Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaśś

Okres mi się spóźnia

Polecane posty

Gość Kaaśś

.. przypadek? .. Próbuję uwierzyć w to że po prostu cykl mi się przeregulowywuje.. Mam 19 lat i tydzień temu przeżyłam swój pierwszy raz z moim chłopakiem z którym jestem już od 3 lat . Od tego pierwszego razu robiliśmy to 4 razy. Za każdym razem byliśmy zabezpieczeni. Dwa dni temu powinnam dostać okres, a tu ani słychu ani widu.. nawet mnie brzuch nie pobolewa tak jak zawsze dzień-dwa przed okresem. Czy to oznacza że zaszłam w ciążę? Czy jest możliwość, że po prostu okres mi się spóźnia? .. Oczywiście w razie gdybym rzeczywiście była w ciąży, NIE USUNEŁA BYM tego dziecka.. Dla mnie jest to coś wspaniałego zostać matką, jednak nie jestem pewna, czy jestem już na to gotowa :O PS. Krystianowi już powiedziałam że okres mi się spóźnia, w pierwszym momencie się zmieszał, ale później się uśmiechnął i powiedział Kocham Cię. Nie ciągnęłam tematu.. Nie wiem, czy [w razie gdybym rzeczywiście była] to miała być akceptacja, ale myślę że tak..

Gość Kaaśś
ahh i sorki że dodaje taki temat w pokoju o diecie, ale myśle ze tutaj jest najwięcej kobiet..

Gość mlodamamuskaaa
hej 1 zabezpieczyliście się, więc raczej nie ma takiej opcji :) jak się zabezpieczyliście? Ja w wieku 18 lat urodziłam

Gość Kaaśś
prezerwatywy.. a co na to Twoi rodzice? zaakceptowali?

Gość mlodamamuskaaa
tak, teraz kochają wnuczkę ponad życie a ja studiuję dziennie, też byłam z facetem 4 lata aż i jestem jego żoną. ale ty nie jestes w ciąży, jeśli pr. nie pękła nie ma opcji

Gość Kaaśś
Krystian kupił mi test ciążowy na dzień kobiet :P .. ale jakoś nie mam odwagi..

Gość mlodamamuskaaa
na test ciążowy za wcześnie, tak za 2 tyg zrób teraz nie masz w moczu jeszcze tego czegoś co wykrywa wiem bo też od razu szalałam z testami. na pewno to przez stres ci sie spóźnia a zawsze miiałas regularnie?

Gość Kaaśś
tak:O właśnie chodzi o to że zawsze regularnie dostawałam co 25 dni.. leci dzień 27 a tu nic ..

Gość mlodamamuskaaa
ja miałam mdłości w pierwszym miesiącu, obserwuj czy nie masz np wstrętu na pewne jedzenie, które kiedyś lubiłaś i nie panikuuuuj. jakby co to odpowiem na pyt moje dziecko ma pół roku :) poród boli jak cholera, ale jakiesz szczęśćie potem :))

Gość Kaaśś
.. narazie nie miałam .. wiesz nawet jak bym była w ciąży to to jest pewnie 4/3 dzień ;) .. powiem Ci szczerze że sie troszkę uspokoiłam.. w razie mdłości - dam znać ;) :P

Gość mlodamamuskaaa
teraz są takie prezerwatywy że nie ma mowy

Gość ania spod poznania
mi tez bo ja jestm na 576 kcal