Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrrla

Escapelle-jaka skutecznosc w tym przypadku?

Polecane posty

Gość karrrrrla

Kochałam się w drugi dzień niepłodny po owulacji(tak wyliczył mi ginekolog).Mieliśmy zabezpieczenie w postaci prezerwatyw. Kiedy wychodził ze mnie to się spuścił ale w gumkę i z tego co sprawdzaliśmy nic nie pękło, ani odrobinę :( od razu pojechaliśmy do ginekologa a na następny dzień(ok 19h po stosunku) zażyłam Escapelle(nie miałam żadnych wymiotów ani biegunek, tabletka wchłonęła się prawidłowo). Wczoraj miałam mieć okres, do dziś nie ma ani śladu okresu...:( Bolą mnie tylko piersi i prawy jajnik...:(Czy jest możliwość zajścia w ciążę?Błagam, pomóżcie:(

Gość karrrrrla
pomocy:(

1. prezerwatywa - cała, nie pęknięta 2. finisz po wyjściu i tez do gumy 3. dzień niepłodny ...to po cholerę Ci Escapelle?...

Gość karrrrrla
bo mam straszne schizy i nerwy:(strasznie sie martwie tym wszystkim...najbardziej tym ze okres mi sie spoznia..:(

Gość Polajna
Nic się nie martw :) okres po Escapelle może sie spóżniać, w moim przypadku to było około 10 dni :) co prawda była to najgorsza miesiączka w moim życiu, straszne skurcze, ale Dzidzki nie mamy :)

nerwy, stres, Escapelle... teraz to nei wiadomo kiedy bedziesz miec okres. zrob sobie test i sie uspokój.

Gość karrrrrla
dzieki za pocieszenie...🌼

na moje oko zachowujesz sie troche nieodpowiedzialnie... uprawiasz seks a po wszystkim bierzesz tabletke bo nie chcesz miec dziecka. To nie latwiej brac antykoncepcyjne? i tak nie schizowac? no ale to tylko moja opinia, pozdrawiam :P

Gość Michał Zaradny
Witam W tym przypadku tabletka antykoncepcji awaryjnej wcale nie musiała zostać przyjęta. Polecam stronę www.wpadka.pl, gdzie znajdziesz wiele ciekawych informacji na temat antykoncepcji awaryjnej, m.in. kiedy należy ją stosować. W razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz natomiast skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs