Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martikaa93

Jakie suplmenty łykacie iczy dobrze działaja??

Polecane posty

Gość Martikaa93

Ja pije aloes i biore dong quai.To drugie zmniejszyło mi bolesnosc miesiaczek, a aloes (a scisle mowiac taka mieszanka aloesu z sokiem cytrnowychi oliwa z oliwek)pomaga mi utrzymac wage. A i memeory formula jak sie duzo ucze.

Gość kajakanadyjski
------------- biocol omega 3 6 9

Gość kajakanadyjski
Zakładam, że działa :)

Gość belisse ale daje efekty lykana
REGULARNIE!3-4 miesiace!wzmacnia wlosy iskore i paznokcie

Gość czupaczups
ja zażywam własną spermę :)

Gość hej Martika podaj
proszę dokładny przepis na tę mieszankę to może też sprobuje. Ty od niej chudniesz czy tylko nie tyjesz?

Gość korzeń arktyczny
Działa, tzn mniej się stresuję i mam lepszy humor i nie desperuję nawet jak jest mało fajnie :D :D

Gość Monimonice
Kiedyś stosowałam coś ze skrzypem na włosy i cerę ale musiałam odstawić, bo mnie uczulało.

podaje:po jednej łyszce sokuz aloesu, z cytryny, oliwy z oliwek i wody wymieszac i odstwic na noc albo na klika godzin. Czy sie chudnie to nie wiem bo chyba czasem sie za bardzo obzeram [cry} , ale na pewno mniej sie tyje niz bez

Gość sleeplessinwarsaw
Często mam problem z uśnięciem - zwykle po prostu zaparzam sobie melisę w saszetkacvh przed pójściem do łóżka, ale na wypadek gdybym o tym zapomniała i przypomniała sobie już na poduszce :) mam też zawsze pod ręką melisę w tabletkach. Obie wersje dzialają bardzo dobrze, tylko saszetki wychodzą oczywiście taniej, więc tabsy to wariant awaryjny.

Gość a ja chyba zacznę łykać
kapsułki z olejem z pestek dyni bo mój dziadek miał poważne problemy z prostatą :( więc ja się wolę zawczasu zabezpieczyć

Gość FALVIT JEST OK

Gość jvfggghysrdsd
Moja dziewczyna kupila sobie kiedys na oczyszczenie organizmu spiruline ale ona ma bardzo niskie cisnienie a po spirulinie to juz wogulemiala katastrofalne i ciagle przysypiala wiec odstwila. Ja mam cisnienie za wysokie wiec mi oddala i dla mnie jest suuuper cisnienie jest podrecznikowe. Biore juz trzecie opakowanie i beda nastepne

Gość motyleqwawa
chrom błonnik l- karnityna CLA

Gość endrju
Moja mama zażywa kapsułki Bio Cla i generalnie jest zadowolona z efektów. Oczywiście same tabletki nie pomogą schudnąć, ale w połączeniu z dietą mogą dać pozytywne efekty. Ale wracając do tematu suplementów to mama twierdzi, że to bio cla działa trochę jak woda na pusty żołądek, pozwala przestać myśleć o jedzeniu ( wiem, że dziwnie to brzmi, ale ona tak właśnie to tłumaczy ). Co poza tym ... z zalet wymieniłbym na pewno cenę, mama w naszej aptece za grosze na puławskiej daje za to Bio Cla jakieś 45 zł i jak patrzę po cenach w necie to jest to bardzo atrakcyjna oferta.

Gość Śliczna chemiczna
Ibuprom max polecam. :P

Gość na prostate najlepszy
na prostate najlepszy podono jest saw palmeto czy jakos tak

Gość Mariusz-LR
Aloe Vera żele do picia,Colostrum,VitaActiv to są suplementy naturalne,bardzo dobrze przyswajalne które używamy na codzień,jeśli chcesz wiedzieć więcej to zapraszam na http://aloevera.suportio.pl/blog

Salfazin (tabletki z cynkiem), chyba działają bo po krostkach na buzi ani sladu ;)

Aloes firmy Forever Living, minerały Nature Min I pola zieleni i absorbent C z tej samj firmy wszystko. Produkty naturalne. Rewelacja, POLECAM!