Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynthia8888

ludziom się chyba nie dogodzi

Polecane posty

Gość cynthia8888

mam płaski umięśniony brzuch i talię 61 cm. I wiele osób mówiło patrząc na ta talię i dotykając brzucha ,, rany ales ty chuda". itd. Nawet u lekarza byłam ktory stwierdził ,, no moje corki to troche brzucha mają ,a pani to chyba je za mało ". Nie rozumiem tego wagę mam w normie, żebra mi nie wystają , nogi w sam raz, cycki mam, a to źle ,że mam płaski brzuch i talię do cholery? dla ludzi ta talia jest za chuda ,a przecież to 61 cm.. Nawet koleżanka niedawno jak byłam w sukience to mnie zlapała za ta talię i poiedziała ,, aleś ty chuda nie mogę patrzeć "

Gość ladaco
na pewno nie Polakom

Gość sporo idiotow tutaj pisze
i ten typowo polski komentarz : a moje corki......:( i to lekarz mowi.......:( porazka.pl co do dogodzenia to oc do mnie :D

autorka napisała to po to żeby się pochwalić, bo nie wierzę żeby ją obchodziło co mówią inni

Gość ghgffghfhhffh
Ja jestem chuda jak patyk, a talię mam 68, dramat ;p

Gość cynthia8888
a jakbym z kolei miała obwisly brzuch i brak talli to tez by mi to wytykali tylko inne osoby pewnie... porażka. Niska i drobna -źle, wysoka -źle, gruba - źle, szczupła -źle. Nawet żmudę trzebiatowską krytykują ,że za chuda, przybyska ,że ma jakieś tam zmarszczki ledwo widoczne .. nawet miss świata krytykują i niektórzy mowia ,że paskudna..