Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enion sa

Do czego zdolna jest porzucona kochanka?

Polecane posty

Gość gość
jak potrzebuje adrenaliny to niech zacznie uprawiać sport, bo dymanie dup dla sportu to jakaś patologia

Gość gość
nie zrozumialas mnie chodzilo o adrenaline dla was, kobiet :) facet nie moze siedziec na d***e i byc lagodny, bo same bedziecie takiego zdradzac prawdziwy samiec nie bedzie sie trzymal jednej kobiety to jest paradoks, nie przyznacie sie do tego ale to ze facet ma duzo kochanek potwierdza jego atrakcyjnosc to ze wiele na niego spoglada tak samo oczywiscie, wy wolicie jak bedzie siedzial grzecznie w domu, bedzie zarabial, bawil was. tak bedzie to dla was bezpieczne, ale dobrze wiecie ze takim sie znudzicie szybko i wczesniej czy pozniej bedziecie go zdradzac wy musicie miec nutke niepewnosci, zagrozenia zebyscie naprawde byly za facetem, musicie wiedziec ze on ma powodzenie u innych i paradokalnie, przez to on jest dla was atrakcyjnieszy powiem wam, ze ja kiedys bylem taki jak wiekszosc facetow, myslalem ze jak bede dla kobiety naprawde dobry, nie bede dawal zadnych powodow do zazdrosci to ona mnie bedzie bardziej kochac oo, jak ja sie bardzo pomylilem :) kobieta to wykorzystam, bedzie go pewna i doprawi facetowi rogi bo sie znudzi. ile ot bylo histori jak facet sie staral, byl niemal aniolem a zona mu sie puscila z jakims brudasem czy lapserdakiem i robila mu takie rzeczy ktorych nigdy by mezowi nie zrobila? dlatego ja teraz mam zdecydowane inne podejscie i o wiele lepiej sie mi uklada w zwiazku wiem ze bedziecie zle, ale tak was trzeba traktowac zadna kochanka mi nie straszna, bo zona i tak bedzie ze mna

Gość gość
instytucja kochanki istnieje od dawien dawna, jeżeli przetrwała przez tysiąclecia, to jest społecznie potrzebna, tyle w temacie powinno się wyłożyć więcej środków unijnych na edukowanie przyszłych żón

Gość gość
widocznie ciągnie swój do swojego i trafiałeś na takie, które nie potrafiły docenić wierności. może ciebie żona powinna zacząć zdradzać, to byś ją docenił i zamiast szukać kochanek, zaczął się zastanawiać nad jej potrzebami

Gość gość
Owszem, moze pojsc do twojej pracy i powiedziec szefowi. W wielu miejscach nie toleruja szmaciarzy i mozesz wyleciec z roboty...

Gość gość
Swiat staje na głowie :O Jeszcze trochę i będziemy naszym córkom mówić,że jak mąż je będzie zdradzał to super:O Zdrady przecież są przykładem na to,że ich mężowie wciąż się podobają...Ja pierdziele! Jak mozna pisać takie dyrdymały i jeszcze w nie świecie wierzyć! To chore co wypisujesz. Czytajac niektóre wpisy,cieszę się tylko jeszcze bardziej,że mam za Męża prawdziwego mężczyznę.Wiernego i kochającego:)

Gość gość
o i bardzo dobrze, doceniaj to co masz nie wydziwiaj jak cos jest nie tak, to rozmawiaj, staraj sie wykazac jakas inicjatywa a bedziecie szczesliwi

Gość gość
Jesteśmy szczęśliwi:) Bardzo szczęśliwi a jesteśmy małżeństwem 19 lat ;)

