Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juunka

Wasz najgorszy uprzykrzający zycie kompleks...wyrzućcie to z siebie

Polecane posty

Gość wygląd dziecka
:o

Gość tyyytytytyyty
rozstępy,pryszcze,bladość,małe cycki :O

Hmm, moja bardzo duża krótkowzroczność i przerwka między zębami... Ale za to mam piękne włosy, nienaganną cerę i bardzo fajne nogi :) Także staram się myśleć o tym co mam w sobie pozytywnego :)

Gość WrzatekPoczątek
krzywe nogi rozstepy everywhere brzydkie zeby,brak w uzebieniu krzywy nos oddech smoka brzydkie palce u nog nie jestem zadowolona tez ze swoich ramion...Nie podobaja mi sie) No i nie lubie swojego niezdecydowania,zlosliwosci i lekkiej reki do pieniedzy:)

Gość anetka skarpetkaa
a wiec najwiekszym kopleksem jest mój garbaty nos! tak jak ktos wczesniej pisał o operacji chetnie bym zrobiła ale gdyby mi spoeprzyli... do tego małe usta ;/ cienkie włosy bo tez mi połowa wypadła nie z niewiadomej przyczyny wzrost - 178 ;/ tragedia celulit na tyłku z ktorym walcze i walczę a do tego wszystkiego ostatnio złamał mi sie ząb górna 5tka i musiałam go usunąc wiec mam bramkę ktora widac gdy sie usmiecham.. mam juz linę .. tylko dobra lampę musze znależć

moje az nadto oryginalne poczucie humoru wraz z okropna szczeroscia która w oczy kole....

Gość anetka skarpetkaa
a co do charakteru niesmiałość zapominalstwo pesymizm. moze dla pocieszenia napisze ze ciesze sie iz jestem szczupła i ogolnie mam ładny usmiech oprocz ubytku. a do tego jestem lubiana i zapadam ludziom długo w pami ęc a pozatym jestem do dupy

Gość emkaaaa.
niski wzrost, bladość (jestem biała, opalam się z trudem), no i ten okropny krzywy nos. :(

Gość kompleksowy kompleks
wielki garbaty nos male cycki duza dupa brzydkie stopy zeby nadmierne owlosienie cala jestem jednym wielkim kompleksem.

Jeśli chodzi o charakter to złośliwość i sarkazm (gdy mam problem albo zły dzień), nadwrażliwość i czasami pesymistyczne podejście do świata :O Ale za to jestem pomocna, bardzo komunikatywna i chyba ogólnie lubiana :)