Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość szczupła2424

dieta szybkie tycie dla chudych

Polecane posty

Gość szczupła2424

Witajcie szczuplutkie! Od wielu lat zmaga, się z problemem 'bycia chudą'. Mam obecnie 24 lata i zamiast mieć piękne, kobiece krągłe kształty, jestem chuda i koścista. Prawda leży głównie po mojej stronie, ponieważ generalnie nie lubię jeść. No jeżeli jest jakieś danie, które mi smakuje, to jem chętnie, ale chlebem, kartoflami, i całą resztą podstawowych okropnych polskich produktów rzygam.. Nie mam duszy kucharza, więc nawet nie chce mi się fantazjować w kuchni by przygotować smaczne jedzonko, po to aby się najeść. Wolę np. iść głodna spać niż znów jeść chleb etc.. Chcę przytyć do lata, ale przy mojej bardzo dużej aktywności i jedzeniu 3 kromek chleba i obiadu dziennie na pewno mi się to nie uda.. Potrzebuję jakiegoś planu żywieniowego, który pomoże mi przytyć 5 kg. No oczywiście nie mówię o takim planie typu: słodycze i fast-foody. Chodzi mi o normalne, zdrowe jedzenie, które spowolni mój metabolizm i pozwoli mi przytyć. Nie chodzi mi tez o taki plan, który zawiera jakieś kosmiczne produkty, których nie wiadomo gdzie szukać, nie wspominając już o cenie. Znalazłam w necie DIETA "SZYBKIE TYCIE". Myślę, że to moja ostatnia deska ratunku. Czy któraś z Was z niej korzystała?? A może podsuniecie mi jakieś inne pomysły. ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować