Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ClassicCreature

Dekoloryzacja włosów

Polecane posty

Gość ClassicCreature

Witam, mam czarne włosy wypłukane nawet już schodzące do brązu . Dzisiaij ,została zamówiona wizyta na dekoloryzacje . Włosy farbowane były ostatnio farbą Matrix "Ciemny Brąz" i odrosty są brązowe a reszta czarno-brązowa . Co zrobić żeby włosy nie wypadły i się zabardzo nie zniszczyły ? Z góry dziękuję za odpowiedzi .:)

no po dekoloryzacji przedewszystkim musisz je mocno nawilzac bo pewnie beda przesuszone i bez blasku. jakies odzywki, maseczki kompresy itp itd na rynku jest pelno roznego rodzaju specyfikow do wlosow po zabiegu sciagajacym kolor wiec masz w czym wybierac. Osobiscie to nie radze Ci dekoloryzacji. Z tego co piszesz to masz juz fajne czarno brazowe wlosy.. moze probuj wyplukiwac ciemna farbe szamponem przeciwlupiezowym albo szamponem z rumiankiem. Slyszalam ze sa tez takie specjalnie szampony ktore wyplukuja kolor. Moze sprobuj tego? Sama robilam dekoloryzacje u fryzjerki, schodzilam z czarnego koloru zaplacilam 180zl i efekt oplakany. Zaluje jak cholera a pieniadze juz mi sie nie zwrocą.. :| moze w Twoim przypadku kolor ladnie zejdzie, to zalezy od wlosow od tego jaka farba je farbowalas (bron boze pallette) i czy przy farbowaniu robilas same odrosty, czy nakladalas farbe na cala dlugos wlosow...

idz do doswiadczonej fryzjerki ktora ma juz wprawe w sciaganiu koloru z wlosow i ktora zrobi Ci to pozadnie, a nie tak jak ta do ktorej ja poszlam. zdzieruska zrobila mi gówno z wlosami, a jak zadzwonilam do niej z reklamacja to jeszcze sie bulersowala bo uwazala ze zrobila mi to bardzo tanio (200zl fest...) poj*** fryzjerki......

Gość ClassicCreature
Właśnie,farbowałam Palette color xxl głębia czerni ;(

Gość Anq26
palette bardzo trudno się usuwa, możliwe że nie drgnie nawet za pierwszym podejściem. Co to za głupota robić głęboką czerń i nagle chcieć zmiany. Zjedz do ciemnego brązu, za rok do średniego...itd...a i tak dasz im popalić.

Gość ClassicCreature
Były, palette tylko raz farbowane ,na ogół to ok 4 razy na czarno londą lub nutriss . I rzadko całe włosy ,teraz mam właśnie wypłukany na brąz .

o.. :) to i tak jestem pod mocnym wrazeniem ze farba pallente wyplukala Ci sie z wlosow do ciemnego brazu. Tak jak pisala moja poprzedniczna te farby bardzo bardzo ciezko schodza z wlosow. Naprawde nie radze robic Ci dekoloryzacji... po pierwsze to niewiadomo jaki kolor wyjdzie Ci na glowie, duzo zabulisz i zniszczysz wlosy... moze lepiej umow sie z fryzjerka na stopniowe sciaganie koloru pasemkami? w miedzyczasie mozesz myc wlosy szamponem z rumiankiem czy jakims innym splukujacym kolor. ja jestem w trakcie takiego sposobu pozbycia sie czarnego i jestem zadowolona.. teraz mam miesiac przerwy w rozjasnianiu i ciagle odzywiam wlosy.

Gość ClassicCreature
Chodzi, mi o dekoloryzacje samej góry , bo chcę mieć fryzurę na "borsuka" nie wiem czy słyszałyście :) Dół czarny góra platynowa lub blond . Ale,skoro mi się wypłukała farba bo rok czasu paletą były farbowane ,także nie zaszkodzi spróbować ;D

Gość Anq26
ale wkręta...:D jakby mi klientka przyszła do salonu i poprosiła na borsuka (my mówimy na skunksa) to bym bamberę pogoniła, w życiu by nikt nie robił mi antyreklamy taką koloryzacją paskudną...do tego jakby chciała zejść z czerni do platyny to bym jej się kazała puknąć w łeb bo to nierealne.