Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza Luiza

poradnia rodzinna

Polecane posty

Gość Iza Luiza

Mamy z narzeczony jużza sobą nauki dla narzeczonych,na początku podchodziłam do nich sceptycznie ale ogólnie da sie tam wysiedzieć i wysłuchać czasami ciekawych rzeczy o małżeństwie.Teraz jeszcze mamy przed soba poradnie rodzinna.Z tego co sie nasłuchałam od znajomych to nie chce mi sie tam iść,np.że starsza pani z ktora jest spotkanie straszy ze przez komorki nie bedzemy miec dzieci,napoje energetyczne to śmierć(fakt nie są zdrowe) itp. Czy któraś z Wasbyła w takiej poradni i teżma takie złe opinie?

jak bedzie źle to pójdziesz i bedziesz jednym uchem wpuszczac a drugim wypuszczac. odrobić musisz i tyle.

Gość Iza Luiza
No tak, tylko czemu prawosławni do ślubu w cerkwi nie potrzebuja takich bzdetów

Zmień wyznanie i będziesz miała spokój- jak sie decydujesz na rzymskokatolicki ślub to musisz dopełnić wymagań.

Gość Iza Luiza
Wiary nie chce zmieniać.Tylko dlaczedo mój kościół karze mi obserwować śluz i mierzyć temperaturę żeby dostać sakrament?

Z takimi pytaniami to już do proboszcza ;-) albo do pan w tejże poradni.

Gość Iza Luiza
proboszcz u mnie w parafi to nawiedzony i u niegojest różnie zależy czy leki weźmie. a u tej pani z poradni tojeszcze nie byłam wię się jej zapytam,jak będe miała okazje.

a co Ty masz za problem sie zapoznać z zasadami NPR? stosowac nei musisz, Twoj problem, a dowiedziec się o swoim ciele zawsze warto.

Gość Iza Luiza
o tym to ja się w szkole uczyłam.a i bez obserwacji śluzu to wiem kiedy mam jajeczkowanie.(boli mnie brzuch)

Gość Iza Luiza
i naprzykład usg albo testy owulacyjne

a jak nie bedzie USG i testów owulacyjnych to jak rozpoznasz? :) im wiecej wiesz o sobie i swoim ciele tym lepiej. ta wiedza nie boli. przeżyjesz te nauki, to raptem kilka spotkań. a narzeczonemu tez się moga przydac.

Gość Iza Luiza
do nauk nic nie mam do poradni tak

ja nie mam strasznie negatywnych wrażeń - co prawda nie był to wymarzony sposób spędzenia popołudnia ale było to do przeżycia - w sumie to niczego się nie dowiedziałam bo znam zasady funkcjonowania cyklu i Pani podarowała nam 3. spotkanie więc mieliśmy farta ;)

Gość Iza Luiza
hot magenta szkoda że wcześniej sięnie odezwałaś