Gość gość
to pisalem ja, ten ktorzy nie boi sie juz msciwej kochanki :) myslisz ze ja tez nie chcialbym zyc w takim zwiazku? moj problem polega na tym ze bardzo kocham zone ale bylem sfrustrowany poniewaz robilem dla niej najwiecej ze wszystkich kobiet ktore w zyciu mialem, bylem oddany, wierny a mimo to ona traktowala mine najgorzej ze wszystkich zadne rozmowy nie pomagaly, zycie erotyczne ustawalo, coraz czesciej trudniej bylo sie dogadac moja frustracja narastala, bo ona traktowala wszystko to co dla niej robie jako cos normlanego, ze jej sie nalezy az w koncu peklem, jak poszedlem to na calosc 2 kochanki na raz, sam bylem w szoku jak przez przypadek wszystkie sie o sobie dowiedzialy i zadna nie chciala zrezygnowac ze mnie jedna nawet twierdzila ze jest ze mna w ciazy, zona nawet i to przelknela, powiedziala ze mimo tego chce ze mna byc poza tym kochanki tak samo robily cuda zebym byl z nimi ale ja kochalem tylko zone, rozumiecie mnie dlaczego to zrobilem? to byla desperacja, zadne inne srodki nie pomagaly i to co zrobilem dalo idealny efekt sam sie tego nie spodziewalem nie zakladalem przeciez ze zona, kochanki beda o sobie wiedziec! nie wiedzialem ze zadna nie bedzie chciala sobie odpuscic i nawet nie podejrzewalem ze po tym wszystkim zona bedzie cciala ze mna nadal byc! to wszystko otworzylo mi oczy na wiele spraw

Gość gość
nie wszystkie kobiety są takie jak twoja żona. nie wszyscy faceci są tacy jak ty, na szczęście. więc nie wciskaj innym swojej patologii jako super rady i pomysłu na życie. w przeważającej większości przypadków, zdrada niszczy związek

Gość gość
gościu wyżej przypominasz mi kogoś nie wiem jak to jest, że mężczyźni twojego pokroju zawsze znajdują idiotki które rywalizują między sobą o to z którą będzie taki mężczyzna i nie wiem jak trzeba nisko upaść żeby chcieć takiego faceta za męża twoja żona gdyby miała charakter nie chciałaby cię znać a te kobiety które były twoimi kochankami gdyby miały rozum uciekły by od ciebie jak najdalej ale trafiłeś na trzy bez jaj kobiety i masz ubaw

Gość gość
tak niszczy ale wiekszosc z was nie wie, jak zachowa sie gdy wasz maz was zdradzi oczywiscie, wszystkim do okola powiecie ze to bedzie koniec, i tak same myslicie ale jak staniecie w twarza w twarz z tym problemem, a bedziecie w malzenstwie w przewazajacej wiekszosci wybaczycie to nie sa tylko moje doswiadczenia, wystarczy was poczytac jak zachowuja sie kochanki, zdradzane zony z dziecmi co robicie zeby faceci do was wrocili niektore ktore mowia ze to patologia po prostu nie mialy okazji sie o tym przekonac bo albo super trafily i nie maja wiekszych problemow w ich zwiazkach co jest naprawde szczesciem albo sa zbyt mlode przepelnione idealami i myslami ze ja nie pozwole sobie na zdrady bylem ostatnio na panienskim, i tam panna mloda wychodzila za maz mimo ze narzeczony ja zdradzil pare miesiecy temu i wszyscy o tym wiedzieli, nawet ja ktory nie znal wczesniej tej panny mlodej kolega mi opowiada ze wybaczyl zonnie zdrade, ze sam zdradzil inny kolega to samo i jeszcze te wasze wynurzenia na forum czy naprawde myslicie ze to co ja pisze to jest margines? haha :) nie chcecie sie do tego przyznac ze tak jest, bo takie rzeczy sie robi po cichu, to wstyd wybaczyc zdrade, to wstyd powiedziec ze byla bym do tego zdolna wiec idziecie w zaparte ja tez wybaczylem, raz, ale po tym sie zmienilem, poprawilem to kilka razy i zona jest dla mnie duzo lepsza i wiem ze zona tez wybaczy mi kolejne zdrady a czy ja wybacze? byc moze, nie mowie nie

Gość gość
powszechność patologii to jeszcze nie powód żeby umniejszać jej patologiczność. to po prostu epidemia napędzana konsumpcjonistycznym stylem życia. powiem szczerze, jestem niebrzydka a pracuję z samymi facetami, więc okazji do zdrady miałam mnóstwo. i choćby nie wiem jak mnie korciło nie posunęłabym się do tego, bo kocham i szanuję swojego męża

Gość gość
"żona wybaczy ci kolejne zdrady?" bez komentarza kim jest twoja żona skoro żyje z kimś takim jak ty

