Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzałamana 27-latka

zdrada...

Polecane posty

Gość zzzałamana 27-latka

dzis dowiedzialam sie ze moj narzeczony mnie zdradza:( Czuje sie potwornie, jakby ktos mi obuchem wlanął w głowe. Nie moge uwierzyć...Boze jak to boli, chcialabym serce wyrwac z piersi...to juz koniec:(

a jestes tego pewna?Bo moze tylko ktos sobie stworzyl ta historie?

Gość zzzałamana 27-latka
nie...widzialam go..jak szli razem. W pewen chwili myslalam ze mi sie przewidzialo...ale podeszlam blizej a oni przystaneli na chwile, ona miala w rece bukiet tulipanów i pocałowali sie.:( To koniec...

Gość zzzałamana 27-latka
nie potrafie na niczym sie skupic:( nie wrocilam juz do pracy...siedze i sącze wino... jezu jak mi źle:(

Gość bojabojaboja
I nic wcześniej na to nie wskazywało?

Cham i prostak. Nie toleruję zdrady, nie robi się się drugiemu co nam niemiłe. Wiesz co? Dobrze że się o tym teraz dowiedziałaś, i że zobaczyłaś to na własne oczy. Z początku będzie Ci ciężko, to zrozumiałe, będzie Ci ten obraz stawał przed oczami, ale zapomnisz o nim z czasem.... Uszy do góry! Jeszcze będziesz szczęśliwa, wszystko przed Tobą! :-) Póki co, płacz, wyrzuć wszystko z siebie, bądź dla niego chłodna i obojętna i rzuć go. I staraj się powoli zapomnieć o nim.

nie wiem co Ci nawet powiedziec.Nalezy chyba zadac pytanie narzeczonemu co ma znaczyc , ta dzisiejsza sytuacja.I pewnie bedzisz musiala podjac jakies decyzje.Moze ochlon i dopiero rozprawisz sie z tym problemem.

Gość 453545
zaproponuj trójkąt; >

Gość karla21
współczuje.......