Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej17latek

mój problem - krótki napletek

Polecane posty

Gość Andrzej17latek

mam duży problem który utrudnia mi kontakt z dziewczynami. mój penis ma krótki napletek właściwie nie zakrywający żołędzi. jest stale zsunięty poza nią. nie byłem obrzezany tylko tak poprostu mam od urodzenia. nie widziałem dotąd takiego penisa jak mój. napiszcie prosze zwłaszcza pytam dziewczyny, co o takim penisie sądzicie czy to normalne i czy by sie taki wam podobal.

Gość betiiii
ty to masz problem!! To żaden problem a dziewczyną to akurat nie przeszkadza mi napwwao mój facet tak ma:-)

Gość qxbu
moj maz tez tak ma...ma i tyle!nawet nie widze powodu by o nim z tym rozmawiac a jestesmy razem juz 15 lat:) a swoja droga,wszystkim 17-to latkom marzy sie sex w tym wieku? tzn marzy na bank ale zeby od razu w czyny przechodzic?:)

Gość bojabojaboja
Nie wiem w jaki sposób to miałoby przeszkadzać:P A dziewczyny nie są wzrokowcami, większości wszystko jedno jak wygląda penis:]

Gość alaaaa co niejedno widziała
krótki napletek jest wręcz lepszy niż długi. miałam chlopaka z takim i bardzo mi sie podobał nie mowiąc już o czystości. minetke to sie chcialo robic bez namawiania. możesz śmiało pokazać się nago dziwczynom bez obawy o kompromitację. POWODZENIA!!!!

Gość mrukotka
rzeczywiście nie jesteśmy wzrokowcami czy raczej wzrokowcztyniami. jeżeli facet jest dobrze zbudowany i miły to nie zwracamy uwagi na wygląd jego fiutka chyba że jakoś odbiega od normy, ale w kontakcie bliższym to ważne jest czy napletek jest czy nie. myślę głównie o minetce. jednak zdecydowana większość dziewczyn woli to robic bez napletka. zatem jak masz krótkiego, co się dobrze we wzwodzie rozciąga na trzonie penisa to mozesz byc pewny ze dziewczyny bedą bardzo zadowolone :)

Gość dssdsa co to jest
a co to jest Minetka wedlug Ciebie Kolezanko?:O

Gość dssdsa co to jest
masakra...dzieci zabieraja sie za sex a podstawowych pojec nie znaja:Odo ksiazek!

Gość mrukotka
no pewnie że się pomyliłam :) miałam na myśli robienia loda

Gość elzaelza
ja tam wolę krótkie napletki albo w ogole bez ale są różne gusty. czytałam kiedyś tutaj wypowiedz dziewczyny która lubi długie pomarszczone napletki....!!! co kto woli. myślę jednak że możesz być spokojny. większości dziewczyn bedziesz sie podobal

Elzaelza masz racje ja np jestm obrzezany i wogle nieposiadam napletka a kobietom bardzo sie podoba wizualnie czy podczas zblizeń

Gość Andrzej17latek
oferte swej żydowskiej obrzezanej fujary kieruje do panów z dużymi kutasami , jestem facetem uległym , lubie jebaków a jak mi sie ktoś podoba to często łykam sperme , pisać zboczeńcy !!!

Gość WSpoWR

Szukałem podobnego tematu gdziekolwiek i to chyba jedyny przykład,że ktoś ma podobny problem. Może ja ze swojej strony dodam,że przez to chyba żołądź jest bardziej wysuszona i może to wpływa na obniżenie wrażliwości (choć też zdaję sobie sprawę,że cipka żony nie jest pewnie tak ciasna jak lata temu przed porodem). I też nie byłem obrzezany,ale pamiętam że jak byłem w dolnych klasach podstawówki,to jeszcze napletek zakrywał żołądź (powiem szczerze,że nie pamiętam kiedy przestał; jak wracam pamięcią do swojego bilansu w wieku 14 lat z groszami,to był już odsłonięty na dobre. Da się to jakoś samemu naciągnąć? Co prawda wątpię w to,ale pytam.