Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgsdfddf

czy odczynniki chemiczne moze kupic zwykly smiertelnik?

Polecane posty

Gość fdgsdfddf

chce sie hobbystycznie pobawic w synteze skomplikowanych zwiazkow, ale robienie ich od podstaw to masakra i w zwiazku z tym chcialbym kupic gotowe "półprodukty". nawet znalazlem firmy ktore takie rzeczy sprzedaja laboratoriom. pytanie czy ja tez mogę kupić? nie bede mial z tego powodu zadnych klopotów?

Gość pyk se niy
na wujku google poszukaj :D jest mnóstwo firm które takie produkty oferuje :)

Gość fdgsdfddf
znalazlem juz nawet firme: pytanie tylko czy ta firma mi to sprzeda, a nawet jak mi sprzeda to czy nie bede miał potem przez to jakiś nieprzyjemności, włącznie z oskarżeniem o posiadanie zabronionych substancji przecież z użyciem tego co oni tam sprzedają można wyprodukować chyba każdy możliwy narkotyk, więc nie sądzę że sprzedaż nie jest kontrolowana.

Gość pyk se niy
wszystko masz na necie podane jak na tacy, wystarczy ze obadasz co i jak i bedziesz wiedziec :)

Gość fdgsdfddf
pyk se niy: to z laski swojej podaj mi to na tacy

Gość fdgsdfddf
A wiesz...tak se w domu podłubać coś...bo moim idolem Chemiczny Ali z Iraku był :)

Gość aq papierki lakmusowe gdize
a może ktoś wie gdzie mozna kupić papierki lakmusowe??

zwykły śmiertelnik , a i owszem , może kupić, jak ma kasę. Ale musi sie liczyć z tym, że jego IT znajdzie się na specjalnej liście w komedzie głównej policji, i w razie draki , smutny pan z teczką czarną, będzie zadawał niemiłe pytania.

nie radze Ci tego kupować. Chyba że masz kogos znajomego kto pracuje w labo ... ale mogą być problemy

Sklep chemiczny i do dzieła - dzisiaj kupić można wszystko, zależy tylko co i za ile...

Gość fdgdfgdsg
Ale jakie konkretnie problemy mógłbym mieć? Wiem że żyje w państwie policyjnym, ale gdzieś muszą być granice? Zna ktoś jakiś konkretny sklep, najlepiej internetowy, z bardzo dużym wyborem odczynników, bo chce kupić coś niestandardowego?

Gość fdgdfgdsg
i taki co sprzedaje nie tylko firmom ale także hobbystom.

Gość karin8383
Popatrz także tutaj http://www.e-laboratoria.pl/ . Z tego co wiem to mają odczynniki chemiczne, ale jak jest ze sprzedażą "śmiertelnikom" to nie wiem :) Część pewnie jest dostępna.