Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijaaanka

jak zachowuje się facet kiedy jest mu dobrze?

Polecane posty

Gość kijaaanka

Jako że jestem mało doświadczona to zadaję takie pytanie. Ostatnio po raz pierwszy uprawiałam petting z nowym partnerem i nie wiem czy było mu dobrze. Mnie było - najpierw tak mnie wypieścił, że miałam orgazm :) Ale nie wiem jak poznać czy jemu było dobrze - tzn. miał wytrysk jak pieściłam jego jądra i penisa - czyli miał orgazm...ale nie wydawał żadnych jęków, praktycznie się nie ruszał, tylko leżał z zamkniętymi oczami i lekkim uśmiechem na twarzy od czasu do czasu spoglądając na mnie. Więc pytam czy to normalne dla facetów, czy tak się zachowują jak jest im dobrze - no bo ja to jęczę, wiję się itp. ale może faceci tak nie mają (?) Martwię się dlatego, że wcześniej pisaliśmy na gg na tematy erotyczne, snuliśmy różne fantazje seksualne, a od tamtego czasu na gg poruszamy jedynie tematy nieseksualne.

Gość _Misiek_
Troche to dziwne ze zadajesz takie pytanie, bo przecież widziałaś jak się zachowuje. Skoro ma za mało śmiałości to sama możesz prowokować rozmowy na takie tematy. Poza tym napewno warto się spotkać ponownie i o tym rozmawiać REALNIE a nie snuć domysły czy mu było dobrze. Ja go rozumiem bo wszak rzeczywistyość to nie tylko sex.

Gość _Misiek_
Dodatkowo powiem ze sex przez komputer jest prawie tyle samo warty co sex przez dziurke od klucza. :D Wiec np. mi by było szkoda na to czasu.

Gość kijaaanka
-Misiek_ No ja też wolę ten realny od tego przez komputer ;) Nie zapytam go w prost bo na pewno odpowiedziałby mi ze było mu dobrze. Pytam dlatego że jestem mało doświadczona i nie wiem czy to dla facetów typowe że tak leżą nieruchomo i bezdźwięcznie jak robi im się dobrze...i trochę tym się martwię no bo ja jako kobietka trochę bardziej żywiołowo reaguję w trakcie orgazmu, ale może faceci mają inaczej - jak to z Wami jest Panowie? Może skoro zrobiliśmy to w realu to faktycznie teraz jest mu szkoda czasu na seks przez komputer ;) ...bo ja się po prostu martwię że go rozczarowałam czy coś i już go nie podniecam i nie chce snuć ze mna fantazji na necie :(

Gość _Misiek_
Jako nastolatek a i trochę póżniej byłem bardzo nieśmiały i wiem po sobie ze niesmiali faceci nie umieją o tym rozmawiać. Może potrzeba rozbudzić w nim ochotę. Wszak niedługo wiosna i obudzi się ze snu zimowego. :D Powodzenia życzę.

Wybacz ale facet a kobieta to dwie różne sprawy. Nawet nie każda kobieta sapie i sie wije. W trakcie stosunku moze cos mowic stekac czy cos ale nie licz na spazmy rozkoszy bo facet wyłącza sie tylko w czasie orgazmu a tak to przeciez zazwyczaj musi choc troche działać wiec jest tak ustawiony ze sie raczej nie zapomina. Poza tym kobiety orgazm odczuwają kilku krotnie mocniej wiec wyć facet nie wyje. Mial orgazm to bylo ok i tyle. Podszkol sie to jak zauważy poprawę to pochwali moze?

Gość mmmiaaaa...
Nie martw się:) moj facet też na początku nie dawał żadnych oznak tego ze jest mu przyjemnie:) no i ja pytalam czy bylo mu dobrze;D A tak to postanowiłąm sobie, że jeszcze też bedzie jeczal:) No i mi sie udało:) Z czasem się rozkręcił:)

Gość kijaaanka
mmmiaaaa... Dzięki :) Może też się jeszcze rozkręci...może teraz na początku bardziej się kontroluje ;)

Gość odwracam pałkę
235425, ja mam orgazm taki jak Wy. Też nie wiję też nie jęczę, rzadko kiedy postękam. A do autorki: faceci pod tym względem są bardzo różni - niektórzy są cichutcy, a niektórzy jakieś dźwięki wydają, napinają się itd. to zależy od faceta i prawdopodobnie od siły orgazmu, która w końcu też bywa różna.

Gość odwracam pałkę
miałam kiedyś takiego chłopaka, który dużo jęczał - głowiłam się czy robi to specjalnie czy naturalnie (twierdil ze to drugie). i w sumie dalej sie glowię :)