Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielkaaja

Jak rozpoznac podryw na poziomie

Polecane posty

Gość Anielkaaja

Moje pytanie kieruje do mezczyzn. Otoz nie mam doswiadczenia w flirtowaniu. Jeste niesmiala i zawsze mialam z tym problemy, jak rozpoznac czy mu sie podobam, czy on chce czegos wiecej? Poznalam ciekawego faceta w pracy, ktory zachowuje sie w nastepujacy sposob: - podczas kazdej rozmowy patrzy mi gleboko w oczy - wybiera krzeslo najblizej mnie - prawi mi komplementy -jest bardzo pomocny -"objezdza mnie wzrokiem" -niedawno podczas szkolenia, ktore prowadzi, spogladal w moim kierunku kilka minut, az spuscilam wzrok - ma niesamowita pamiec do szczegolow, potrafi mi zadac pytanie odnosnie czegos cos wspomnialam kiedys tam podczas rozmowy z nim Czy to oznacza, ze mu sie podobam? Jak sadzicie?

Gość Anielkaaja
czy jeśli wyskoczy z tekstem: masz fajne bufory to znaczy że mam dać mu dupy? jak myślicie ale tak szczerze :classic_cool:?

Gość Anielkaaja
czy naprawde nikt sie nie wypowie???

Gość Anielkaaja
idz stad podszywie

Gość w nocniku
to pytanie potraktuj jako komplement : czy ładna jesteś z ryja ? albo inne , trzeba z tobą chodzić ?

Gość Anielkaaja
czy na kafe sa same prostaki? :o

Gość Anielkaaja
No i ostatnio powiedział, że całkiem fajna ze mnie dupa z twarzy. Czy to podryw na poziomie? Czy to znaczy, że mu się podobam? :)

Gość tylko najlepsze domkii
jest zainteresowany to na pewno:) czekaj az sie rozwinie:)

Gość Anielkaaja
czy na kafe są same buraki ? myślałam że ja jestem pierdolnięta w dzbanek ale widzę że są gorsze przypadki

Gość w nocniku
oczywiście że tak ale możesz jeszcze zaliczył pytanie bez pytania , jedziesz dzisiaj ze mną czy wolisz się grzmocić z Heńkiem ? ale może być jeszcze ciekawiej, po grillowaniu powinnaś być zawsze trzeźwa i sprawdzaj w jakim stanie są nawaleni :)

Gość Anielkaaja
myslalam, ze o tej porzewszystkie w przedszkolaki juz dawno spia, no ale coz...

Gość Anielkaaja
lubię poszaleć i ostatnio w krzakach się załatwiłam i jeden chamski koleś zrobił fotki jak mnie widział bez stringów i wrzucił te fotki z moim zadkiem do netu, nie mogę spać przez niego

Gość Anielkaaja
myślałam że już rano ale widocznie ktoś przestawił księżyc :classic_cool:

Gość Anielkaaja
Codziennie przed pójściem pod prysznic słucham na całą parę piosenek Frediego Merkurego i Queen, aby mieć wenę do operowego śpiewu piosenki "życie jest nowelą" w trakcie kąpieli. Następnie wychodzę na dwór i zaczepiam każdego przechodnia oznajmiając mu z entuzjazmem, że Freddie Mercury występuje jako mój support :classic_cool:

Gość Anielkaaja
wstydzę się przyznać ale w moim maleńkim mieszkaniu już nie mogę wytrzymać, dalmatyńczyk błaga o otwarcie drzwi i chce wyjść a kot dachowiec uciekł na drzewo i zwiał , skalary w akwarium udają , że pływają brzuchami do góry ale chyba udają tylko po moich podmuchach wiatru , chyba się szambo wylało ale dzisiaj tylko zjadłam fasolkę po bretońsku

Gość Anielkaaja
za każdym spłukaniem wody w toalecie czuje wielki dreszcz emocji:) oh Boże jak ja kocham tą niepwenośc czy kupa spłynie za pierwszym podejściem, czy złoży sie odpowiednio czy kąt załamania będzie odpowiedni, przy takich gabarytach i rozmiarach te pytania strasznie mie podniecają:) to jest niemal to samo uczucie co picie herbaty przez nos za pomocą widelca :classic_cool:

Gość Anielkaaja
fajne te posty, mialam ubaw jak nie wiem;). Moze nie wierzycie, ale zrozumialam przeslanie tych ironicznych postow. I rzeczywiscie chyba za bardzo wszystko analizuje, a odpowiedz jest prostsza niz przypuszczalam.....

Gość Anielkaaja
dostałam orgazmu od tych podszywów :classic_cool:

Gość Justynkadzis
no chyba mu sie podobasz, ale trudno powiedziec bo nie znamy wszystkich szczegolow, napisz cos wiecej. Czy gdzies ciebie zaprosil?

Gość ABCDGT
a ile ty masz dziecko lat bo po twoich pytaniach sadze ze z 12

Gość Anielkaaja
nie, nie mam 12 latek, poprostu chcialam wiedziec jak rozpoznac ze facet sie toba interesuje. Ale chyba tutaj to ja sie nic nie dowiem :o

Gość Anielkaaja
robie loda jak doda

Gość Anielkaaja
Oraz szczam w piwnicy i piję w szczawnicy

Gość spinka85
hahaha... dobre, a teraz poważna odpowiedź. Wszystko wskazuje na to, że mu się podobasz, ale dopóki nie zaprosi na kawę/obiad po pracy jak normalny mężczyzna to nie rób sobie nadziei.