Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w zwiazku

czy cos ze mna nie tak?-seks

Polecane posty

Gość samotna w zwiazku

Witam, prosilabym o rade bo juz nie wiem co robic, mianowicie. znam sie z moim chlopakiem juz kupe czasu, od kilku miesiecy mieszkamy razem, kocham go ale boli mnie jedna rzecz. jest mnie troszke wiecej, nie jestem brzydka mam fajne duze piersi itp, zadbana, ale on nie zaczyna nigdy, ja bym chciala robic to kilka razy dziennie (choidzi o seks), chcialabym byc poieszczona, a wychodzi na to ze kochamy sie raz-dwa razy w tygodniu :(( nie dotyka mnie, gdy leze rano naga na lozku on mnie nawet nie dotknie tylko ubiera sie idzie do pracy :(( czesto robie mu lodzika, reka, caluje go pieszcze, mowie jak go kocham ale nie dostaje tego samego wzamian, tlumaczylam mu ze mi brakuje seksu, pieszczot ale on zwala wine na mnie, ze to ja jestemn zimna i ZE NIE ZACZYNAM PIERWSZA;(. co jest ze mna nie tak :( nigdy nie odmawialam, zaczynalam dlugo sama ale chcialabym zeby jak wroci z pracy rzucil mnie na lozko i przelecial :( mowilam mu o tym tak jak o wszystkich moich fantazjach :( pomocy

to jakis debil nie facet,kobieta mu sie sama podaje na talerzu a ten jak cipa idzie w ciul :D u mnie to bys nie polezala tak nago sama hehe,mam ten sam problem tylko w odwrotna strone bo moja partnerka tylko raz gora 2 razy w mc i jej starczy:-/ :*