Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katrina86

Nowe znajomości

Polecane posty

Szukam znajomych. Przytłacza mnie siedzenie w domku... A nic nie wygląda na to by się coś zmieniło bo mam 3-miesięczną istotkę którą się zajmuje. Jeśli chciałby ktoś nawiązać znajomość odezwijcie się:) Szczególnie mile widziane osoby z Opola:)

Katrina86 -- tak to juz jest jak ma sie dziecko,dzieci:P Jak chcesz to mozesz sie odezwac ae tutaj nr gg nie podam:P W koncu to kafeteria hehe

Gość taka sobie malutka:)
Ha ha ja pochodze z opolskiego, ale tez obecnie mieszkam za granica:) pozostaja znajomosci internetowe:(

Dodam,ze ja jestem z podkarpacia:) Oudzie na jakiej obcej ziemi jestescie obecnie???:)

Wyspy:P Tez kiedys tam bylam:)Ja wnet bede w Holandii..mam taka nadzieje:D ale ciiicho sza aby nie zapeszyc:]

Gość gdusia-23
rozumiem cię pomimo tego że nie mam dziecka ale mam faceta a to tak jakbym miała takie duże dziecko;) przyjaciółka to coś zupełnie innego pomimo tego że go kocham to jest mi w życiu ciężko i smutno bo nie mam przyjaciół a oni są potrzebni każdemu chociażby głupie wyjście na kawę albo na zakupy z kimś pozwala oderwać się od nudy i monotonii codzienności

Gość taka sobie malutka:)
irlandia

gdusia ciezko jest o prawdziwych przyjacio ...a jak juz oich mamy to oni tez maja swoje rodziny ,rozjezzdzaja sie po kraju badz wyjezdzaja na obca ziemi9e ...ale zawzse nowych mozna poznac:D

Gość gdusia-23
tylko że mam jeden problem nie potrafię nawiązywać nowych znajomości dobrze czuję się w otoczeniu które już znam a nie lubię pozorów i udawania

pozory? udawanie? Moze na poczatku znajomosci aby dobrze wypasc ale przez dluzszy czas nie mozna udawac...zycie:P

gdusia...wansie natrafiolam na twoj topic.....jak masz problem z nawiazywaniem znajomosci to moze najpierw w necie kogos poznaj a pozniej zobaczy sie:)...malymi kroczkami dojdziesz do celu

Gość gdusia-23
próbowałam już wiele razy ale nigdy nie potrafię odnaleźć się w nowej sytuacji szczególnie że mój chłopak jest gadatliwy zawsze rozkręci towarzystwo ja czuję się przy nim jak szara myszka

Hmmm no ja to mam narzeczonego który jest w pracy 12h i już po prostu zaczyna mnie irytować fakt siedzenia samej a znajomi najbliżsi też pracują więc niestety nie ma możliwości otworzyć do nich buźkę a wieczorem o 20 kapiel maleństwa i zmęczona padam jak kawka

I ja się czuję samotna.Po skończeniu szkoły rozsypały się moje kontakty już nie mam żadnych przyjaciół....Wprawdzie mam chłopaka ale on pracuje daleko widzimy się rzadko tylko dzwonimy a poza tym nie o wszystkim da się gadać z chłopakiem.Przydałaby mi się taka prawdziwa przyjaciółka nawet wirtualna by można było pogadać o dupie maryni :)

Gość gdusia-23

Gość gdusia-23
vanilla_kitty podążając za radą koleżanki z forum;) jeśli chcesz możemy sobie poklikać o niczym;) chociażby wirtualna przyjaźń mnie usatysfakcjonuje ;)

Gość filiżankaszkalnka
8226334 też szukam znajomych ?>:P

gdusia chętnie możemy poklikać:) czasem to aż mi się beczeć chce jak patrzę na listę gg i nie mam do kogo napisać:) możesz mi podać swoje gg na ten adres lishelle@vp.pl :)