta niepożądana ciąża? Czy to wina młodej mężatki, że jej facet okazał się małym, tchórzliwym i wygodnym chłopczykiem? A która z Was wygłaszających tu życiowe androny jest pewna, że los nie kopnie jej mocniej w d... niż założycielkę tego wątku? Oby Wam się udało, ale w życiu smieje się ten, kto się smieje ostatni. Więcej pokory moje dziewczyny, bo życie choć krótkie, jest na tyle długie, że i Was, które obrażacie tak niefrasobliwie, może zdrowo powalić. WIĘCEJ POKORY! I TAKTU!

Gość kkkkkaaaassssiaaa
babaryba dzięki za wstawiennictwo,ja po prostu nie mam już siły komentowac takich głupich tekstow;/ A ja juz po szpitalu i czekam na wyniki. Jeszcze raz dzięki za wsparcie:*

Gość NianiaNiunia
Napisz, jak poszedl zabieg.

Ty od numerek 12345678 jestes porabana, posrane masz we łbie, sama rozstawiasz nogi na lewo i prawo!!!

Gość kkkaaaassssiaaaa
Niania zabieg no powiem szczerze bolało dosyc mocno bo nie dali mi znieczulenia, ale najwazniejsze, że juz po teraz tylko czekam na wyniki ufff oby jakos poszło!

Gość baba ryba
kkkkkaaaassssiaaa nie masz za co dziękować. To po prostu żenujące jak puste i płytkie są niektóre kobiety. Uważam, że nie ma co się w ogóle do nich odnosić, tylko omijać szerokim łukiem. Ty masz o co walczyć i na tym się skup, nie przjemuj się głupimi wypowiedziami. Niektórzy(re) liczą na rozpętanie jakiejś "burzy". Ot, takie internetowe prowokatorki. Czerpią z tego jakąś dziwną satysfakcję. To niedobre kobiety i niewarte tematu. Czekaj spokojnie na wyniki i bądź dobrej myśli. Życie przed Tobą dziewczyno - pozdrawiam Cię serdecznie, nie poddawaj się, jeden problem już za Tobą

Gość NianiaNiunia
I jak wycinki? U mnie dalej nieciekawie, szykuje sie na kolejny LEEP. :(

Gość kkkaaasssssiiiaaaaaaa
Co do choroby to okazala sie nadzerka na szczescie.... Z mezem nie wytrzymalam... po tym jak zaczal mnie bic a jego kochanki pisac do mnie ... rzucilam go i wyjechalam do anglii. Moja mama mi strasznie pomogla bo zajela sie mala 2 miesiace dopoki sie tu nie urzadzilam. Pierwszy rok bylo ciezko ,mialam cholernie ciezka i meczaca robote od 2-10 ,ale dalam rade dla malej... A teraz pracuje sobie w agencji mieszkaniowej ,moja corcia chodzi do przedszkola ,a mezulek zapomnial o naszym istnieniu i na corke ani grosza nie dal ,ale nam to juz nie potrzebne. Powoli obie sobie ukladamy sobie zycie. Dzieki jeszcze raz za wsparcie , pisze po takim czasie ,zeby dac innym dziewczyna motywacje bo naprawde wszystko w naszych rekach... Pozdrawiam serdecznie.