Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie

się załamałam ... naprawdę ...

Polecane posty

Gość normalnie

facet z którym może będę opowiadał że się seksił jakiś czas temu z byłą. ja niedoswiadczona jestem i teraz sobie wyobrażam, że on mnie będzie zdradzał bo nie jestem wyuzdana. co z tego, że jestem ładniejsza, mam ładną figurę, jestem wysportowana. teraz nie chcę z nim być bo będę o tym myśleć !! nie wiem po co on mi to mówił. i nawet pocieszenie, że ta laska jest za granicą nic mi nie daje !!! jak przyjedzie na swięta to ona się pewnie z nim puści. jak z nim nie jest i się puszcza to coś z nią nie tak i będzie nadal próbowała. mylę się czy dobrze myślę?

Ależ on ma klasę :O po co Ci to mówi? zmienia to coś? czy chciał się pochwalic jaki to on boss, ile on to miał? :O

Gość knmsgld
a lekcje juz odrobione

Gość a to pech.
Dobrze myslisz. Na pewno będzie ją posuwał na boku. Faceci zawsze chcą mieć wiecej niż jedną kobietę. A na dodatek nie jesteś wyuzdana, to by się z toba w łóżku nudził.

Wszytskiego się można nauczyc ;) a skoro już teraz mu nie ufasz i podejrzewasz o coś, zanim stało się cokolwiek, to to nie ma sensu.

Gość normalnie
no właśnie tak myślę. boję się, że to się tak skonczy, że ja mu pasuję mentalnie i na żonę do garów i pokazywania się a inne będzie z doskoku sobie brał. makabra z tymi facetami. już takich miałam i ciężko to odchorowywałam. nie wiem teraz czy sobie go darować czy jednak lepiej poznać. niby jest fajny, ma te same priorytety ale nie zniosę jak będzie posuwal inne babki zwłaszcza, że on dużo flirtuje :/

Gość normalnie
nie podejrzewałam poki mi nie powiedzial, ze się z nią seksił niedawno jak nie jest z nią już ponad rok. wcześniej nawet o tym nie myślałam, ze jak z nią nie jest to się z nią seksi nadal. marna to dla mnie pociecha, że wyjechała bo w każdym momencie może wrócić.

No to skoro wiesz, że flirtuję dużo, to na co Ci taki bawidamek? mi jeśi nawet spodoba się facet, a wiem, że lubie sex przygodny, flirty, inne dziewczyny, to nawet nie kontynuuje tego, bo to bez sensu. Chociaż powiem Ci, że to też może nie znaczyc dużo, że posuwał tą byłą, może on to rzucił tak o, nie wiem, nie znam go, was i trudno mi powiedziec

Gość normalnie
on miał inną religię z tą byłą a ze mną ma tą samą. z tą byłą nawet ślubu by nie wziął