Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

CO sadzicie o tej sukni?

Polecane posty

Gość jusaa
duuuża, nie w moim stylu.

Gość ooo fuuujj
Za ogromniasta....:/ bedziesz gości zmiatać:)

Gość zielona pomarańcza
Nie martw się:) Ważne, że Tobie się podoba

Gość blim
ładna :)...bardzo mi się podobają tego typu ''bezowate'' suknie :)

Gość ćma na firance
mnie się nie podoba, a góra wygląda jak pancerz albo zbroja... totalnie nie w moim stylu, ale najważniejsze, ze Tobie się podoba

Gość oj nie nie napewno nie
Mi sie podobała dopóki nie zobaczyłam jej na "żywca" nie układa sie tak pięknie jak na fotach , wiec zrezygnowałam....

Gość abo do Angellss19
to chyba masz fotkę z przymiarki jak już szyją suknię ? wyglada na bardzo ładną , tylko nigdy nie zrozumię dlaczego te modelki tak głupawo prezentują te suknie ślubne , czasem stoją przegiete jak by baka chciały puscić

Gość ja teraz mówięę
mi tez sie podobała dopóki nie zobaczyłam jej na żywo.Taka suknia dobra jest jak sie w niej tylko stoi i pozuje do zdjęć:D do tańca się nie nadaje (przynajmniej dla mnie bo na swoim weselu zamierzałam się dobrze bawić) i była ciężka jak przymierzyłam.

Gość do autorki topikuuuu
ja na swoim weselu mialam ten model, wszyscy goście byli zachwyceni, cały czas podchodzili i komplementowali, a nawet liczyli warstwy :) Jedna z ciotek po weselu powiedziała mi, ze jak weszłam do kościoła to od tej sukni bił taki blask, ze az ja ciarki przeszły :)) była zachwycona. Ja równiez poniewaz ta suknia w niczym mi nie przeszkadzała, ani tren. Przetańczyłam całe wesele od godz 20 do 6 rano, przerwy tylko na posiłki, Jedyny minus jest taki, ze meżczyźni cały czas mnie obkręcali bo bardzo im sie podobalo jak ta sukienka się układa :) ktos pytał o cene, cena w salonie 3.980 zł.

Suknia piękna:) doceniam jej urok mimo że osobiście wolę syreny i syrene mam na swój ślub. podejrzewam że nie różni się wielkością od innych "księżniczek"!! powinna się nazywac DIAMENTOWY BLASK;-)

Kochana suknia jest piekna, a nawet jesli byłaby bezowata to co? Tego dnia masz być księżniczką. I Tobie ma sie podobać. zadroszczę Ci:) Kiedy slub. Ja swoją wybierałam rok temu...

Ta suknia wygląda tak niestety tylko na zdjęciu i to siedzącym...gdy w niej stoisz cała to "rozłozystość" opada i nie ma takiego efektu. Poza tym jest napewno bardzo droga i nie każda krawcowa podejmie się szycia. Dodatkowo trezba miec nienaganna figurę i ładny biust z uwagi na wycięty gorset. Suknia jest odcięta w pasie a więc skraca sylwetkę ...