Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebek25

Co o nim myślicie?

Polecane posty

Gość malutka9229
brzydki... ja bym nie chciala

Gość malutka9229
brzydki... ja bym nie chciala

Nie no...normalny kutas ..ciesz się nim tylko czasem sobie ogól ten ugor....kutasik jak kutasik ..do przełknięcia..

Gość tralalarr
A mi sie wydawało , ze patrze na charakter i takie tam. I teraz spowodowales, ze dotarlo do mnie, ze sie mylilam :( No nie podoba mi sie. Nawet gdybys był księciem na koniu to po tym widoku chyba nie moglabym... Ale innym na pewno sie spodoba wiec głowa do góry :) Rzecz gustu jak wszedzie.

penis jak penis,ja tragedii nie widze.wazne jaki masz temperament i czy potrafisz wziasc pod uwage potrzeby kobiety a nie tylko swoje,sa faceci ktorzy mimo sporego sprzetu nie umieja kobiecie dogodzic bo sa albo za bardzo dupowaci albo maja gdzies jej potrzeby.sa tez tacy ktorzy z niewielkim sprzetem sa doskonalymi kochankami.no chyba ze jakas ma wiadro i potrzebuje takiego co ma 30 cm to ci powie ze masz za malego.

Kużwa jakie te laski wybredne....a takie niby samotne...cipy zarośnięte..

zreszta jak ja tu czytam wypowiedzi dziewczyn to normalnie zal.nasuwa mi sie wniosek ze po kutasach patrzycie czy wam facet odpowiada :O nie jego wina ze nie ma 20 cm,jaki to wstyd miec 10 cm penisa??chyba nie od niego zalezy jaki mu urosl.a potem sie dziwicie ze faceci wola kobiety z wiekszymi cyckami i macie pretensje ze za taka sie zawsze obejrza :O

Kuzwa jakie te laski wybredne..a tak sie żala ,ze takie samotne...zarośnięte cipy..fuu..spójrzcie na siebie.

Gość malutka9229
Ivka26, nie wybredne ale facet to musi być facet, a nie chłopiec z maleńkim i w dodatku obleśnym frędzelkiem;/ Nie wyobrażam sobie jak mogłabym dotykać czegoś takiego, nie mówiąc już o wpuszczeniu go do swojej myszki:):P

Gość Sebek25
mam w ogole szanse na znalezienie kobiety/kochanki? czy raczej kazda mnie wysmieje?;]

Gość zdecydowanie każda cię
wyśmieje. Poszukaj jakiegoś niedoświadczonego geja. Jemu na pewno się spodoba.

Gość oj Sebek
Chłopcy w przedszkolu mają większe siusiaki niż ten cały twój "sprzęt" hihihihi.

Gość Sebek25
Malutka 9229 nie musisz go wcale dotykać, wystarczy jak go ładnie weźmiesz do dzioba a ja ci się tam spuszczę.

Gość Sebek25
Malutka 9229 nie musisz go wcale dotykać, wystarczy jak go ładnie weźmiesz do dzioba a ja ci się tam spuszczę.

Gość Sebek25

Gość Sebek25
Do myszki też go nie musisz wpuszczać wystarczy jak nadstawisz dupsko i cię zerżnę w kakaowe oczko :-)

Gość Sensor
może spróbuj złapać go na feromony www.dyskrecja.pl/sklep.php/k98-dla-Pan.html

Gość Sebek25
Naprawde jest tak zle? Prosze potraktujcie to powaznie:)

Gość kaskasandomierzzzz
Sluchaj kolego ! nie przejmuj sie opiniami wielkich niezaleznych pseudo Pan.Jestem kobieta i mam 24 lata no i powiem Ci ze mam faceta ktory ma podobnego penisa do Ciebie i jest mi z nim bosko w lozku.Pociaga mnie takim jakim jest a na jego widok mam maslane oczy.Te wszystkie dziewczyny ktore Ci dogaduja sa niedojrzale emocjonalnie wiec nie bierz sobie do serca takich wstretnych opinii.Btw jak widze jak nie ktore dziewczyny potrafia tutaj byc chamskie to serce sciska ze w dzisiejszych czasach tyle wstretu i nienawisci ;/

kolejny pojebany temat... facet, jak kobieta dochodzi przy palcówce to czemu miałaby nie dojść przy 10 cm?...

Gość mayyyyybellinenewyork
ogólnie spoko, do rozmiaru nic nie mam, bo są rozne pozycje itd, ale jakos te kolorki mnie martwią, jakiś siny, kolorowy, miała bym opory przed wzięciem do buzi :P ale sex,ok :)

jak patrze na te twoje zdjecie toooo chyba powinienem dziekowac bogu :D

Gość Princessska_Lov
Ja uwazam ze co do wielkości jest ok. Nie powinno być problemu. Odpycha troszke ta kolorowa główka. Mój Misiek nie ma takiej. Ma taką różową błyszczącą..ale nie tęczową.Hah. Powinieneś też troszkę się ogarnąć z tymi włosami i chyba troszke poćwiczyć. Jesteś jeszcze prawiczkiem że pytasz??

Gość Sebek25
Tak, jestem prawiczkiem. Miałem 2 sytuacje sam na sam, wiecie o co chodzi:P Ale kiedy partnerki zobaczyły mnie nago, jakiego mam malego, to jedna mnie wyśmiała i kazała mi sie wynosić, a bardziej subtelna wykręciła się bólem głowy.

Gość no mnie też boli głowa
😭

Gość mowiąc szczerze
byś se jajka ogolił.. chcecie zeby kobieta lizała wasze jaja a tu zonk kłaki jak u niedzwiedzia.. btw. gdzie kupiłes tą szafkę bo całkiem neizła

Gość iza milko2223
Wiesz co taki mały idz z nim do piaskownicy dzieci bawić