Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fimfalimfa

manicure japoński - słyszał ktoś?

Polecane posty

Gość fimfalimfa

zainteresowało mnie, podobno bardzo dobrze regeneruje paznokcie. czy ktoś ma już z nim doświadczenia?

Gość deborah5650
Moja koleżanka jest po czymś takim. MIała 3 zabiegi, a chyba ma mieć jeszcze 2. Fakt, paznokcie wyglądają bardzo dobrze i zdrowo, bo tego typu manicure polega zdaje się na wypełnianiu płytki paznokciowej czy jakoś tak. Ona miała strasznie zniszczone, a teraz rzeczywiście widać tą różnicę. Także chyba fajna rzecz.

Gość poczytałam o tym troche
i rzeczywiście polecają laski. może jest tu ktoś kto na sobie to wypróbował i może więcej powiedzieć?

Gość wesola.monia
ja. mialam całą serię sześciu zabiegów no i rzeczywiście to bardzo działa. siostra mi się szarpnęła na bony do Spa ce ce (Warszawa, Świętokrzyska) i sobie wybrałam to właśnie, bo paznokcie mam w dość strasznym stanie, od kiedy pamiętam. i nie pomaga dieta, nie pomagają suplementy. także jak na razie to jest jedyna metoda, która na mnie podziałała. poza pewnie tipsami,ale lepiej mieć swoje :)

Gość a mojej dziewczynie
po serii tych zabiegów odpadły 2 paznokcie i teraz ją bardzo bolą te palce.

Gość dziubdziunia
tak, na pewno. a po peelingu pewnie odpadła jej twarz :) i też bardzo boli, co? a mi od mycia odpadła cała skóra :)

Gość Madalinka Pralinka
nie słyszałam nigdy o tym... a jak wygląda cena takich zabiegów??

Gość wesola.monia
wiesz co, pojedynczy zabieg koło stówki, ale w serii dużo bardziej się opłaca, przynajmniej tam gdzie ja chodzę, cece na Świętokrzyskiej, była spora promocja jak się więcej kupowało. no i opyla się biorąc pod uwagę efekt :)

a mojej dziewczynie po serii tych zabiegów odpadły 2 paznokcie i teraz ją bardzo bolą te palce. odpadły po zabiegu? czy z tipsami? czy ...może to grzybica?

Gość japoński manicure
ja chodze czasmi na japoński manicure. Jest super. To sa jakies zioła wcierane w płytke paznokcia, a potem polerowane. Paznokcie wyglądają na b.zadbane, jakby pomalowane bezbarwnym lakierem (mają taki połysk). cena w wielkopolsce ok 60zł

Gość ula jula
Rowniez gorąco polecam Manicure japonski w centrum chanta'l . Jakis czas temu skorzystalam z ich uslug , i powiem szczerze ze bylam w szoku. Moje pazurki wygladaja zdrowo , są lśniące i mocne. Osoba wykonująca manicure bardzo sympatyczna i mila .Napewno jeszcze nie raz skorzystam z ich uslug.

Gość kosmetoholiczkaNIEalkoholiczka
Ja byłam podobnie jak koleżanka z wieczniemloda.com na zabiegu manicure'u japońskiego. Efekty były tak dobre, że pogoniłam tam swojego mężczyznę! Nie ma to jak zadbane dłonie u faceta :D No i oczywiście polecam wpis: http://wieczniemloda.com/manicure-japonski-efekty-przed-i-po-oraz-opinie-o-zabiegu-manicure-japonski-krok-po-kroku-3097/ UWAGA DUŻO ZDJĘĆ KROK PO KROKU Z ZABIEGU! no i efekty przed i po.

