Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zrozpaczona

brak krwawienia z odstawienia

Polecane posty

Gość mala zrozpaczona

Pisalam juz wczoraj, prosze o odpowiedz... Przez miesiac stosowalam tabletki, zrobilam przerwe na tydzien, wystapilo krwawienie, wybralam potem jeszcze tydzien tabletek-konkretnie do 8, po czym odstawilam je, bo zle sie czulam...Dzis 9 dzien po odstawieniu, a ja nie mam krwawienia Ostatnie wspolzycie mialo miejsce po drugiej tabletce drugiego blistra, potem dobralam jeszcze 6 tabletek. Test ciazowy wykonany dzisiaj-negatywny. Czy test jest juz wiarygodny - 15 dni po stosunku??? .Prosze o szybka odpowiedz, czy moge spac spokojnie bez obaw niechcianej ciazy??? Wiem, ze popelnilam glupio nie stosujac blistra do konca 21 tabletki, tak jakos wyszlo:( nie oceniajcie mnie prosze, tylko odpowiedzcie mi:(

Gość mala zrozpaczona
hallo jest tu ktos kto zna odpowiedz na moje pytanie:(???

Ciąża raczej mało prawdopodobna, ale dla pewności powtórz test jak okres się nie pojawi w terminie, kiedy miał wystąpić. Nie wiadomo tylko jak teraz zareaguje twój organizm - nie odstawia się tabletek w środku cyklu!

Gość mala zrozpaczona
nie wiem kiedy powinnien pojawic sie okres, bo nie wiem kiedy po tygodniowym odstawieniu tabletek, moge miec owulacje... :(

Gość bojabojaboja
Autorko, problem w tym, że każdy organizm inaczej reaguje na hormony, dlatego nikt Ci nie udzieli odpowiedzi czy jesteś w ciąży czy nie, ciąża w tym wypadku jak ktoś już zauważył jest mało prawdopodobna. Ja bym się nie stresowała niepotrzebnie. Na okres możesz jeszcze poczekać sporo czasu, a może pojawi się wkrótce. Po jakimś czasie powtórz test albo zrób test z krwi, jeśli dopiero to Cię uspokoi.

Gość kjhgfhjdd
ja tez odstawilam tabletki w polowie blistra a to bylo 3 opakowanie, krwawienia nie mialam cos kolo miesiaca, ale potem sie wszystko unormowalo, jak ktos juz wspomnial, kazdy organizm reaguje inaczej

Gość Mala zrozpaczona
Dzieki za odpowiedz :) myslalam ze tylko ja jestem ewenementem ze nie mam krwawienia:(

Gość Mala zrozpaczona
Dalej nie mam krwawienia:((( dlaczego??? :(((

Gość Kamilla23
Namieszałaś sobie hormonami w organizmie. A tak na marginesie przy tabsach nie ma owulacji, jajniki sa uspione i nie produkuja jajeczek w skutek tego nie zachodzi sie w ciaze.

Gość mala juz nie zrozpaczona :)
Jest krwawienie :) Yuppie :) A teraz to juz bbbbbbb ostroznie... Nie chcialabym po raz drugi przechodzic takiego stresu :)

Gość Kamilla23
Rada na przyszłosc. Opakowanie bierz do konca i nie przerywaj w polowie cyklu. Tak jak pisałam wczesniej przy tabsach nie ma owulacji a jak Ty nie wziełas bilistra do końca to organizm zwariowal i nie wiedzial co ma robic. Do 3 blistrów możesz sie zle czuc ( powinno byc w ulotce) jeżeli po tym czasie objawy ktore odczuwasz nie ustąpia to znaczy ze sa dla Ciebie nieodpowiednie i gin powinien przepisać inne Buźka