Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candy Girl1

Marze o pracy striptizerki

Polecane posty

Gość Candy Girl1

Uwielbiam prowokowac facetow,czy znajde tu bratnia dusze?Bo w szarym prawdziwym swiecie,niema z kim o takich rzeczach pogadac

Każda kobietka to uwielbia, tylko nieliczne sie przyznają:-P Jak lubisz prowokować?;-)

Gość Candy Girl1
Witaj Larwka:-) W kazdy mozliwy sposob ,w kazdym miejscu,nawet jak robie zakupy,jak upatrze sobie goscia,to przewaznie gleboko mu sie wpatruje w oczy,a potem sie usmiecham i odchodze,bo nie chodzi mi o nic wiecej,jak o same jego zainteresowanie mna.A w lozku uwielbiam bawic sie w przebieranki,uwielbiam taniec,a ty?

Gość asfasdfasdfsdf
a ja uwielbiam golonkę i klepanie po tyłku. nadaję się ?

Spróbuj sexu w przebieralni..;-) Jak chodze sama na zakupy zakładam kulki gejszy..niekiedy dochodze , a jak nawet nie to i tak mam radoche..Wzrok mi mentnieje ,jakas radośc na buzie wstepuje..lzej na ciele i chyba to panowie czuja, bo od komplementów sie niemoge odpędzić.A poza tym uwielbiam hard core..sex na balkonie,.na trawniku, tam gdzie ktoś może podejżeć.Przebierankitou mnie podstawa..tyle tylko że długo w ciuszkach nie zostaje;-)

asfasdfasdfsdf a ja uwielbiam golonkę i klepanie po tyłku. nadaję się ? podtucz sie golonką, a potem załóz firme jednoosobowa : klepnij babe w tłusty zad!! Zarobisz i spełnisz najskrytszą fantazy:-P

Ja mam sex idioto kilka razy dziennie:-P jak chce mam...zazdrośc?:-D pocałujta w dupe wójta..to podobno pomaga:-D:-P

Gość golcia
kurwa skonczylo mi sie piwo a do rafki za daleko co teraz mam poczac chlac mi sie chce

odpislam Ci .. w sumie masz sie czym pochwalic..mnie i tak niewidziales..i żałuj!!!!!!!!!!!!!!!

odpislałam,: zreszta ide juz lulu...martwi mnie jedno: podobno prawda krytyki sie nie boi:-P A Kmicic do jutra: odezwe sie z pracy...daj znac naszej reszcie👄

obrzezany kutass jaasne.. robotki reczne dwa razy w tygodniu i to wszystko Wiesz : masz sie czym pochwalic..fakt!!! ale ja mam cos wiecej niz Ty Twoje kolezanki...koledzy....cos co chciałbyc miec..i nigdy tego nie zdobędziesz...mam i mieć bede..ja imój partner!!!!!echhhh a szkoda...;-)

A Kmicic juz nasz temat goli...wiec jutro tam siespotkajmy..caluje w....echhh:-P