Gość gość
no bo sie super dogadujecie, wiec sie nie dziwie dobrze sie dobraliscie tylko zyczyc zeby jak najdluzej sie wam ukladalo nie zachecam do zdrad przeciez :) co do tych moich 3 kobiet to nie byly kobiety z marginesu, wszystkie wyksztalcone jedna byla akurat mloda, bo studentka, ale druga kochanka na kierowniczym stanowisku moja zona tez praca w korporacji co te dwie we mnie widzialy? super spedzalimy czas, planowane wycieczki, fajne miejsca, szczere rozmowy, wspaniale chwile, moje szczere oddanie i sex ktory najwyrazniej je uzaleznil jedna mi sie zwierzyla, ta starsza, ze nikt nigdy jej tak nie robil jak ja, ze z nikim innym nie bylo jej tak dobrze otworzyla sie przede mna w sexie i robila wszystko co tylko zapragnalem, ja bylem taki sam czy wszyscy sa tak dobrze dobrani i zgodni? czy wszyscy potrafia sie dogadac, rozmawiac, czy wszyscy sa tak inteligentni zeby rozpoznawac przyczyne problemow? nie i ci ludzie beda zdradzac jesli beda sie przedluzac problemy w zwiazku bez rozwiazania kazdy potrzebuje sexu, a sex nie moze byc dobry jak sa jakies problemy w zwiazku

Gość gość
jeszcze do tego wykształcone a takie głupie:( a żona bije rekordy głupoty powinna cię pogonić na "cztery wiatry"

Gość gość
tak tak, radzic to najlepiej komus zobaczymy co ty zrobisz majac lat 35, po 10 latach malzenstwa, majac dzieci, gdy cie maz zdradzi :)

Gość gość
moja zona wie o kochance wszystko i doradzam mi jak mam się jej pozbyć skutecznie bo mi skonczyły się pomysły hehe. Z******ta sytuacja. Głupie te kochanki, myslą, ze co za seks wpasują się na miejsce zony od tak, dobre. Kochanka już chyba wiekszosc idiotycznych akcji przeprowadziła i dalej myśli ze jej cały rozum jest miedzy nogami haha

Gość gość
Czyli się poniża przed tobą i obcą babą :D a powinna cię pogonić.

Gość gość
no i ja mialem wlasnie podobnie, to ten co tak na mnie jada tutaj ze sie nie boje zemsty kochanek :) gdy wrocilem do zony ona o wszystkim sie dowiedziala, to bylismy jeszcze blizej ze soba i razem staralismy sie wybrnac z tej sytuacji a kochanka nachodzila nas oboje z zona, zaczepiala mnie na miescie nawet gdy bylem z zona, wyborazacie to sobie, non stop chciala sie ze mna spotykac, fakt ze zona przelknela jej zemste i moa zdrade spowodowal ze ta zmienila taktyke i znow byla mila i nadal zachecala i kto byl bardziej poniziony? kochanka czy zona? moim zdaniem kochanka, ale sama sobie zgotowala taki los powinna umiec z godnosia przyjac ze to koniec romansu a zonie naleza sie mimo wszystko pochwaly za opanowanie tego wszystkiego i pomoc

Gość gość
własnie dlatego uwazam, ze moja zona jest z******ta bo zrozumiała, ze fakt zrobiłem głupotę wie jak to było i dlaczego i zrozumiała mnie. Wszystko to bardzo trudne, ale mam ja za sobą i za to jej dziekuję. Kochanka zaczęła jazdy z kasa robić za mało jej było myslała, ze się przy mnie ustawi i to był jej bład, bo mało co się już nie zakochałem w niej na maks. To przegieła z cisnieciem na ustawianie się i zrozumiałem o co jej chodzi i po zawodach. Gdyby była sprytniejsza i budowała we mnie poczucie bliskosci i to czego mi brakowało to bym wpadł jak sliwka w kompot, a tak to tylko niesmak pozostał. A ja szczęsliwie w domku.

Gość gość
żadna kobieta która zna swoją wartość nie będzie żyła z mężczyzną który ją zdradza i na odwrót też......tylko osoby całkowicie pozbawione charakteru wybaczają takie zachowanie

Gość garbaty slimak
szkoda że w Waszych odpowiedziach nie pojawia się charakterystyka kochanki , dzięki temu można by ustalić jej najlepszy profil :) dane powinny zawierać wiek czy ma dziecko stan cywilny wykształcenie doświadczenie stosunkowe :) miejsce spotkań (praca delegacja itd) kolor włosów :):):) ...... dzięki tym wiadomością może pomożecie w weryfikacji podczas jej wyboru męskiej części społeczeństwa i uchronicie ich przed niespodziewanymi sytuacjami :):):)