Gość Georgina_22
Robiłam manicure japoński miesiąc temu w Artnail w Krakowie i muszę powiedzieć, ze jest super. Miałam bardzo zniszczone paznokcie od ciągłego malowania i zdecydowanie jest dużo lepiej. Polecam wszystkim, którzy chca poprawić kondycję swoich paznokci :)

Gość Maja Sosnowska
Nie wiem czy jest jeszcze ktoś na tym forum,ale i tak chciałam się podzielić swoimi doświadczeniami dotyczącymi manicure japońskiego. Swój wykonywałam w Extravaganzie-http://www.extravaganza-wyspa-urody.pl/. Na co dzień pracuję w biurze przy komputerze przez co moje i tak naturalnie słabe paznokcie wyglądały tragicznie. Po zrobieniu tego manicure jest o niebo lepiej i przede wszystkim paznokcie ładnie rosną i są o wiele zdrowsze. Jak dla mnie rewelacja

Manicure japoński to dobra opcja dla osób, które nie mogą poradzić sobie z łamliwymi paznokciami :) W skład mikstury wchodzi przede wszystkim krzemionka pochodząca z Morza Japońskiego, pyłek pszczeli, keratyna oraz witaminy A+E.

Gość gość
Polecam manicure japonski w wykonaniu pani Moniki z salonu Studio M w Suchym Lesie na ul. Lisiej - obok Happy Day Spa :)

Gość gość
Ja słyszałam i korzystałam na www.studiopantera.pl tam posiadają dopiero oferty !

Gość MagdaMWMW
O, ja też kupiłam na wieczniemloda.com a konkretnie tu: https://wieczniemloda.com/produkt/zestaw-afrodyty Razem z węglem wybielającym zęby :D:D:D:D Z******ty pomysł. Z obu produktów jestem bardzo zadowolona, są baaaardzo wydajne, chyba w rok ich nie zużyję!!!

Gość gość
Oooo ten zestaw już niedostępny na tej stronie, chyba się spóźniłam :( https://wieczniemloda.com/sklep Mam nadzieję, że kiedyś wróci. Póki co zamawiam normalnie, chociaż przesyłka darmowa i gratis będzie :) Wybieram 3, nie będę się pitolić w mniejsze.

Gość gość
Paznokcie miałam bardzo liche, łamliwe i matowe, wszelkie próby poprawiania ich kondycji pełzły na niczym. Sporo czytałam na temat nowej metody manicure japońskiego uzdrawiającego płytkę paznokcia i im więcej czytałam tym bardziej nabierałam ochoty żeby ją sprawdzić. Nie robiłam sama, ale w salonie http://www.goodtimedayspa.eu/ (to mój sprawdzony salon) gdzie w szerokiej ofercie zabiegów jest też i ta usługa. Zabieg polegający na wcieraniu substancji bogatych w minerały w płytkę paznokcia naprawdę zadziałał. Widać, że paznokcie odżyły, nabrały połysku, są zupełnie nie te jakie miałam przed zabiegiem. Polecam wszystkim, którzy mają słabe i zniszczone paznokcie, a nie spróbowali jeszcze tej metody.

Gość Koter
Dla mnie idealna metoda gdy chce dać paznokciom odpocząć. Robię hybrydę w dobrym salonie, więc nie mam jakichś bardzo zniszczonych paznokci, ale wiadomo, czasami chce je nieco wspomóc. I wtedy proszę o manicure japoński zamiast hybrydowego. Paznokcie wyglądają zdrowo, lśnią, są mocniejsze. Nie rozdwajają się, mają śliczny kolor. Korzystałam z takiego zabiegu w http://www.estel-gdynia.pl/, super salon i bardzo miłe panie. Taki manicure nie kosztuje dużo, a naprawdę poprawia stan i wygląd paznokci.

Gość Nattiii

Ja wzmacniam swoje paznokcie manicure tytanowym. Na targach w Warszawie miałam okazję zobaczyć jaka wygląda praca na produktach Lart Supreme. Kupiłam zestaw startowy na próbę i już ponad miesiąc trzyma mi się stylizacja.