Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BB_BoskiBodzio

Jak Odzyskac Zakochanie

Polecane posty

Gość BB_BoskiBodzio

Witam. Mam pewien problem, otoz ostatnio rozmawialem z moja dziewczyna z ktora jestem juz okolo 10 misiecy o naszym zwiazku. Zauwazylem ze juz nie tak chetnie sie ze mna kontaktuje i gdy jej zwracam uwag np. ze smsuje sobie z kolegami z pracy co chwile a do mnie potrafi nie pisac nawet pare godzin gdy nie jestesmy razem (oboje mamy dosc rozne zajecia w innych godzinach i przez to mieszkamy z daleka od siebie). Gdy zaczalem z nia o tym rozmawiav to powiedziala ze juz przeszla z etapu zakochania/zauroczenia w milosc i dlatego juz nie tak bardzo ekscytuje sie kazda wiadomoscia ode mnie i nie czuje juz takiej potrzeby kontaktowania sie ze mna. Za to ja na odwrot. Kiedys mi tak bardzo nie zalezalo na tym by pisac do niej, odpisywalem glownie dlatego ze mi na niej zalezalo i nie chcialem jej urazic, a poza tym bylo mi milo gdy do niej pisalem. A teraz moglbym pisac do niej caly czas, mysle na okraglo i im dluzej z nia jestem tym to uczucie jest mocniejsze, lecz... No, ona mowi ze juz nie czuje tego, nie chce tak ze mna rozmawiac jak ja z nia, mowi ze kocha i to bardzo, a jednak ja widze ze cos jest nie tak. Nie wiem co sie dzieje, dlaczego. Im bardziej ja poznaje tym bardziej staram sie byc jej idealem, staram sie robic wszystko o co mnie prosi, jedno slowo i jade do niej te 150km, nawet tego samego dnia. Jestem gotowy w kazdej chwili rzucic wszystko i leciec do niej, nawet na piechote. Chce by ona poczula znow to samo, bym i ja poczul ze jej nadal zalezy. Co moge zrobic? Prosze o pomoc!

Gość Lady Night
hmm..Ty chyba jestes zazdrosny;) i to przesłania Ci fakt, że Ona cię kocha;) Ale ty tego nie widzisz;) wyzbyj sie zazdrosci;)