Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonsaiiiiii

znajomość internetowa,,,a rzeczywistość...

Polecane posty

Gość bonsaiiiiii

poznałam chłopaka na portalu, najpierw rozmawialiśmy wirtualnie a teraz przeszliśmy na tel. jak usłyszałam jego głos to sie załamałam,,,tragedia,,,jak myslicie czy jak mam teaz takie odczucia to jest sens sie z nim spotykać?

Najlepiej znajomości internetowe jak najszybciej przełozyć na real, głos o niczym nie świadczy:p

Gość bonsaiiiiii
masz racje....ale chłopak ma 182 wzrostu i jest taki niczego sobie a głos :( taki pipkowaty.....wrrrrrrrrrrrrr oduczcie mnie tego ,ze nie ma ideałów....w życiu nie znajde nikogo :(

Gość NIE PODAM ŹRÓDŁA
Popatrz na Marka Niedźwiedzkiego :) Z całym szacunkiem dla niego, urodę ma wybitnie radiową, za to głos :) eh ten głoss :)

Gość bonsaiiiiii
a tu raczej odwrotnie....głos do kitu a uroda chyba okej....ale naprawde jak go usłyszałam w słuchawce to cała fascynacja opadła :(

Ja pierdziu a ile Ty masz lat 15nascie żeby oceniać kogoś po głosie?:D

Gość bonsaiiiiii
własnie nie ....jestem już stara,,,i nie umiem sobie poradzić z tym :( jedna rzecz która mi sie nie spodoba moze zadecydować o tym zebym się z kimś nie spotykała.....to chyba klątwa rodzinna 0 bede stara panną....:(

Gość NIE PODAM ŹRÓDŁA
może szepcząc nie będzie taki pipkowaty:) Na głos wpływ mamy niewielki, może nie warto skreślać od razu? ps. Mam kolegę wieloletniego , z urody - brzydal :), głos - tragedia :), a seksowna bestia jest, ze hej Wszytkie koleżanki w pracy ma obłaskawione - i starsze i młodsze

każdy ma prywatne kryteria oceny atrakcyjności, skoro kobieta zwraca uwagę na głos, to z pewnością będzie ja irytować. dla mnie sposób mówienia to jedna z wazniejszych rzeczy odbioru człowieka, nawet garłate koleżanki z pracy tracą w rankingu

Gość ijk
a poza tym telefon tez moze znieksztalcac glos

Gość bonsaiiiiii
nie aż tak....to był głos chodziutkiego chłopca... :( taki bez jajeczny :D

Gość bonsaiiiiii
nie wiem co zrobic :/ ale ja głupia ...czemu tak mam :(

możesz sie spotkać, pzrecież to Cię do niczego nie zobowiązuje, ale szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że to jest duza przeszkoda

Gość bonsaiiiiii
dziwna sprawa.....a może to nie jego zdjęcie??:/ ale sprawdzałam na wielu innych portallach i ma to samo.. ehhhh spotkam się moze jakoś lepiej wypadnie

Gość ijk
"a poza tym telefon tez moze znieksztalcac glos" pierwsze słyszę, a rozmawiam z ludźmi telefonicznie od ponad 20 lat " no to malo rzeczy w zyciu slyszalas... moj przyjaciel ma przez telefon boski glos - bardzo meski, a rzeczywistosci to juz nie jest to

Gość przez telerfon jest inny glos
Przez komorkowy moze byc inny , przez stacjonarny nie.

Gość hhhhhhhhhheeeeeehhhhh
no... jasna sprawa. spotkaj sie z nim i zapomnij o tym co bylo... najlepiej jest zwalic wine na kogos innego... w koncu wtedy bedzie to jego klopot, nie??;) aha.... paznokcie juz obcielas?? wiesz, zeby go nie poorac za bardzo... żal mi tylko chlopakow....

w wielu przypadkach jestesmy niewolnikami zmysłów niestety a słuch jest zmysłem...Mamy jednak do tego prawo i nie ma tu potrzeby sie zmuszac do kontaktu. Ja sie od tego na szczescie odciąłem i wynika to ze złamania stereotypów. Czasem lepiej zaczynac od znajomosci, przyjaźni,seksu czy sympatii niz od razu liczyc i szukac big love

Gość bonsaiiiiii
macie racje....najbardziej mnie przeraża to ,ze mam 28 lat i kieruje sie takimi rzeczami....chyba jeszcze nie dorosłam...

Gość bonsaiiiiii
byłam i już wiem :)teraz to i moja rada - spotykajcie sie od razu !!

Gość karla21
ja swojego przyszłego męża poznałam przez internet....na początku też wydawał się dziwny....co do głosu od razu mi się spodobał:)

Gość szmarkulata
bonsaii :) heh mam tyle samo lat i tez mam penfrienda , ale z nas zgredliwe panule ale az tak fatalny byl?

Gość bonsaiiiiii
szmarkulata :) wiem to straszne... powiem Ci jak było : koleś na zdjęciu wyglądał zajebiście- taki dojrzały mężczyzna, bardzo przystojny itd. spotkalismy sie - widzę go tak : wysoki , dobrze zbudowany, bardzo zadbany, super perfumy, ładnie z gustem ubrany słyszę go: głos zupełnie nie pasujący do niego, smiech to już w ogóle porażka, zachowanie chłopca z liceum, kujonika ... ogólnie jest bardzo ogarnięty zyciowo ale nie wiem jak to zrobił....