Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luna11222

Jak go zdobyć?

Polecane posty

Hey. Mam do Was takie serdeczne pytanie i chciałabym o mądre i skuteczne odpowiedzi. Otóż w mojej klasie jest taki chłopak,noo który mi się podoba. ;] On też się we mnie zakochał,chociaż on myśli że ja go nie chce. Chciałabym go mieć ale ja się wstydzę do niego zagadać i wgl. Znaczz. On do mnie próbuje zagadać noo ale ja jak zwykle się wstydze. Proszę o odpowiedzi. Bez żartów. (TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE)

Gość ju$$$tynAA
kobieto odezwij sie w końcu do niego!On przezywa to tak samo jak Ty i to,że odzywa sie do Cb pierwszy jet dla niego tak samo stresujące jak dla Cb...

No tak chciałabym. Ale niestety ja się boję że teraz skoro tak sie zachowywałam jakbym go nie chciała to boję się że on też mnie odrzuci. Tylko tego się najbardziej obawiam.

Gość ju$$$tynAA
musicie pogadać.teraz Ty mu pokaż,że Ci na nim zależy...zapytaj o coś,powiec,że może chcesz rady albo po prostu zapytaj co u niego...a jeśli mu na Tb zalezy to ja zapewniam Cie,że nigdy nie odrzuci dziewczyny

No postaram się. A i jeszcze dodam że dzisiaj jest dzień kobiet no i on dał mi kwiatka a moja koleżanka siedziala od jego strony i jej nikt jeszcze nie dał, więc mógł jej dać. Więc chyba wtedy też próbował(dzisiaj)

Dobra. Dzięks za radę. Na pewno jutro postaram się go zdobyć(zbiorę się na odwagę). Idę odrabiać lekcje. Papa. I jeszcze raz dzięx ;*. :)