Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pytamm

Czy sa w PL kobiety o takim typie urody ?

Polecane posty

Gość ja mam podobna urodee
jeszcze do dzisiaj wyprzedaż -- Jestem tylko pewna tego, że moi rodzice i dziadkowie są Polakami, ale np. juz moj pradziadek mial ojca Niemca, ale przeciez to sie z tym nie laczy ... A tam dalej, to nie wiem :)

Gość kobbitka
Spokojnie, babeczko, ja sobie tylko żartuję :D

No spoko, ale widzę, że strasznie zacięta jestes

Gość kobbitka
wybacz ale jestem typową polką z prochnica, żoltymi zabkami i szara skora :(

Gość kobbitka
Piszę tylko, że skoro jemu się podobają kobiety o egzotycznym typie urody, to powinien ich raczej szukać w egzotycznych krajach, a nie w Polsce :) Nawet jeśli Ty masz egzotyczną urodę (i jeszcze kilka kobiet), to przecież jak szukanie igły w stogu siana :)

No też tak pisałam, że takich kobiet jak zdj wkleil to może ze świeczką szukać, ale założyłam sobie, że po prostu szuka kobiety o określonych cechach (ciemne włosy, oczy , karnacja itp.) a nie rodowitych hindusek czy tam Mulatek, a co do Mulatek to jest trochę i w Polsce ;)

Gość kobbbitka
Sram na odleglosc

Gość dzisaj wyprzedaz
odbiegajac troche od tematu; czy takie szukanie okreslonego typu urody ma sens ?

Gość ja mam podobną urodee
Ja myślę, że nie ma sensu, chociaż wiadomo, że każdy ma jakieś okreslone cechy, ktore mu sie u płci przeciwnej podobaja

Widzę, że jakiejś czytelniczce kafeterii nacisnęłam na odcisk komentarzami o niewielkiej liczbie kobiet o egzotycznym typie urody w Polsce :D Aż się bidulka musi trochę popodszywać żeby sobie poprawić humor :D Tylko po co?

Przecież to jest logiczne, że co 2 Polka nie będzie miała egzotycznej urody :P wiadomo, że takich koboiet nie jest zbyt dużo, a już tym bardziej takich jak Freida Pinto... Ja się za żadna tam np. latynoskę nie uważam , czy coś... Ale urode faktycznie mam nieco egzotyczna, biorac pod uwage polskie realia.

Może i ma, ale trzeba mieć odpowiedni plan :) Jeśli ktoś np. lubi bardzo jasne blondynki, a mieszka w Kenii, to może tak sobie marzyć całe życie, że może któraś tam przyjedzie, albo pojechać do Szwecji :D

Ale nikt nie powiedział , że ten ideał będzie też pod względem osobowosci wymarzona dla nas partnerką. partnerem :)

ja mam podobną urodee - w porządku, nie musisz się już tłumaczyć :D dzisaj wyprzedaz potwierdziła, że masz egzotyczną urodę, więc jej wierzę :D Ja tylko się zwracam do mojego niecnego podszywacza (podwójnego) :P

Ale jeśli ktoś tylko z ideałem czuje się szczęśliwy, to niech go szuka :D

Ja sie nie tlumacze, tylko ustosunkowuje do tego, co napisałaś... Bo masz rację, no raczej za każdym rogiem nie spotka się Hinduski w Polsce :D Sama sie az za taka oryginalna nie uważam, ale jak napisala dzisiaj wyprzedaz , podchodze pod Latynoske :D a Mulatki np. znam 2 :)

Gość gfgfgfgfgfdddf
po 1: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d7/Rosario_Dawson-D.jpg oceniajmy ja z tej perspektywy, bo i Polki na co dzień nie maja na sobie makijażu i fryzury rodem z czerwonego dywanu Hollywood po 2: nie ma, wszystkie takie dziewczyny wyjechały do Hollywood i bujają się z bogatymi i sławnymi, a nie czekają na polskich nieudaczników z marną pensją