Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiiona

seks z gruba partnerką

Polecane posty

Gość oooottt
Aha. No to fajnie masz :D

Gość zaciekawiiona
ale jestescie wredni. plakac mi sie przez was zachicalo :(

Gość karla21
jacy wy jesteście złośliwi:( to chyba osobista sprawa każdego człowieka jak wygląda.....i nikomu nic do tego....partnerzy akceptują te Kobiety więc co Was tak boli?? może to, że się kochają.......żal mi Was naprawdę....

Gość zaciekawiiona
A z mojego wibratora Francuzi ztobili sobie pomnik, Stoi gdzieś obok Pól Elizejskich i sie nazywa jakaś tam wieża

Gość davidRost2753
ja posiadam partnerke co ma troche ciała i strasznie mnie to kreci. Uwielbiam sobie na nią wskoczyć i poleżeć :) bardzo mnie podniecaja pozycje jak siedzi sobie na mnie na jezdzca, przodem ,a w szczegolnosci tyłem,jak widze gdy jej okrąglutki sporawy tyłeczek pochłania mojego małego, wspaniały widok. No i pozycja na pieska, gdzie moge posuwać tyłeczek starając objąć go swymi dłońmi. Poprzednie moje laski to były chude i z mojego doswiadczenia stwierdzam,ze najlepszy seks przezywam z moja obecna okrągłą kruszynką :) Polecam każdemu wiekszy gabaryt,chociaż na próbe zeby zobaczyć róznice. Przekonacie sie ze jest lepiej !!!

Gość zaciekawiony inaczej
Ze względów estetycznych nie zamierzam próbowac bo na sam widok chce mi sie żygać. wystarczy jak na plazy sobie popatrze

;P ja bym sie idiotkami nie przejmowal pewnie jakies anorektyczki sie podszywaja ... a hans i cham forme juz dawno stracili ;)

Gość jestem bardzo szczupła
mój facet kiedyś napomknął że wszystkie jego poprzednie partnerki były przy kości i że on woli krąglejsze dziewczyny, więc może bym coś zjadła... :P z czasem przestał tak gadać, teraz twierdzi że ze mną ma najlepszy seks :P Osobiście wierzę, że puszyste dziewczyny też mogą być bardzo atrakcyjne również w łóżku, może i nawet atrakcyjniejsze niż te chude.

niektórych to mi szkoda....nawet nie pomyslicie o tym dlaczego ten człwoiek tak wygląda? moze chory? moze ma problemy z hormonami? że gruby to nie oznacza,że wpieprza na umór ii mieszka w lodówce!!! tyle w temacie!

Myśląc logicznie czym atrakcyjnym może być seks z wieszakiem na ubrania? (; Ciałko dziewczynom służy. (:

@ Jabko: no nie przesadzajmy też w drugą stronę, szczupła dziewczyna to nie wieszak, no halo! :P

Gość iiiiippp
przeciez to straszne jak uprawiasz seks a tu ci wszedzie waly skacza, obijaja ci sie o twarz, o wszytko. do tego pot spod pach pewnie leci strumieniami. jak z najgorszego koszmaru :/

ale ja nie napisalam,ze to fajnie wygląda,bo ni twierdze,że mam fajne ciało-mam w domu lustro ,wiem jak wygladam i nie czje sie atrakcyjna,ale tez mam prawo do szczęscia prawda? nie życze źle przeważnie ludziom,ale chciałabym ,zeby Ci co tak sie wymądrzają kiedyś podzielili nasz los-grubych -chorych nie z obrzarstwa!! życzę Wam tego i oby się spełniło!

do autorki a czy choć trochę się ruszasz? w sensie jakiś sport? myślę, że przy dość dobrej kondycji (niezależnie od wagi) po pierwsze będziesz lepiej czuć się podczas zbliżenia, a po drugie lepiej wypadniesz ;) jak z tym u Ciebie?

Nie rouszam sie z domu. Moze raz w tygodniu po papier toaletowy i zarcie. ale w tedy to wykupuje wsyztkie zapasy w sklepie.

