Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho__25

Dziś dzień mężczyzny. Dlaczego nie huczny ?

Polecane posty

Gość Macho__25

No i co ? Ostatnio załozyłem temat o dniu kobiet. Wtedy całe grono kobiet rzuciło sie na mnie jak hiena na mięcho, ze co ja sobie myśle, aby proponować zeby Dzien Kobiet w ogole zniknał z kalendarza. W radiu, telewizji trąbiono o tym wydarzeniu od samego rana, konkursy, wygrane - wszystko dla Pań. A dzis jest dzien mężczyzny i co ? I cisza. Nikt nic nie mówi. Zadnych konkursów, zadnych nagród. Normalny dzien. I prosze mi powiedzieć. Skoro ma byc równouprawnienie to dlaczego Dzien Kobiet nie wygląda własnie tak jak dzisiejszy dzien, ewentual;nie dzien mężczyzn nie wygląda podobnie jak dzien kobiet ? Wniosek z tego prosty. Panie mają nas w d*** , a same chciałby nie wiadomo jaki dzien kobiet. Taka prawda. ! Znieść oba dni i po kłopocie !!!! Bo to nie jest równouprawnienie.

Gość dsfsdfsdf
dyskryminacja

Gość kama456
Mężczyźni mają swój dzień każdego dnia. To tak proste, że aż szkoda odpowiadać.

Gość Macho__25
Zgadza sie. Tego słowa mi brakowało .To jawna dyskryminacja !!! 8 marca kwiaciarnie oblegane są przez facetów, zeby tylko partnerka nie strzeliła focha na kolejne kilka tygodni, ze jej facet nic nie kupił, "nawet" kwiatka, a co gorsza ani zyczen nie złozył. Wtedy płacz, lament, pytania o dalszcza wspolną przyszłosc, o to czy ON MNIE JESZCZE KOCHA ? i wiele innych bzdetów. A dzis cisza. I jak tutaj traktowac kobiety na równych warunkach, skoro one same robią to co robią. Powinny wrócic czasy, gdzie baby do garów, zajmowania sie dzieckiem, sprzątania domu i generalnego siedzenia w chacie ! Inaczej będzie źle.

Gość błąd 404
moze dlatego ze 30 wrzesnia obchodzony jest (i byl zawsze hucznie) Dzien Chlopaka ? malo wam bylo? za miesiac bedzie Dzien Faceta, a za 4 ustanowicie sobie jeszcze Dzien Chłopa i inne? :O

Gość arek bandzior
Żądam abyście mi dzisiaj zlożyły życzenia! Bo jak nie to będę obrażony na was.

Gość bazylina
autorze czyli jestes "menszczyznom" ktory oczekuje dzisiaj naręcza kwiatów i obsypywania komplementami hahahahahahahahahahahahaha nie masz w sobie nic z mezczyzny wiec niby czemu mialbys obchodzic taki dzien?

Jeżeli bylyby kobiety z prawdziwego zdarzenia to i my bylibyśmy facetami. Ale skoro same wybrakowane to po cholere mamy być mężczyznami.

Ja jestem męskim menszczyzną, włoski kochanek ALTERO :classic_cool:. Buahahahahaha :D, sorki :D.

Gość bandziorom nie skladam..
:P

caly czas sie nad tym zastanawiasz dzieciątko i jakos dojsc nie mozesz !! hmmm jakos to myslenie ci nie idzie, zatem zajmij sie czyms innym , moze bardziej pozytecznym dla kraju :)

Gość dfgdfg
one to to tylko dresow i karkow lubia

Gość Macho__25
i widzicie jaka zawiść płynie z ich ust ?? A same jeszcze 2 dni temu skamlały.... Baby powinny miec łancuchy na szyji i byc uwiązane w kochni. a łancuch nie dłuzszy niz do pokoju aby mogły piwo podawać.

Gość zuza3232
A ja zakupiłam swojemu mężczyźnie Jego ulubiony browar,przykleiłam do niego czerwona kokardkę i wręczę,kiedy wróci z pracy :D

Gość ale ja was bardzo proszę
zacznijmy od tego ze nie kazdy z was jest tym MEZCZYZNA...

Gość eksy
ale jak to nie huczny? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MĘŻCZYZN którzy nie są męskimi szowinistami :D

Gość Macho__25
W dzien kobiet - tez nie wszystkie kobiety są kobietami. NIektóre to jeszcze roztrzepane bachory i dziewczynki do zabawy :] A nikt im tego nie wypomina. Wiec wypraszam sobie.

Gość eksy
macie dzien chłopca więc się nie rzucaj bo nie masz zwyczajnie podstaw. Dzień Kobiet upamiętania przynajmniej konkretne wydarzenie, które miało miejsce ponad 100lat temu. Dzien Chłopca i tak powstał z kurtuazji kobiet wobec was-mężczyzn a Wam jak zwykle malo.