Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minef

czy zawsze czekac, az sie facet pierwszy odezwie?

Polecane posty

Gość minef

spotykam sie z pewnym sympatycznym kolega, po pierwszych dwoch spotkaniach on sie pierwszy odezwal, po trzecim ja w koncu, no i teraz sie zastanawiam po dyskusjach z moim znajomymi: kto sie powinien pierwszy odezwac? czy mam czekac az on sie odezwie, czy sama sie odezwac? kolega twierdzi, ze powinnam sie sama odezwac, jak mam ochote, a kolezanka twierdzi, ze mam czekac? poprosze o rade najchetniej mezczyzn;)

jeśli masz chęć spotykania się z nim to odzywaj się pierwsza jak chcesz :)

Gość minef
a nie zniecheci go to jakos;P? ze jakos za nim ganiam;P? bo smiac sie mozna heheheh z latania konfitur za mucha;P ale mozg swoje;P

Gość oczywiscie ze zniecheci
nie sluchaj sie kolegi.

Gość ludziska
ale wy macie problemy Odezwij sie, jesli masz chec spotkania sie z nim Moze on tez sie zastanawia czy sie odezwac pierwszy i tak moze bedziecie sobie czekac Ludzie wiecej energi i radosci w sobie :)

Jak najbardziej możesz inicjować Wasze rozmowy i spotkania. Nie czekaj na Jego ruch bo może On też ma dylemat czy się nie narzuca. My faceci też lubimy być zdobywani. :)

A co to za różnica kto się pierwszy odezwie? Masz ochotę to pisz do niego, no chyba że Ci nie zależy. Raz Ty raz on i jakoś to będzie się kręcić.

Gość ludziska
Jasne zniecheci sie dlatego, ze sie pierwsza odezwalas hahah Wiekszej bzdury nie czytalam

Gość minef
heh no coz cieszy mnie, ze takie macie podejscie;), mam nadzieje, ze sie nie mylicie..

Gość minef
grubyyo-ok na pewno jest tak ze jak facet bedzie caly czas sie pierwszy odzywal, to po pewnym czasie uzna, ze babce nie zalezy-tzn tak mi sie wydaje;), ale heheh wiecie o co chodzi....;P, jest taki moment, ze jak kobieta za bardzo robi sie nie wiem-aktywna? to facet sie moze wystraszyc.. zawzse sie smialam z takich zasad heh ale coz obserwacje niestety to potwierdzaja;)

Nie mylimy się. Pewnie chłopina zerka co chwila na telefon i komunikatory wypatrując wiadomości od Ciebie więc nie trać czasu na pisanie tu tylko pisz do Niego. Do dzieła.

Gość aaajjjj
ja tez sadze, ze spokojnie mozesz pierwsza sie odezwac! takze telefon w reke i pisz :)

Gość minef
odezwalam sie na gg;) zobaczymy.. kiedys wyslalam do niego smsa i mi nie odpisal na niego, wiec smsa juz nie bede pierwsza wysylac;)

Skoro zauważyłaś taką prawidłowość to będziesz wiedziała kiedy zwolnić to tempo. Podkręć trochę Wasze kontakty a gdy On zaskoczy to lekko zwolnij. Nie wystraszy się a zyska trochę pewności i będzie śmielszy.

Oj minef Takie podejście że nie odpisał to i ja nie napisze do niczego dobrego nie doprowadzi. Wszystko sypnie się a po latach okaże się że telefon mu się zepsuł. Oczywiście żartuję ale nie podchodź do tego wszystkiego jak do jakiegoś pojedynku bo to zbyt ważne dla Ciebie. Jest takie powiedzenie: Tam gdzie jest miłość nie ma miejsca na dumę.

Gość minef
hm moze rzeczywiscie nie powinnam sie zapierac przy swojej jedynej slusznej wizji swiata;P, szczegolnie, ze juz kiedys uslyszalam od faceta innego, ze za duzo dumy.. heh jakie to wszystko jest dziwaczne;P

Oj, gdyby mi nie odpisał, to bym nie pisała. A jak mu się telefon zepsuł, to powinien wpaść w panikę, ze przecież możesz napisać do niego i szybko powiadomić Cie o tym na gg. Podkoloryzowałam, ale wiecie o co chodzi.

Gość minef
Koralowa-no tak wlasnie to sobie w glebi wyobrazam..;)

Dziwaczne i trudne ale może właśnie dlatego takie interesujące i pociągające. Nie możesz nic stracić a możesz jedynie zyskać więc chyba trzeba się przełamać.

Nie wymagacie drogie panie zbyt wiele? Faceci nie są tacy domyślni żeby wpaść na to że wybranka może czekać z utęsknieniem na jakiś znak.Szczególnie na początku znajomości, gdy nie zna się jeszcze tak dobrze uczuć drugiej strony.

Jak napisałaś, to teraz nic nie rób. Poczekaj. Bedzie Ci naparwdę miło, jak on jednak napisze.

Gość minef
ale-czy mezczyzna jako lowca nie pownien sam chciec dziaalc i to robic? myslalam, ze to u mezczyzn jest naturalne, ze jak im sie podoba kobieta, to instynkt kaze im dzialac..

Odpisanie na smsa to zbyt wiele? :) To aż się trzeba tego domyślać?

No i stałem sie adwokatem diabła. :) Nie znam chłopaka więc nie będę Go bronił, nie wiem też co pisaliście do siebie i czy z perspektywy faceta odpowiedź na taką wiadomość jest konieczna. Staram się tylko przedstawić tok rozumowania faceta, który jest zgoła inny niż kobiety. Z

Gość minef
wydaje mi sie ze powinien był wtedy odpowiedziec na tego smsa;P, ale moze sie spil czy co nie wiem. a moze byl z inna babka;P, w kazdym razie odezwal sie nastepnego dnia rano na gg.

Odpisał i tego się trzymajmy a wyobrażanie sobie powodów dla których zrobił to później nie ma sensu.Kobieca wyobraźnia jest nieograniczona i zatrujesz tylko sobie myśli i duszę analizując każdy Jego ruch. Nie każdy też śpi z telefonem. ;)

Gość minef
hehehhehe grubyyo-podoba mi sie Twoje podejscie;), kobiety rzeczywiscie maja za duzo sklonnosci do przypisywania drugiego dna;P

I dlatego też są dla nas facetów taką zagadką. Myślę że skoro napisałaś do Niego to teraz możesz spokojnie poczekać na odpowiedź.Tylko żeby ta wiadomość do Niego była taka, że wymaga odpowiedzi. Kobieta napisze że piękna pogoda,w domyśle mówiąc zaproś mnie na spacer a facet przeczyta, spojrzy przez okno i stwierdzi : Fakt ładna. ;)

Gość minef
mysle, ze wymaga;P, no ale jak na razie jeszcze sie nie odezwal..