Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pytamm

Czy sa w PL kobiety o takim typie urody ?

Polecane posty

Gość kobbitka
tyle - nikt się niczym nie bulwersuje. Zauważ, że ten temat założył chłopak (tylko gdzie on się podział?? :D ), który zapytał gdzie znajdzie w PL takie kobiety? Poradziłam mu więc nieopatrznie aby wybrał się do Ameryki Pd, ale teraz biję się w piersi i (o ile już tam nie pojechał) zwracam się do niego jeszcze raz, aby przebukował bilet na taki do Indii :D

Gość dzisaj wyprzedaz
To mogl ( autor)wklepic zdjecie Nataszy Urbanskiej , a nie wprowadzac nas wszystkiw w blad :D:D:D

Gość ja mam podobna urodee
Autor wkleil tez chyba zdj. Rosario Dawson, a ona juz nie ma raczej takiej typowo hinduskiej urody jak Freida Pinto, prawda?

Gość kobbitka
Ciemne oczy, włosy i karnację to ma połowa Polek (włosy oczywiście farbowane - czarne, a karnacja po solarce :) ) - ale to nie o taką urodę chodzi chyba autorowi topiku :D

Gość dzisaj wyprzedaz
Wiesz co az mnie zaciekawilas , jesli naprawde masz latynoska urode bedac w 100 prcentach polka to naprawde gratuluje . Np moja mama jest ciemnej karnacji i kruczoczarnych wlosach , ale rysy slowianskie.

Hehe no sorry, ale ja mam to naturalnie ;) Swoją drogą to kiedyś marzyłam o blond włosach, ale mi przeszło:) Nigdy nie byłam na solarium :)

Gość kobbitka
"A wnioskujac po zdjeciach, ktore wkleil autor to takie Mu sie kobietki podobaja. Bo chyba logiczne jest, że typowej Hinduski to ze swieca w PL szukac..." Ale po co ma szukać w Polsce marnej podróbki, skoro w Indiach jest takich pół miliarda? :D Dlatego najlepiej niech tam poszuka sobie żony - będzie najbardziej zadowolony :D

Gość dzisaj wyprzedaz
Moja mamama naturalny kolor wlosow (nawet raz cyganie mysleli, ze jest cyganka !) takze moi dziadkowie i wujostwo maja taka karnacje i wlosy, ale oni nawet w 1 procencie nie przypominaja latynosow :D:D:D dlatego kolezance gratuluje orginalnej urody (pisze to bez ironi)

Gość kobbitka
Sprawdziłam: Rosario Dawson jest mulatką :): jej pochodzenie to: afroamerykańskie, portorykańskie, kubańskie, irlandzkie i rdzenne amerykańskie.

Gość dzisaj wyprzedaz
Bez komentarza :)

Gość dzisaj wyprzedaz
masz taki nauralny odcien skory ?

Gość kobbitka
Może nie aż taki, ale serio nie wygladam do końca na Polkę :P Niestety jednak nie uważam się za wielką pięknośc , wiec Wam nie przesle zdjęc by udowodnic :)

Gość dzisaj wyprzedaz
kolezanka napisala wczesniej, ze ma prawie czarne wlosy Jest ogromna roznica miedzy czarnymi wlosami slowianki a latynoski mulatki czy hinduski. I niech nikt nie pisze, ze ktos ma karnacje jak mulatka czy hinduska bo to jest niemozliwe. Znam hinduske, mulatka chodzila ze mna do klasy to mam jakies namacalne porownanie a nie zdjecia ! Nie pisze tego z Zazdrosci tylko nie lubie czytac takich bzdur.:)

ok, moge Ci wsylac swoje zdjęcie i sama ocenisz, czy to bzdura :P

Gość dzisaj wyprzedaz
to moglas tak od razu napisac, ze do konca nie wygladasz na polke nie musialabym sie tak rozpisywac . :P

Gość dzisaj wyprzedaz
to przeslij bo az jestem ciekawa

to podaj maila... Ale jestem w 100 % Polka, rodzice i dziadkowie sa Polakami

no mam w nicku, że mam podobna urode a Ty piszesz, że to sie wyklucza z byciem 100 proc. Polka :D

Gość dzisaj wyprzedaz
no tak ja nie mam polskiej urody, a niby jestem polka tylko, ze korzeniami niepolskimi :) Jasne tylko, ze sa granice , bedac polka moge byc brana za hiszpanke, ale nie moge byc uwazana za mulatke bededucation (malpa) wp.pl

