Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczypaw

mieszkam w Anglii, co moge sprzedawac na aukcjach ?

Polecane posty

Gość szczypaw

Witam Mieszkam w Wielkiej Brytanii, chciałabym zacząc handlowac na aukcjach typu allegro. Czy ma ktos pomysł na towar ? Brakuje Wam czegoś co jest tu a nie ma w Polsce ? Proszę o podpowiedzi, dzięki :)

Gość szczypaw
Hmmmmmm..... widzę że wszystko macie :(

Gość ktosia44
ciuchy firmowe, bo tansze i wiekszy wybor, sam powinienies lepiej wiedziec jak tam jestes

Gość szczypaw
O jakie ciuchy Ci chodzi, sportowe typu nike, adidas, czy inne ? Chciałbym tez otworzyc sklep w Polsce i własnie szukam dziury w polskim handlu. Może ciuchy w dużym rozmiarze, albo ubrania dla pań w średnim wieku, bo słyszałem że z tym jest problem, jest ich mało a jak są to wsioskie albo kosmicznie drogie, czy tak?

Gość szczypaw
tzn. w jakich ? nie znam się na tym

Gość szczypaw
wnioskuję że nie ma tych większych tak ? ale w miseczce (tak sie to chyba nazywa) czy w obwodzie ?

Gość ktosia44
Te ciuchy w dużych rozmiarach to dobry pomysł. Koleżanka mi się kiedyś żaliła, że zaopatruje się na cały rok w wakacje jak jest za granicą, bo u nas nic nie ma.

Gość szczypaw
dziękuje za pomysły, jeżeli jeszcze coś macie to śmiało..... pozdrawiam :)

Gość AAAAAWFREE
a ja ci powiem. mam szeroko rozstawione piersi i stosunkowo maly biust w stosunku do obwodu (wdl sklepowej normalnosci i ideau) jak znajdziesz takie biustonosze to chyba wykupie wszystkie

Gość AAAAAWFREE
chociaz watpie zeby sie ktos polasił na kupowanie bielizny bez przymierzania. ale mnie to niemilosiernie wnerwia ze jak znajde dobra miseczke to po zapieciu sie oddychac nie moge. jak dobry w obwodzie to miseczka za duza.. eh :(

a czy nie ma czegoś takiego jak staniki na zamówienie-to by mogło rozwiązać Twój problem

Gość mogłabys mi wystawić
tangle teezer? (do kupienia w bootsie)

Gość AAAAAWFREE
Nie no, bez przesady... jakoś sobie radze. Przeciez nie chodze bez biustonoszy :D Jedynie wkurza mnie fakt, ze nie moge tej sprawy zalatwic normalnie w sklepie tylko cudowac :)

Gość szczypaw
1.tangle teezer ? a cóż to ? 2.widzę że staniki są na chodzie a raczej ich brak musze to sprawdzic, macie jakieś upatrzone firmy? czy bardziej chodzi o jakośc czy cenę ? podajcie konkretne rozmiary a ja sprawdze czy tu znajdę takie., dzieki

Gość fajnie by bylo
atmosphere..ciuszki buty tylko niech beda w normalnych cenach,bo wszyscy wiedzą że tam są kupowane za funta,czy 2,a sprzedawae na allegro za 40,czy 50zł;/ http://moda.allegro.pl/item955601913_torebka_roze_z_lancuszkiem_primark_atmosphere.html taka torebka by mnie interesowała,tylko w normalnej cenie,bo wiem ze koleznaka widziala ją w Primarku za 4 funty..więc ok 20zł..

Gość popieram pomysl stanikow
brakuje zwlaszcza obwodow 60 i 65. Miseczki rozne, ale ciezko jest w Pl. dostac te obwody i miseczke powyzej E (F, G?, H...). Jakbys sprzedawal takie w cenie powiedzmy do 100 zl., bylbys konkurencyjny. I podobnie - gorsety.

Gość liiiiiijannkaliliputek
jak to jeszcze przeczytasz,to ja chce cukierki!!!! thornsona bo je kocham a nie mam teraz nikogo na wyspach a pl nie ma,są pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszne i o nich marze

Gość ja też jestem za
STANIKAMI!!!!!

Gość SZCZYPAW
Ok, jutro wybieram sie na wywiad, dam znac , dziki jeszcze raz.