anulka2000 0 Napisano Marzec 10, 2010 Witam! Pisze bo mam pewien problem! Biore 3 opakowanie novynette i przy 19 tabletce dostałam juz okres. Przy drgim opakowaniu było juz wszystko ok, bo okres dostałam w czasie 7 dniowej przerwy! Dlaczego tak sie dzieje??? Prosze o pomoc! Tabletki napewno działają bo w ciązy napewno nie jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Marzec 10, 2010 Przejrzyj ulotkę, zapewne jest coś wspomniane o krwawieniach śródcyklicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka2000 0 Napisano Marzec 10, 2010 własnie czytałam juz ulotke i nie ma nic o takich przypadakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Marzec 10, 2010 W informacjach o leku znalazłam informacje w skutkach ubocznych, że w pierwszych trzech miesiącach może wystąpić krwawienie międzymiesiączkowe. Więc na Twoim miejscu z lekarzem skontaktowałabym się jeśli sytuacja powtórzy się przy kolejnym opakowaniu, a na razie była spokojna skoro ciążę wykluczasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach