Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 facet pytamm

Czy sa w PL kobiety o takim typie urody ?

Polecane posty

Go艣膰 Anala
ale偶 nie uog贸lniam tylko podaj臋 kobiec膮 wersje tego tematu :) facet pytamm : to zamiast si臋 pyta膰, nie lepiej ruszy膰 na poszukiwania?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 facet pytamm
Ale ja ca艂y czas szukam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂owo Prawdy
GlamRock -> chorobcia, to o ok 10 lat za ma艂o dla mnie :(:(:( Echhhh... znowu pud艂o... marny m贸j los ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja mam podobn膮 urodee
Ja mam 22 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shaila
Ja tez mam taki typ urody :) Pewnie dlatego moj narzeczony jest taki szalenczo zazrdosny :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ni ma..................

Udost臋pnij ten post

moja kole偶anka wygl膮da prawie identycznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do 05 wklej fote

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobbitka
do facet pytamm - a nie lepiej pojecha膰 do Ameryki Po艂udniowej (wzgl臋dnie Stan贸w Zjednoczonych) ??? Tam pe艂no takich kobiet. W Polsce s膮 prawie zerowe szanse spotkania LATYNOSKI. Nawet jak Ci tu jedna z drug膮 powiedz膮, 偶e wygl膮daj膮 podobnie :D 艢miechu warte !!! :D Latynoski maj膮 brzoskwiniow膮 cer膮, inn膮 opraw臋 oczu, Polki tak nie wygl膮daj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobbitka
do Shaila, 05 - nawet podobna kobieta z Polski NIGDY nie b臋dzie wygl膮da膰 jak Latynoska! Nie roz艣mieszajcie mnie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja mam podobn膮 urodee
No to zdziwi艂aby艣 si臋 :) Ja mam ciemn膮 opraw臋 oczu , oczy ciemno br膮zowe i w艂osy prawie, 偶e czarne. Jak si臋 lekko opal臋 to wygl膮dam , jak latynoska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shaila
Kobbitko moj tata jest Wlochem a mama Polka, wiec ...??? wszystko jest mozliwe moja kochana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobbitka
to powiedz cos po wlosku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisaj wyprzedaz
No to nie jestes polka z wylacznie polskimi korzeniami , wiec sie nie liczysz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobbitka
Shaila - Skoro Tw贸j ojciec jest W艂ochem, to nie jeste艣 latynosk膮, sorry :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisaj wyprzedaz
Nawet "najciemniejsze" wloszki nie maja urody latynosek, tutaj nie tylko chodzi o ciemniejsza karnacje :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobbitka
Dok艂adnie !!! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobbitka
zdefiniuj "latynoske'

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisaj wyprzedaz
Ja pomoge latynoska - ciemna karnacja, ciemne wlosy , brazowe wlosy i mamy latynoska pieknosc :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisaj wyprzedaz
brazowe oczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahhhjadf
ja taka jestem ale ja nie jestem polk膮 :P"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja mam podobna urodee
No to wg Twojej definicji jestem latynosk膮 :P A tak powa偶nie, to ju偶 o swojej urodzie pisa艂am... i mysle, ze jestem zbli偶ona do tego typu, ktoy sie autorowi podoba .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja mam podobna urodee
a Polka jestem w 100 %

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisaj wyprzedaz
Sorry dopiero teraz zobaczylam kto jest na zdjeciu Nie wiedzalam, ze wlosi maja hinduska urode :D:D:D i ze wogole u nas tyle polek o hinduskiej urodzie :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyle
? jak dotad wpisa艂y sie dwie ... Poza tym co sie tak bulwersujesz ? moze zazdroscisz ? Znam podoban dziewczyne... Wiadomo, 偶e identyczna jak ta ze zdj臋cia nie jest, ale jak na polskie warunki ma dosy膰 oryginaln膮 urod臋 ... ktos kto jej nie zna moglby pomyslec, ze nie jest polk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TH is IT R
wyw艂oka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O czizez
Ale macie problemy... a ja jestem jasn膮 blondynk膮 z zielonymi oczami i nie b臋d臋 si臋 licytowa膰 z polskimi "latynoskami" (dobre to! - polskie latynoski, prawie jak biale murzynki:) Sama znam troch臋 kobiet o naturalnych ciemnych w艂osach, oczach i ciemnej karnacji - i mog臋 stwierdzi膰, 偶e nawet ko艂o "latynosek nie le偶a艂y", ale ok... grunt to pewno艣膰 siebie i umiej臋tno艣膰 autoreklamy... Pozdrawiam i id臋 spa膰. Blondynka o ciemnej karnacji (prawie jak mulatka;) hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisaj wyprzedaz
Tak bardzo zazdroszcze :( Widzialas/es kiedys hinduske, nawet na zdjeciu moze sie wydac nie zbyt ciemna, ale tak naprawde oni maja calkiem inny odcien skory i zadna polka rosjanka niemka nie bedzie miala takiego koloru skory. Ok moze miec "ciemna" urode i byc troszenkie podobna, ale nie taka sama! Co innego gdyby autor pokazal nam zdjecie np Pelnelope Cruz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam podobna urodee
Ludzie , ale sie bulwerujecie :D Ja nigdzie nie napisalam, 偶e jestem latynosk膮... ktoras napisala cechy , ciemne oczy, wlosy i karnacja i ja takie mam... A wnioskujac po zdjeciach, ktore wkleil autor to takie Mu sie kobietki podobaja. Bo chyba logiczne jest, 偶e typowej Hinduski to ze swieca w PL szukac...

Udost臋pnij ten post