Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama milenki

załamana

Polecane posty

Gość mama milenki

moja dzidzia to totalny niejadek od jakiegoś czasu:((wyobrażacie sobie że ona potrafi zjeść w ciagu dnia np tylko danonka?!oprocz cyca oczywiście bo nic innego nie chce!zadnych kaszek kleików wybrzydza przy owocach a o mleku sztucznym nie chce słyszeć!! zaczela 9 miesiąc i wazy 8,100 i wogule nie przybiera...pediatra konował rozkłada ręce...ja też!niwiem juz co robic wyrzuciłam juz tyle jedzenia ze szkoda gadac

Nie marw się jeszcze wystrzeli w gówe moja będzie miała 2 latka w maju i waży ok. 14 kilo ;) Dobrze że chociaż cyca chce, ile razy dziennie ja karmisz?

Gość mama milenki
rano przed praca o 6 potem koło 17 jak nie zje zupy a raczej nie je i wieczorem po kapieli no i w nocy raz ale to chyba pije bo ok 2 minut i zasypia

Gość vfvgfdv
wogule ... :/ ja pierdole gdzieś ty się języka polskiego uczyła??

Gość betiiii
mój syn ma 7,5 miesiąca co prawda ja tak że serce cieszy i pierś też pije ale moja siostra miała ten sam problem co ty syn błył strasznym niejadkiem ciągle płakała nad nim bo porucz piersi nic innego nie chciał .Lekarka też miała ciągle jakieś ale............ CIĄGLE BADANI musiał robić bo miał ponoć niedowage a synek był i jest zdrowy Poprostu taka jego uroda więc i ty sie nie martw bo twój nie jest wcale taki szczupły głowa do góry:-)

Gość mama milenki
juz jej daje wszystko podstawiam 6 razy dziennie-kaszki jogurty owoce rozne słoiki i nawet to co ja mam na talerzu i czasem cos dziubnie ale nie na tyle zeby pojadla aha daje jeszcze biszkopty chrupki i wafelki to to je ale to za mało witamin

Jak moja skończyła 9 miesięcy na śniadanie robiłam jej jajecznice na parze, bardzo jej smakowała, lubiła jeść też samą szynkę np. z indyka lub z kurcząt.

Gość betiiii
wiem że każda mama chciała by żeby jej pociecha jadła ja nie mam z tym problemów ale tez wiem że martwiła bym się tak jak ty.

Gość betiiii
jeśli jest zdrowa to niemasz się czym martwic widocznie tyle potrzebuje jak by była głodna to napewno oznajmiła by ci to

Gość mama milenki
ona mi na poczatku wszystko jadla i byłam w siódmym niebie do momentu gdy lekarz stwierdził skaze i wszystko kazal odstawić na 3 tyg i tak zrobilam i załuje po po tej przerwie sie zaczęło nic nie jedzenie

Gość mama milenki
no nic bede cierpliwa troche mnie pocieszyłyście dzieki:)

A próbowałaś jej dac samą szynkę na talerzyku? albo właśnie taką jajecznice na parze?

Gość betiiii
acha.... ja wsumie nie wiem jaką diete się stosuje przy skazie a miała obiawy skazy??

Gość mama milenki
troszke czerwona skórka na zgięciach szczególnie na szyjce ale daje jej tego danonka chociaż nie wolno ale jakieś wapno musi dostawać bo jak już wspomnialam mleka sztucznego nie tknie i nie nasila jej sie to bo smaruje maścia ja też nie pije mleka tylko sojowe bo tez wapnia potrzebuje karmiąc-szynke spróbuje dac:)

Nie martw się, jak będzie jadła trochę też będzie dobrze, mleko kobiece mimo mitów nie traci wartości i jest bardzo odżywcze, skoro mała lubi i pije to dobrze :) Moja ma rok i 10 miesięcy jeszcze jest na piersi.

Gość dziwne ....
Moja córka skończyła 27 lutego 9 miesięcy i waży 7,5 kg je wszystko co jej dam. Przybiera na wadze ale bardzo powoli ale jest zdrowym wesołym dzieckiem więc tylko co miesiąc jadę na kontrole wagi . Natomiast syn ma 4 lata i waży 15 kg Myślę że jak dziecko nie choruje i jest szczęśliwe i uśmiechnięte to nie ma się co wagą przejmować Ja na Twoim miejscu odstawiłabym zapychacze

Gość zoolzaaastrasznaaa
pije cyca,je wafelki biszkopty ,danonka widocznie tyle tylko potrzebuje trzy lyzki zupy to tez juz cos:) waga nie najgorsza nie przejmuj sie az tak ,mozesz zrobic badania jesli nie am anemii ani nic takiego tzn,ze wiecej nie potzrebuje moj maly 9 m-cy 9 kg i je np trzy lyzeczki kaszki,po3 godz troszke z cycka pociagnie ,popoludniu 4 lyzki zupy ,wieczorem cyc i tyle.... dawaj pic zeby sie nie odwodnila ale pije z piersi troche wiec nie powinna

Gość buhahaaaaaaaa
mÓj syn ma 2 lata 13, 5 kg, 90 cm. Przez cały dzień zje tylko garstkę płatków śniadaniowych i zapije butlą mleka z kaszką. Jest totalnym niejadkiem od urodzenia, był na piersi 1,5 roku i jadł paradoksalnie wiecej, niż teraz bez piersi. Jest bardzo zywy,psotny, wszedzie go pełni, nie wiem skąd ma na to siłę przy tak ubogiej diecie. pediatrzy (3 osoby) każą nie martwić się i czekac aż zacznie jeść.

Gość mama milenki
dzieki kobitki! juz mi lepiej moze faktycznie tyle potrzebuje,zrobie jeszcze badanie na anemie i juz calkiem odsapne-a myśle że wyjdzie dobre bo dzidzia jest żywa wesola i kochana:)