W barze toczy się roamowa o brzydkich połowicach.Pewien mężczyzna podnosi głowę znad kufla i mówi: -Moja żona jest tak brzydka,że jak ostatnio postawiłem ją w sadzie zamiast stracha na wróble,to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... -A moja ma wymiary 90/60/80-mówi inny. -Super-klaszczą panowie-to prawie idealne. -Taaa....-wzdycha facet-ale druga noga jest taka sama.

W kolejce stoją 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi gruba baba - tak minimum ze 150 kg. Synek mówi do ojca: - Tato, patrz jaka ta baba jest ogrooomnaaaa... Ojciec się zaczerwienił, głupio mu się zrobiło i mówi: - Synku, nie można tak mówić o ludziach. - Ale ona jest taka gruuubaa... nigdy nie widziałem takiej grubej baby. - Dobrze, ale to niegrzecznie w ten sposób mówić o innych. W tym momencie grubej babie przy pasku odzywa się komórka: - Pi, pi, pi, pi... A synek z przerażeniem: - Tato! Uważaj! Będzie cofać!

3 facetów móiw jakie ma brzydkie zony pokazując sobie zdjecia. JEden pokazuje a dwaj: "oo matko jaka brzydka", drufi to samo, a trzeci mówi: "Eee wasze, żeno to jeszcze nic - chodzcie do mnie to wam pokaze moją" Ida do niego. W domu facet podnosi dywan, otwiera klape w podłodze i wpoła" "Maryska wyłaź!" A tam z wewnątrz głos: "A mam założyc torbę na głowę?" Na co facet: "Nieee, nie chce się z toba kochac tylko kolegom pokazać!

Rozmawiają dwie przyjaciółki: -Wiesz, jestem teraz na dwóch dietach odchudzających równocześnie -Wow! -... no, na jednej byłabym ciągle głodna.

Przychodzi córka do mamusi i mówi: -mamusiu,dzisiaj wybraliśmy się z całą klasą na wieś i jak oglądaliśmy gospodarstwo to była tam taka wieelka gruba świnia taplająca się w błocie.Była nawet grubsza od Ciebie. Mamusi,która na niedowage nie narzekała , zrobiło się troche smutno a gdy córka wyszła z pokoju nie wytrzymała i zalała się łzami.Wtedy wkroczył mąż i mówi: -nie płacz, nie przejmuj się.Nie ma grubszej świni od Ciebie.

ale debile tu się wypowiadają. Guzik Wam do tego wszystkiego. jeśli ktoś dobrze czuje się ze swoją wagą to o co kaman? Ci co krytykuja to zakompleksieni i niedowartościowani ludzie z niskim ilorazem intelinencji. Sama jestem szczupła a nawet chuda, ale nie przeszkadzają mi i nie krytykuję ludzi otyłych. I jeśli ktos nie wie to ludzie otyli są bardziej lubiani, milsi i sympatyczniejsi. Pozdrawiam otyłe osóbki

ale debile tu się wypowiadają. Guzik Wam do tego wszystkiego. jeśli ktoś dobrze czuje się ze swoją wagą to o co kaman? Ci co krytykuja to zakompleksieni i niedowartościowani ludzie z niskim ilorazem intelinencji. Sama jestem szczupła a nawet chuda, ale nie przeszkadzają mi i nie krytykuję ludzi otyłych. I jeśli ktos nie wie to ludzie otyli są bardziej lubiani, milsi i sympatyczniejsi. Pozdrawiam otyłe osóbki

Gość jjjaaa
Uwilbiam tych półmózgów którzy tak cudowny sposob potrafia generalizowac. Jak gruby to sympatyczny i miła, a pewnie jak chuda osoba to wredna, zawista i wszytko co najgorsze? Tak wynika z twojej jakze blyskotliwej wypowiedzi.

Gość kasieńńńka123
JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZERO WYROZUMIENIA, AKCEPTACJI, JESTEŚCIE POTWORAMI A NIE LUDŹMI !!!!!!! zaciekawiiona- nie martw się to się jestem z Tobą :)

Ja miałem przyjemnośc z dziewczyną o wymiarach 160wzrostu i około 90kg. Co to był za sex! Te krągle piersi duza pupa ! I nie pitolcie o fałdach i ze trzeba mieć 25cm pałe . Szkoda że pulchna Ania wyjechała do Angli.