Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siwarka

do kobiet które już były w ciąży i miały problem z okrsem

Polecane posty

witam we wrzesniu urodzilam syna karmilam piersia miesiac okres dostalam 6 stycznia i do dnia dzisiejszego nie dostalam drugiego. nie mam typowych objawow ciazy nie powiekszyly mi sie piersi nie chodze czesto siku nie mam zawrotow glowy ani wymiotow od 2 dni mam podwyzszona temperature ale nie wiem czy do z tego stresu i wmawiania sobie ciazy. boje sie poniewaz nie chce narazie drugiego dziecka. bylam dzis u lekarza ale mnie nei zbadala kazala mi zrobic test albo badanie Beta HCG. sprawdzalam szyjke macicy jest zamknieta i polozona w miare nisko tzn na dlugosc palca. moze glupio pytam ale poprostu sie boje nie jestem gotowa na drugie dziecko czy ktos mial podobny problem ?

Hehe..Mialam tak samo! We wrzesniu urodzilam syna(ale 2008) i 12 stycznia mialam okres i od tamtej pory juz nie dostalam.Mam straszne zaburzenia..Nie mam 3 miesiace a potem 2 miesiace mam..

tez balas sie ze to moze byc ciaza ? kurcze nie mam zadnego objawu ale jak pomysle to sobie wmawiam ze mam co chiwle latam z termomentrem i mierze i raz mam 37.3 za moment 36,6 a jak pomysle o ciazy od razu sie robi 37,8 albo 37

no ja musze chyba zrobic ale umre ze strachu predzej niz zrobie :/

Gość ja rowniez urodzilam
corke we wrzesniu dokladnie 10 i od tamtej por nie dostalam jeszcze kresu:/ w ciazy na pewno nie jestem

a ja wlasnie mam ten problem ze raz dostalam i teraz mam milion mysli na sekunde :/