Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pytamm

Czy sa w PL kobiety o takim typie urody ?

Polecane posty

Gość Anala
ależ nie uogólniam tylko podaję kobiecą wersje tego tematu :) facet pytamm : to zamiast się pytać, nie lepiej ruszyć na poszukiwania?

Gość facet pytamm
Ale ja cały czas szukam :)

Gość Słowo Prawdy
GlamRock -> chorobcia, to o ok 10 lat za mało dla mnie :(:(:( Echhhh... znowu pudło... marny mój los ;)

Gość Ja mam podobną urodee
Ja mam 22 :D

Gość Shaila
Ja tez mam taki typ urody :) Pewnie dlatego moj narzeczony jest taki szalenczo zazrdosny :D

Gość ni ma..................

moja koleżanka wygląda prawie identycznie

Gość do 05 wklej fote

Gość kobbitka
do facet pytamm - a nie lepiej pojechać do Ameryki Południowej (względnie Stanów Zjednoczonych) ??? Tam pełno takich kobiet. W Polsce są prawie zerowe szanse spotkania LATYNOSKI. Nawet jak Ci tu jedna z drugą powiedzą, że wyglądają podobnie :D Śmiechu warte !!! :D Latynoski mają brzoskwiniową cerą, inną oprawę oczu, Polki tak nie wyglądają.

Gość kobbitka
do Shaila, 05 - nawet podobna kobieta z Polski NIGDY nie będzie wyglądać jak Latynoska! Nie rozśmieszajcie mnie :D

Gość Ja mam podobną urodee
No to zdziwiłabyś się :) Ja mam ciemną oprawę oczu , oczy ciemno brązowe i włosy prawie, że czarne. Jak się lekko opalę to wyglądam , jak latynoska.

Gość Shaila
Kobbitko moj tata jest Wlochem a mama Polka, wiec ...??? wszystko jest mozliwe moja kochana

Gość kobbitka
to powiedz cos po wlosku

Gość dzisaj wyprzedaz
No to nie jestes polka z wylacznie polskimi korzeniami , wiec sie nie liczysz :P

Gość kobbitka
Shaila - Skoro Twój ojciec jest Włochem, to nie jesteś latynoską, sorry :D :D :D

Gość dzisaj wyprzedaz
Nawet "najciemniejsze" wloszki nie maja urody latynosek, tutaj nie tylko chodzi o ciemniejsza karnacje :D:D:D

Gość kobbitka
Dokładnie !!! :D

Gość kobbitka
zdefiniuj "latynoske'

Gość dzisaj wyprzedaz
Ja pomoge latynoska - ciemna karnacja, ciemne wlosy , brazowe wlosy i mamy latynoska pieknosc :D:D:D

Gość dzisaj wyprzedaz
brazowe oczy :)

Gość ahhhjadf
ja taka jestem ale ja nie jestem polką :P"

Gość Ja mam podobna urodee
No to wg Twojej definicji jestem latynoską :P A tak poważnie, to już o swojej urodzie pisałam... i mysle, ze jestem zbliżona do tego typu, ktoy sie autorowi podoba .

Gość Ja mam podobna urodee
a Polka jestem w 100 %

Gość dzisaj wyprzedaz
Sorry dopiero teraz zobaczylam kto jest na zdjeciu Nie wiedzalam, ze wlosi maja hinduska urode :D:D:D i ze wogole u nas tyle polek o hinduskiej urodzie :D:D:D:D

Gość tyle
? jak dotad wpisały sie dwie ... Poza tym co sie tak bulwersujesz ? moze zazdroscisz ? Znam podoban dziewczyne... Wiadomo, że identyczna jak ta ze zdjęcia nie jest, ale jak na polskie warunki ma dosyć oryginalną urodę ... ktos kto jej nie zna moglby pomyslec, ze nie jest polką.

Gość TH is IT R
wywłoka

Gość O czizez
Ale macie problemy... a ja jestem jasną blondynką z zielonymi oczami i nie będę się licytować z polskimi "latynoskami" (dobre to! - polskie latynoski, prawie jak biale murzynki:) Sama znam trochę kobiet o naturalnych ciemnych włosach, oczach i ciemnej karnacji - i mogę stwierdzić, że nawet koło "latynosek nie leżały", ale ok... grunt to pewność siebie i umiejętność autoreklamy... Pozdrawiam i idę spać. Blondynka o ciemnej karnacji (prawie jak mulatka;) hehe

Gość dzisaj wyprzedaz
Tak bardzo zazdroszcze :( Widzialas/es kiedys hinduske, nawet na zdjeciu moze sie wydac nie zbyt ciemna, ale tak naprawde oni maja calkiem inny odcien skory i zadna polka rosjanka niemka nie bedzie miala takiego koloru skory. Ok moze miec "ciemna" urode i byc troszenkie podobna, ale nie taka sama! Co innego gdyby autor pokazal nam zdjecie np Pelnelope Cruz :D

Gość ja mam podobna urodee
Ludzie , ale sie bulwerujecie :D Ja nigdzie nie napisalam, że jestem latynoską... ktoras napisala cechy , ciemne oczy, wlosy i karnacja i ja takie mam... A wnioskujac po zdjeciach, ktore wkleil autor to takie Mu sie kobietki podobaja. Bo chyba logiczne jest, że typowej Hinduski to ze swieca w PL szukac...