Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylvii_n

Co mi może dolegac?

Polecane posty

Witam, na początku opowiem o moich objawach... 1. Zgaga- potworna, potrafi palić cały dzień i nic nie pomaga 2. Ciągła senność, zmęczenie, osłabienie,spałąbym non stop a i tak jestem nie wyspana 3. Od ok. roku boli mnie głowa, a raczej non stop ćmi. Ból zaczyna się od czubka głowy i ciągnie się do nosa. Do tego bolą mnie oczy od wewnątrz (tak jakby w czasce). Wstaje w nocy nakarmić córkę i też mnie boli. 4. Mam duże kłopoty z pamięcią, koncentracją. 5. Zrobiłąm morfologię, wyniki bardzo dobre (jedynie LYMPH nieco powyżej.) 6. Żelazo we krwi ponad normę 175 (norma 37- 145) 7. Magnez w górnej granicy normy 2,44 (norma 1,6-2,5) 8. Za wysoka Biluribina całkowita w surowicy 1,97 (norma: 0,2-1,2) 9. 4 miesiące temu miałam czarny stolec- wyniki na krew utajoną pozytywne Dodam, iż mam dodatni HBS, więc biluribina może być nieco wyższa. Wszystkie inne badania w normie. acha robiłam też rezonans głowy, nie ma zmian nowotworowych, jedynie mam polipa 2 cm w zatoce szczękowej. Dodatkowo zrobiłam EEG; wniosek- zmany patologine miernego sopnia uogólnione. Dostałam skierowanie na gastroskopie, jutro idę więc zobaczymy co wyjdzie. Moje pytanie brzmi: co mi mo że dolegac?

Gość może to jednak wątroba
?

Gość biegunkowa
Może to refluks żołądkowo przełykowy ale to na gasko wyjdzie a co mówią lekarze ?

dzisiaj byłam u lekarza pierwszego kontaktu. pani doktor chyba mocno się przejęła bo dostałąm skierowanie na gastroskopie, do kardiologa żeby przypiąć sobie holtera (okulistka podejżewa nagłe spadki ciśnienia) a ciśnienie mam i tak niskie (105/55), do laryngologa - wycięcie polipa i neurologa. Za tydzień mam do niej przyjsc i pogadac, bo sama musi poczytac o zelazie. acha dodam jeszcze ze lekarze zgodnie twierdza ze błowa mnie na bank nie boli od tego polipa.

Na gastro popros by patrzyli pod kątem tez grzybicy układu pokarmowego. Obys trafiła na takich co to znają.powodzenia