Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden owaki

Nie uprawiałem nigdy seksu

Polecane posty

Gość taki jeden owaki

nawet się nie całowałem, moje doświadczenia erotyczne z kobietami są żadne, nawet nie widziałem żadnej nago, nawet biustu, nie miałem nawet dziewczyny, mam 29 lat, dziękuję za uwagę. :(

Gość kakademona
chłopaku ty chyba żartujesz>>>>???? to dlaczego za żadną sie nie wezmiesz, randka czy cos....

Monika,chyba w to nie wierzysz.To zwykła sciema na dodatek nieudolnie napisana.

hihiihhi istnieja prawiczki w tym wieku ale wtedy zazwyczaj jest cos z nimi nie tak:)

Gość _Misiek_
Nigdy tego ... nigdy tamtego ... Żeby to zmienić WYSTARCZY CHCIEĆ. Człowiek jest stworzeniem stadnym, nie jest stworzony do zycia solo. Ja tez byłem kiedyś nieśmiały, byłem sam, kumple mieli dziewczyny a ja nie ... Pierwszy sex miałem w wieku 26 lat, a ożeniłem sie jako 36-latek. Zawsze możesz to zmienić, przeciez masz przyjaciół, czy to w pracy czy wsród ludzi ze szkoły. Zacznij chodzić na imprezki do twoich znajomych. Znajomi znajomych mają znajomych a może właśnie wśród nich znajdziesz swoją drugą połówkę. Głowa do góry, no i powodzenia życzę.

prawiczki istnieją,ale ten tu to albo jakis Robinson Cruzoe albo wrociłz zeslania z Kolymy

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhh
macie sie z czego nabijac. Autorze napisz cos wiecej o sobie, jaki jestes?? gdzie pracujesz?? jaki masz kontakt z ludzmi??

w razie gdybyś chciał rozpocząć współżycie to zapoznaj się z ulotką bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż nieodpowiednie używanie kobiety może powodować trwałe kalectwo albo śmierć

Gość taki jeden owaki
Taaaaa śmieszne to z ulotką, dziwoląg tez niezły. :O No chyba dziwoląg jednak skoro moje znajomości są żadne, nie nawiązuję znajomości "łatwo" właściwie to bardzo mało ze mną kontaktu, a i ja nie kontaktuję się za dużo z innymi, są dla mnie źródłem kłopotów bo przeważnie czegoś ode mnie chcą, co mi nie pasuje, a w pracy mam bardzo mało do czynienia z ludźmi, co mi pasuje, jednak pozostaje zazdrość o partnerki seksualne. Studiujcie mój przypadek dalej. :P

Gość taki jeden owaki
robinson to dobre określenie na mnie, lubiłem tą książkę, jestem takim robinsonem i zawsze chciałem nim być, w sumie lubię moja samotność, ale czasem mam jej dość.

Gość Bzzzykacz
Ale Robinson miał kozę i Piętaszka ;-)

Gość taki jeden owaki
ale z nimi nie teges, przynajmniej w książce nic o tym nie było :O

Gość taki jeden owaki
w sumie to chciałem wam to napisać żebyście sie nie martwili jak nie uprawiacie seksu od 2 lat, czy dłużej, są ludzie którzy tego nigdy nie robili, to z wami tak źle nie jest.

Gość Juliciaaa
taki jeden owaki, a czym sie zajmujesz?

Gość łombatt
robili tzw łańcuszek albo sandwicha ;) koza

Gość taki jeden owaki
oferte swoją kieruje do panów z wielkimi kutasami , jestem facetem uległym , lubie być dobrze mocno wyjebanym a jak mi się ktoś podoba często łykam sperme

Gość mam podobny problem
mam 28 lat jestem dziewicą. nie wiem czy jestem tak brzydka że mnie nikt nie chce nawet dotknąć. zaczynam być zdesperowana

Gość smefetkaa
ja mam 30 lat co prawda nie jestem dziewicą ale od trzech lat nie miałam nic w ustach hehe;)

Gość Pan Kalafior
W "Cast Away" Tom Hanks miał Pana Wilsona, ale w dentkę... Nie, no bez przesady. A tak serio. Człowiek solo da radę - wszystko zależy od nastawienia i tego, czego właściwie od życia oczekujesz. Też jestem prawiczkiem, co prawda nie z takim stażem, bo "tylko" 22 lata, ale jednak. No tyle że u mnie jest to przymus, spowodowany czymś, co od człowieka jest tak naprawdę niezależne - chorobą. I też miałem chwile totalnego załamania, dopóki nie stwierdziłem że w końcu seks nie jest jedynym źródłem szczęścia i zabawy w życiu, a kobiety są mi w sumie zbędne. To znaczy zasadniczo więcej z nimi problemów. ALE jednocześnie wiem że jestem nienormalny, jakkolwiek by to pojmować, bo po prostu jestem upośledzony na jakimś tam polu. Ha! Nawet byłem przez pół roku w związku! Który uświadomił mi że nigdy w związku szczęśliwy nie będę... No, przynajmniej dopóki nie wyzdrowieję, na co szanse są obecnie bliskie zeru. W każdym razie - tak zasadniczo ty sam musisz wiedzieć czego chcesz i musisz robić wszystko żeby to zdobyć. Jeśli naprawdę tego chcesz i masz możliwości. Kierując się moją zasadą "Po co czekać aż mi coś dadzą, skoro sam to mogę sobie wziąć" uzyskałem naprawdę sporą pewność siebie, bo wiem że na wielu polach jestem lepszy od innych, a na tym jednym z przyczyn niezależnych - gorszy. Ale gdybym miał możliwość zmienienia tego, to raczej bym nie czekał. No chyba że akurat by mi się nie chciało, co zdarza się dość często... Albo byłbym nawalony, co też zdarza się często... Albo że bym spał, co zdarza się jeszcze częściej, albo spał nawalony... No nieważne. Jeżeli uważasz że nie masz okazji to ich szukaj, a kiedy je znajdziesz to je wykorzystaj ;)

Gość kkkkkkkkkkkyyyyyyy
przecież ssałeś cyca mamusi co kłamiesz więc miałeś konktakt z cycami

Gość taki jeden owaki
haha, a gdzie podtekst erotyczny? :O a do podszywacza kieruję ciepłe, "wal się"

Gość Pan Kalafior
Według Freuda to jest cholernie mocny podtekst erotyczny xD

Gość też nigdy nie miałem
dziewczyny ale za to potrafię skompilować jądro linuksa na armie9

Mój świat wygląda inaczej niż może wam się wydaje, dla was "oczywiste" sprawy są dla mnie zupełnie bez sensu, nie wierzę w wieczną miłość, dzieci uważam za jeden wielki kłopot, małżeństwo jest dla mnie instytucją zupełnie niepotrzebną i bezsensowną. Coś takiego jak ślub kościelny jest dla mnie nie do pomyślenia. Co może powiedzieć kobieta skonfrontowana z takimi poglądami?

Gość Pan Kalafior
Poglądy wielu kobiet dziś, tak mniej więcej w średnim wieku 25 lat wcale dalece od tego nie odbiegają >_> Wiesz, jeśli tak powiesz to wtedy zacznie oceniać twoją atrakcyjność, a nie osobowość. Tak myślę.

Nie jestem kawałkiem mięsa służącym rozprowadzaniu spermy, mam osobowość, i to właśnie ta osobowość definiuje mnie, moje poglądy.

Gość to dokladnie tak jak ja
i tez mam 29 lat....... bez seksu mozna zyc....