Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efwer325322w

NAJLEPSZE TABLETKI NA GESTE WLOSY

Polecane posty

Gość efwer325322w

Doradzcie ktore tabletki sa najlepsze i sa najszybsze efekty i zeby nie byly takie drogie.. do 50zł. pomozcie:)

Gość efwer325322w
up

Gość 4 miesiace lykac belisse szcze
golnie teraz kiedy nie ma witamin! i bedziesz miec sliczne wlosy skore i paznokcie!

Gość no ale pomyslcie
jak tabletka moze zagescic wlosy? co, sklonuja sie? a moze zaczna "produkowac" mase wlosowa wydzielana przez mikrokanaliki wlosa (ktore oczywiscie nie istnieja). bzdury tylko po to zeby nabic kase, laski i ich naiwnosc to idealny przepis na biznes

Gość 166 i 38 stópka
nie ma takich tabletek, nie bądźcie rzesz naiwne to wciskanie ludziom głupoty te wszystkie witaminy, substytuty a jak już za mało na tym zarabiają to wymyślą jeszcze świńską grype ot, koncerny farmaceutyczne to miliardowe zyski, ale żeby takie były, to musi być odpowiednia propaganda ogłupiania

Gość fryzjerka.......
jedynym dobrym sposobem na włosy są ampułki placenta. Drogie ale bardzo skuteczne. Jeśli miałaś gęste włosy i nagle zaczęły ci wypadać to zapewniam Cię ze odrosną. Jesli od zawsze miałaś mało włosów to wątpie że sie zagęszczą ale na pewno sie wzmocnią...i już ich bedzie objetościowo więcej. Aczkowiek znam przypadki ze nawet liche włosy się zagęściły. Naprawde polecam.

Gość mnie zawsze w takich przypadka
Jeśli miałaś gęste włosy i nagle zaczęły ci wypadać to zapewniam Cię ze odrosną. Jesli od zawsze miałaś mało włosów to wątpie że sie zagęszczą ale na pewno sie wzmocnią.i już ich bedzie objetościowo więcej. Aczkowiek znam przypadki ze nawet liche włosy się zagęściły. Naprawde polecam.

Gość gość
Wejdź na www.suple24.pl coś znajdziesz

Gość gość
NAJLEPSZE TABLETKI NA GESTE WLOSY to: pietruszka, zielona cebulka, cebula, pomidory, kefir, mleko i przetwory mleczne.

Gość gość
Dużo snu

Gość gość
Podbijam temat. Kiedyś miałam gęste włosy. Niestety mocno się przerzedziły. Czy są jakieś tabletki, suplementy, które by wyraźnie zagęściły włosy?

Gość Grazka36
Polecam spray Volume Hair Plus, stosowałam tabletki ale niewiele pomagają, jedynie witaminy a tak to psikam sobie sprayem i jestem bardzo zadowolona. mozna kupic na allegro lub w sklepach internetowych, ma bardzo dobre opinie i ja sama też go bardzo polecam. Kosztuje ok 90zł