Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilhelm zdobywca

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość wilhelm zdobywca

co sądzicie o facetach, którzy dbają o swoje ciało? hmm, zacznę na swoim przykładzie... golę okolice intymne (poza tym mam sporo włosów na ciele ;]), po każdej kąpieli smaruję się olejkiem/balsamem, stosuję peeling na twarz itp.... nie zajmuje mi to wiele czasu, nie przesiaduję godzinami w łazience.... nie mam przy tym kompleksu 'braku męskości', mam żonę, z którą tworzymy udany związek... mam wrażenie jednak, że mnie to trochę kręci. tzn. nie jestem narcyzem, ale jak nie mam zastrzeżeń do swojego ciała czuję np. większą przyjemność z seksu... co o tym sądzicie?

Gość super:)
tez bym chciala faceta ktory dba o siebie:)

ja tez sie lepiej czuje, jak wyjde z lazienki po kuracji pielegnacyjnej i wskakuje do lozka, tyle, ze jestem kobieta :) lubie tez jak moj facet jest swiezo po kapieli :) mam na niego wtedy wieksza ochote :P tylko nie pozwalam mu golic sie pod pachami i na klacie :) nie ma tam jakiegos buszu i zbedne by to bylo jak dla mnie :) oby wiecej bylo takich facetow, ktorzy dbaja nie tylko o wyglad, ale takze o higiene :)

Gość wilhelm zdobywca
do tego strasznie kręcą mnie naoliwione ciała. nie tylko mojej żony, ale także moje, bardzo mnie to podnieca. uwielbiam seks i pieszczoty

ale jestes wspanialym mężczyzną zazdroszcze żonie:)

Gość wilhelm zdobywca
klaty nie golę, pachy owszem :)... ale mam fantazję, w której jestem bez włoska na ciele.... i mnie to podnieca...

Gość margaretka_234432
...ja powiem tak- kazda dziewczyna chce zeby jej facet dbał o siebie i o higienę:) Mój mężczyzna jest zawsze czyściutki i pachnący- mmm a to podnieca bardzo:) Tylko nie pozwalam mu sie depilować- uwielbiam jego włoski:)

Gość Czy_ja_wiem...
Higiena owszem, ale moim zdaniem peeling i olejki to już chyba lekka przesada. Lubię jak facet o siebie dba, ale nie przepadam za takimi którzy mają hopla na punkcie kremów nawilżających. To kłóci się z moim obrazem faceta męskiego, władczego i silnego. No bo jak można pomyśleć tak o swoim facecie, gdy siedzi w łazience dłużej niż kobieta?

mój mąż to wogóle ciala nie goli, a włosy to ma nawet na plecach...duzo wogole ma włosów na ciele takich czarnych...na klacie to mnie nawet podnieca, ale najbardziej to mnie obrzydza na plecach te włosy...ech

Gość Tajemnicza Dama
Albo jestem zacofana, albo tylko ja się natykam na porządnych, bo myślałam, że wszyscy Mężczyźni robią to, co autor :O Z kim Wy się zadajecie? :O

Gość wilhelm zdobywca
nie spędzam dużo czasu w łazience :P poza tym myślę, że jestem bardziej męski od większości facetów. to o czym mówię, to bardziej jak fetysz

a ja Ci powiem, ze nie wszyscy sie tak zachowuja :O nie mowie o moim facecie bo on dba o siebie, ale nie raz czulam od kolesi pot na odleglosc :O bleeeeeeee. czy oni nie wiedza, ze istnieja antyperspiranty? na sama mysl mi niedobrze :O