Gość kobbitka
Wyglądasz, czy nie wyglądasz, jakie to ma znaczenie ;) Wiadomo, że nie wszyscy Polacy są w 100% Słowianami, jest wiele naleciałości :) Stąd różne typy urody :D Chodzi mi tylko o to, że skoro chłopakowi podobają się np. Mulatki czy Latynoski (tak wynika ze zdjęć aktorek/celebrytek, które wkleił), to siedząc w Polsce może sobie na taką czekać do późnej starości i nie znaleźć :D Nawet jeśli Ty masz bardzo oryginalną i egzotyczną urodę jak na Polkę, to ile jeszcze takich "Mulatek" chodzi po naszym kraju? W związku z tym powinien biadolić na kafeterii, tylko jechać - gdziekolwiek - do Indii, Ameryki Pd (albo do WB, tam mieszka wielu hindusów :D ).

Poszły foty :) Tylko ostrzegam, że wielka pięknościa nie jestem :D Mnie by sie tam nie chcialo do Indii za chłopami latac :D

Gość kobbitka
Swoją drogą piszę to wszystko, bo swego czasu widziałam na pewnym portalu randkowym profil faceta, który napisał, że jego ideałem urody kobiecej jest:... (tu wkleił zdjęcia kilku kobiet o hindusko-latynoskich orientalnych rysach przerobionych photoshopem) i poprosił, aby inne kobiety do niego nie pisały, ponieważ jemu się tylko taki typ urody podoba i zamierza czekać na kobietę swoich marzeń nawet całe życie. Woli być sam niż z kobietą, która nie przypominałaby jego ideału. Facet miał, dodam, 40-parę lat. Wszystko to piękne i wcale go nie oceniam - ma prawo być sobie z kobietą marzeń o wyglądzie hindusko-latynoskim, ALE dlaczego nie wyjedzie za granicę, tylko szuka takiej kobiety w Polsce??? Gdyby ruszył tyłek i wyjechał do Brazylii lub Argentyny, mógłby być szczęśliwy już od co najmniej 20 lat :) A tak, czeka sobie na portalu randkowym, aż zaczepi go jakaś szukająca szczęścia w internecie latynoska piękność ;) To samo widzę tutaj :D Dlatego, jeśli ten temat założył ten sam facet, (a może takich romantyków jest więcej) - NIE CZEKAJ TYLKO DZIAŁAJ! :D

Gość dzisaj wyprzedaz
Zwracam honor ii gratuluje urody :) Faktycznie masz urode latynoski i odcien skory i te rysy twarzy. Tak propo jestes pewna, ze jestes "czysta" polka ? :)

Gość taka_jedna_24_Gda
Moja siostra jest podobna do tej pierwszej babeczki na 1 str. Taka cyganka, tylko ona nienawidzi tego okreslenia hahah ;) Pomimo ze jestem jej siostra to napisze - moja siostra to naprawde kawal niezlej laski, tylko ze ma kompleksy i chcialabym jej jakos pomoc i podreperowac samoocene. Ja juz nie jestem taka sliczna, bo mam niebieskie oczy i kasztanowe wlosy.. ale ona to normalnie hiszpanka:)

Gość kobbitka
dzisaj wyprzedaz - a jeteś pewna, że to nie są fotki z internetu? :D (wybacz "ja mam podobna urodee" ;) ). Bo ja też mogę Ci wysłać fotki, z których będzie wynikać, że jestem Mulatką ;) ;) ;)

Gość kobbitka
ja mam podobna urodee - wyślij jeszcze raz, ale z dzisiejszą gazetą ;)

Gość dzisaj wyprzedaz
Oceniam tylko to co zobaczylam. Na pewno nie ma hinduskiej urody podchodzi pod latynoske i nawet figure ma taka troche latynoska. Wiecie roznie to moze byc ja tez powinnam byc czarna a geny czy co tam jest odpowiedzialne za urode zbuntowaly sie i posiadam urode nie moich rodzicow tylko rodziny od strony dziadka to wszysto czasami jest dziwne

No jasne, na pewno ryłam w internecie, żeby znaleźć zdjęcia mulatki by udowodnic obcej babie na necie, ze nia jestem haha:D Poza tym wcale sie za mulatke nie uwazam, co wiecej wcale sie za piekna nie uwazam i mam wiele kompleksow, ale widze ze z Toba to sie raczej pogadac nie da. Adios 🖐️