Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaola123123

Mój chłopak nie złożyl mi dzisiaj zyczeń!!

Polecane posty

Gość malaola123123

umowilismy sie na dzisiaj i napisal ze przyjdzie w srode bo jest chory.. chyba zapomnial ze dzisiaj jest dzień kobiet.. bo nawet nie napisal mi smsa z zyczeniami.. jeszcze troche poczekam.. ale jak nic nie napisze to co mam mu odpisac ? 'dziekuje kochanie za zyczenia' ? czy co ;/

Gość ladaco
widocznie zasłużyłaś

Gość malaola123123
smieszne.. ciezko napisac glupiego smsa jak sie przyjsc z kwiatkiem nie moze;/

Gość 7568689
Weź się nie ośmieszaj... Nic mu nie pisz

Gość upupup up
moj maz tez zapomnial, ja mu przypomnialam jak rozmawial przez telefon z moja mama- glupio zeby nie zlozyl jej zyczen... po tym chcial isc kupic mi jakiegos kwiatka, ale powiedzialam zeby sobie darowal, bo nie chce wymuszonych prezentow

Gość bojabojaboja
Mój napisał rano smsa. A ja się wcale nie cieszę, bo wiedziałam, że skoro złożył życzenia w ten sposób, to na bank później się nei spotkamy. Jakoś tak czułam to już wczoraj. I miałam racje, właśnie napisał, że wieczorem będzie zajęty. Może tak normalnie coś takiego by nie dotknęło tak mocno kobiety, a mi jest przykro, bo jak mam już faceta, to albo akurat przed dniem kobiet się rozstawaliśmy dłuższy czas i byłam wtedy sama, albo po prostu uznawał, że to głupie święto. Mój były facet poszedł ze mną do kwiaciarni w ten dzień, kupił kwiaty dla mamy i babci i stwierdził bo to pytanie nie było: "a Ty nie chcesz, no nie" i do tego walnął jakiś głupi żart coś w stylu, że ja jego małą dziewczynką jestem. Domyślacie się pewnie jak sie mogłam poczuć. Potem byłam dwa lata sama, no a teraz życzenia smsem. To tak jakbym nie zasługiwała na durnego kwiatka z okazji tego, że jestem kobietą:/ To jest bardzo dla mnie przykre i Ciebie autorko rozumiem bardzo dobrze.

Gość malaola123123
to nie chodzi o prezent.. bo nie musze dostac od niego kwiatka.. chodzi tylko o sam fakt ze zlozyl mi zyczenia.. moze jeszcze napisze.. a jak nie too moze mu napisac cos w stylu 'Dziękuje za życzenia '

Gość malaola123123
noo dokładnie jest mi po prostu przykroo ze zapomniał o swojej kobiecie;/

Gość malaola123123
co mam mu napisac zeby zrobilo mu sie glupio ? wymyslcie cos..

Gość upupup up
mi moj maz tylko powiedzial "wszystkiego najlepszego", ale dopiero po tym jak mu przypomnialam...

Gość Wassmin
Moj maz rowniez zapomnial o dzisiejszym dniu. No coz ja mu odplace dokladnie tym samym wkoncu sa jeszcze urodziny,imieniny itd.......

Gość upupup up
Moze napisz mu: "A moze skusisz sie na cos slodkiego i przyjdziesz dzis do mnie? Dostalam od mojego Taty pyszne czekoladki na dzien kobiet".

Gość malaola123123
faceci.. chce mu cos napisac.. zebyyy poczul sie głupiooo i nie wiem co..

Gość malaola123123
nie przyjdzie bo jest chory ... jak on pisze ze nie przyjdzie to niestety tak jest;/

Gość malaola123123
hehe przed chwilą napisał ' wszystko naj naj najlepszego kochanie z okazji dnia kobiet'

Gość bojabojaboja
No widzisz, nie zapomniał, wystarczyło poczekać.

Gość malaola123123
:)))

Gość upupup up
Wassmin, moj maz tez nie za bardzo sie zachowal w nasza rocznice... Przygotowalam bardziej uroczysta kolacje, do tego swiece i wino, a on... zjadl szybko kolacje, wypil odrobine wina i... spedzil reszte wieczora przed kompem...:( a ja siedzialam sama... dlatego tez na walentynki nie dostal ode mnie nic, choc zwykle dawalam mu jakis drobiazg... dlaczego ja mam sie o niego wiecej starac niz on o mnie??

Gość to wszystko mnie dobija
heh dziewczyny mi też świnia nie złożyła życzeń... a ja na dzień chłopaka tak się starałam... tydzień wcześniej już biegałam po sklepach w poszukiwaniu prezentów, przygotowałam romantyczną kolację... i ku.rwa na nic wszystko... tylko kase straciłam... on tylko raz jeden mi kwiatka kupił, różę krótką.. nigdy nigdzie nie zaprosił ;/

Laski, dajcie spokój z tymi życzeniami :-O Przypomnę za Wikipedią: "W 1910 roku Międzynarodówka Socjalistyczna w Kopenhadze ustanowiła obchodzony na całym świecie Dzień Kobiet, który służyć miał krzewieniu idei praw kobiet oraz budowaniu społecznego wsparcia dla powszechnych praw wyborczych dla kobiet." Dzień Kobiet to święto wolności, równouprawnienia i wyzwolenia kobiet spod patriarchalnej władzy. A wy tylko o kwiatkach od swoich facetów. Blee :-O

Ah kobietki, mój mi złożył życzenia ale co z tego jak jest daleko, tworzymy związek na odległość i dla mnie codzienne smsy i telefony to norma więc te zyczenia niczym się nie wyróżniają.Związki na odległość nie są łatwe :(

Gość malaola123123
Facet nie musi dac kwiatka zabrac gdzies najwazniejsze zeby chociaz zlozyl zyczenia i od razu sie robi milej kobiecie.. głupie słowo a jednak daje wiele... mnie moj chłopak wystawil w walentynki naszykowalam kolacje a on nie przyszedl i nawet nie napisal..

a dziwne :D mi juz wczoraj koledzy z pracy skladali zyczenia, dali prezenty szwagier dzwonil i skladal zyczenia, zostawil u mamy tez prezent ;D

Gość Zastina
hmm a czy kazda z was robi swojemu mezczyznie dzien Mezczyzny? hmm ej to tylko glupie siweto komunistyczne, ja tam sie nie obrazam jak mi chlopak zapomni zlozyc durnych zyczen, to wrecz bezsensu, no ale kazda z nas jest inna, jednak zamaist wyrzutow kupilabym sama kwaitka chlopakowi i raczej podeszla do zapomnienia z zartem, po co sie klocic? hmm

Gość iwonkka22
a ja swojego narzeczonego nie widziałam jeszcze od rana..chyba posatnowił Dzień Kobiet spędzić ze swoją mamusią:(((

Gość wrzuć go do pralki
Mój też nie złożył. Codziennie dostaję śniadanie do łóżka i wolę to, niż życzenia ze zmiętym kwiatkiem raz do roku.

a ja sie zastanawiam w sumie czy smsa ktorego mi wyslal to byly zyczenia z okazji dnia kobiet czy to taki zwykly sms...bo czasami ma w zwyczaju takie pisac...tresc : "Badz piekna jak roza i skromna jak fiolek.Zawsze jasne i wesola,dobra jak aniolek.kocham cie moj skarbie:*" chyba moge uznac ze chodzilo mu o dzien kobiet co??:P

Gość malaola123123
a czy to wazne :D ciesz sie ze napisał Ci cos miłego własnie w tym dniu ;p