Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Walsh

chce wyjechac w miejsce cieple i wygodne

Polecane posty

Gość Panna Walsh

hej mam pytanie. wybieramy sie z chlopakiem na urlop i szukamy miejsca w ktorym beda piekne plaze, ciepla woda i bardzo wygodny hotel. hotel oczywiscie z prywatnym basenem i mile widziane byloby jaccuzi:) wiem. brzmi to snobowato ale po roku pracy nalezy nam sie super urlop totez pytam czy znacie jakies miejsce spelniajace te warunki?:) z gory diekuje za kazda porade

Gość Panna Walsh
upu

Gość idzie wiosna:):)
kajmany!, w miare spokojnie, komfort w najlepszym wydaniu, piekne plaze, ceny nie przyprawiajace zawal serca! luksus za rozsadna cene! minus? dlugi lot

Gość Mariette
Dominikana.Raj na ziemi.....

ale chodzi Ci o coś odgórnie zorganizowanego, czy tylko miejsce, w które można się udać i organizować prywatnie? zawsze można przejrzeć oferty biur podróży - mnóstwo ich jest

Gość Panna Walsh
wlasciwie to chodzi mi o cos niezorganizowanego. bylismy w kilku biurach podrozy, ale Ci zazwyczaj maja jakies odgorne plany pobuty typu " dzis zwiedza panstwo to , jutro pedzimy tam" bylismy juz na dwoch takich urlopach i zupelnie nam to nie odpowiadalo. chcemy wiec pojechac sobie gdzies sami, wynajac pokoj w hotelu blisko plazy no i koniecznie z basenami bo ja moge nie wychodzic z wody a w otwartych wodach czesto jest dla mnie za zimno:)

Gość powodzenia....................
zycze trzesien ziemi i tsunami, niesamowite doznania :D

o tej porze roku na kajmanach temperaura powietrza bedzie w granicach 30 stopni, wody niewiele mniej

Gość Panna Walsh
wlasnie sprawdzilam seszele i tam niestety w okresie gdy my chcemy sie wybrac na urlop sa najnizsze temperatury w roku:(

Gość Panna Walsh
my na urlop chcemy sie wybrac w sierpniu moze lipcu:) juz sprawdzam kajmany:)

mhm w sierpniu bedzie ci tam za goraco! temperatura codziennie powyzej 35 stopni, jesli juz sprawdzasz to grand cayman, polecam

Gość Panna Walsh
goraco to wlasnie to czego potrzebuje:D

nie wiem jakim budzetem dysponujesz, jesli duzym polecam hotel ritz carlton, bedziesz sie czula jak ksiezniczka, rozpieszczana 24 na dobe, 2 duze prywatne baseny, prywatna piekna plaza, bajeczne drinki no i kuchnia taka ze zanim sie wymeldujesz z hotelu juz bedziesz tesknic:) jesli jednak chcesz wydac mniej pieniedzy moge polecic tansze i rownie cudne miejsca

Gość Panna Walsh
wlasnie sprawdzilam gran cayman:D zupelnie ciekawe miejsce i niedrogie:D musze przedyskutowac to z moim oblubiencem:D

Gość Panna Walsh
a mozesz powiedziec mi cos wiecej o tym holetu ritz? :)

Gość fssf
kanary

Gość fssf
wyspy kanaryjskie

Gość Panna Walsh
wlasnie sprawdzilam ten hotel:) chyba jednak jest troche za drogi:) my sie chcemy wydac na ten urlop wiecej niz 15 000 zl:) no i chemy wyjechac na tydzien:)

Gość Panna Walsh
bylismy juz w gran canaria i zastanawiamy sie wlasnie czy sie tam jeszcze raz nie wybrac:) w jakim miejscu na wyspach byles?

Gość upppppppppppppppppppppppp
a jak na Dominikanie jest? prosze o opinie :)

hotel ma cudowna restauracje, ktora otrzymala prestizowa nagrode dla najlepszej kuchnii na karaibach w 2008 i chyba kolejna rok pozniej, chociaz do 2009 nie jestem juz pewna, moge sprawdzic, hotel jest spory, posiada wlasne piekne pole golfowe, dwa baseneny jeden od frontu z ktorego mozesz wejsc prosto na hotelowa plaze, zajmie ci to 2 minuty, jesli jestes koneserem dobrego wina, lista win w restauracji siega 2 tys pozycji, ceny od 30 dolarow do kilku tysiecy dla tych bardziej wybrednych, hotel jest jednym z najlepszych na calych karaibach,bedac tam masz szanse spotkac gwiazdy hollywood:) jesli masz jakies konkretne pytania pisz:)

Gość Panna Walsh
nie bylam ale wlasnie przegladam fotki:D wyglada obiecujaco!

Gość Panna Walsh
mam pytanie:) tygodniowy pobyt dla dwoch osob ile mniejwiecej tam kosztuje?

Gość mexicoooooooo
Ja z czystym sumieniem polecam Occidental Grand Flamenco Xcaret w Playa del Carmen, niedaleko Cancun w Meksyku. Bajeczny, 5-gwiazdkowy hotel-park, kilkanaście barów, kilkanaście restauracji, ogrody, plaża, woda, baseny, jaccuzi, sauny i inne atrakcje nie do opisania - prawie wszystko za free (poza lekcjami tenisa i golfa;) ). Za dwutygodniowy pobyt dla dwóch osób w lipcu ubiegłego roku zapłaciliśmy niecałe 10.000,- (z wydatkami na miejscu, wynajęciem samochodu, paliwem, etc.). Tyle że na tydzień na Karaiby to się nie opłaci - dwa dni w podróży w jedną i w drugą stronę - do czarteru musieliśmy niestety dolecieć, bo z Polski w okresie wakacyjnym praktycznie nie ma lotów transatlantyckich.

Gość Panna Walsh
10 000 zl za dwie osoby? to pasowaloby nam nawet bardzo:D musze sprawdzic zdjecia i informacje:) dziekuje bardzo:D

Walsnie tez chcialam polecić Meskyk. I tez Playa del Carmen :) hoteli tam jest spory wybór. Jesli masz blisko do Niemiec to polecisz dość tanio do 5* hotelu. W lipcu z Polski chyba (chyba!!!) nikt nie lata do Meksyku. Moze cos sie zmienilo =, nie wiem,. W kazdym razie Playa i okolice to jest to!