Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DrMengele - buhahahah

DrMengele to strasznie stara i brzydka bezpłodna panna

Polecane posty

i najbardziej cieszy jak wypisuje te swoje wypociny zawistne na każdym topiku, a nawet pies z kulawa nogą nie zwraca na nie uwagi... :D hahaha trzeba sie było szanować do 40, a teraz po 50 nie dziwić sie że nie ma sie dzieci. Teraz możesz stara wywłoko zazdrościć wszystkim kobietom mającym dzieci. Bo kobiety bezdzietne to nie kobiety, tylko KOBIETONY. Mutanty siedzące 24/h na forach o dzieciach i wywalających swoje żale o nieudane życie poprzez pisanie pseudo-przykrych rzeczy na które ludzie zwracają uwagę jak na gówno bernardyna na środku chodnika. pozdro i napisz mi tu coś inteligentno-przykrego. Na pewno załamię sie przez to i dostanę depresji ;) ps.mam dwójkę dzieci- córkę 4 i synka 2lata- są cudowne- nie płaczą, sa pogodne, a że srają i czasem marudzą? wolę zmieniać synkowi pampersa 100 razy na dzień niż zamienić słowo z takim pustakiem jak ty. teraz wal! prosto w serce! może moje dzieci mają raka i mam szykowac im trumienkę (twoje ulubione hasełko) BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Gość DrMengele
Gdybys miala IQ chomika wiedziala bys ze nie baba a ewentualnie stary impotent 🖐️

jakież to było błyskotliwe ONIEMIAŁAM :O

Gość DrMengele
"a nawet pies z kulawa nogą nie zwraca na nie uwagi... " Doprawdy ? To po co sie pocilas z tym postem :classic_cool:

Gość wiedziałabyś sie pisze razem
stara dzifffko

Gość DrMengele
Stary chuju jak cos, wyzywajcie sobie ale plci to mi na sile nie zmianiajcie.

Gość doktorku MENGELE
ty w dupe jebany impotencie:D:D:D:Dwypierdalaj stad bezmozga pokrako,ulomie pierdolony:D:D:D:D ach ,az mi ulzylo,dobrze jest czasami zwyzywac takie scierwo:D:D:Dbo od tego wlasnie takie COS bytuje na tym naszym globie:D:D:D

Gość DrMengele
Ktos jeszcze ma dzisiaj PMS albo cos to zapraszam.

a pisze na tym topiku bo mąż pojechał po winko które skonsumujemy na dzień kobiet, dostałam bukiet z 35róż, dzieci są na parę godzin u babci, a mi sie nudzi więc szukam zaczepki ;) nie myśl że się tobą przejmuje bezpłciowy mutancie bez szans na przekazanie życia. zwykła nuda (do hipermarketu autem jest 20 minut) kazał mi napisac topik o największym gównie, żeby podreperować mu nastrój (cieszysz sie że ktoś zwrócił na ciebie uwage nie?) już możesz sie przestać podniecać, bo mąż podjechał i teraz zajmę się prawdziwym szczęściem jakim jest miłość temat zamknięty, chociaz ty możesz sobie na nim pisać nawet do północy "żeby był na tapecie" ps. pisz pod różnymi pseudo- będzie że jesteś znana :D:D:D:D:D:D:D

Gość doktorku MENGELE
LUUUUUUUUUUBISZ TO ZDZIRZE:D:D:D:D:D

Gość DrMengele
No dalej dalej, kto jeszcze .

ależ sie to ścierwo podjarało że ktoś o nim pisze :D to jego największy sukces (ścierwa) od zdobycia III miejsca w rzucie piłka lekarską w 4 klasie szkoły podstawowej proponuję startować w wyborach prezydenckich- jesteś już znana- masz szansę. kurwa- teraz bedzie odpisywała dziwwka na każdy post- żeby tylko temat nie znikł z pierwszej strony- będzie nawet sama siebie obrażała- żeby tylko BYŁO :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość DrMengele
Sama to podnosisz.