Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskierka_99

Pierwszy raz/ciąża?

Polecane posty

Gość Iskierka_99

Witam.Mam pewnien problem..Otórz wczoraj po raz 1 kochałam się z moim chłopakiem.Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą,lecz pod konieć stosunku zanim mój chłopak doszedł stwierdził że zsunęła mu się prezerwatywa.Potem powiedział mi że żartował,nawet pokazał mi zużytą prezerwatywe i powiedział że doszedł "na zewnątrz". Problem jest w tym że byłam dziewicą,i od dzisiaj gdzieś od 11.00 mam takie plamienie..Okres wypada mi na jutro ; / I nie wiem teraz czy to jest spowodowane wczesniejszą miesiączką,przebiciem błony czy ciążą.Wydaje mi się że to nie okres,ponieważ nigdy nie miałam takiego małego plamienia..Od razu miałam dużo..Po ilu dniach można zrobić test ciążowy?Myślicie ze to miesiączka?

Gość Iskierka_99
Mogłby ktoś odpowiedzieć?Bardzo prosze :(

Gość paulina 24
To plamienie to pewnie plamienie po przebiciu błony dziewiczej. ciąża jest niemożliwa z kilku przyczyn poo pierwsze twój chłopak nie spóścił się do środka a po 2 skoro jutro masz dostać okres to masz teraz dni niepłodne

Gość 99 to Twoj rocznik
?? :D Dzień po stosunku i objawy ciąży hehe :D Tak jak kolezanka wyzej napisala - plamienie po przerwaniu błony, miałaś dni niepłodne.

Gość Iskierka_99
Z tą błoną to też nie było do konca jasne,ponieważ on jako chłopak powinien wyczuc że jestem dziewicą a on powiedział że nic nie czuł... :( Czyli w ciąży nie jestem na 100%? Nie,nie:P Mój rocznik to 93.

Gość Iskierka_99
Mógłby jeszcze ktoś odpowiedzieć?

"Z tą błoną to też nie było do konca jasne,ponieważ on jako chłopak powinien wyczuc że jestem dziewicą a on powiedział że nic nie czuł.." bez żartów poproszę :D

Gość nowiec
przebicie błony możesz czuć Ty! On NIC nie czuje! CIebie to tylko boli ;)

Gość nowiec
aaa co do mojego pierwszego razu to też dzień po stosunku dostałam lekkie krwawienie, a wieczorem normalny okres :)

Gość Iskierka99
No ja wiem że to musi mnie boleć,i bolało ale przez chwilkę..Ale przecież chłopak w jakiś sposób musi wyczuć czy dziewczyna jest dziewicą bo w innym wypadku mogłabym go okłamać że jestem a bym nie była..